Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:19
Hvala zvrk i ja ih jako volim, jer kod mene ne prestaju cvjetati cjelu godinu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:46
A kad ti dođe viještica nema cvijeta onda nigdje smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 23:10
Već smo se dogovorile da su vještice dobro došle u mom dvorištu, samo moraju za metlu zakačiti vreću biljkica.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 08:46
Pa Triša, ne znam čemu se više diviti: pakiranju, izboru ili kako si ih sve  super lijepo smjestila.
Znači imaš još dosta mjesta "na zemlji" (moram te malo zezati!Wink).

Ona tri sukulenta što si mi dala. Primili se svi a jedan i cvjeta. Poslikat ću u svom vrtu!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 18:30
Baka i oipet ja u vrtnom centru na Viškovu, svaki put kupim one dvije vaze po 9 kn, trebale ne trebale. Onda svratim u one velike Plodine, sretnem jagodu i prijateljicu s punim kolicima cvijeća naravno. A onda ugledam čudo koje još nemam i odmah kupim dvije

Mislim jednu ću bugenviliju pokloniti kćerki za balkon, ali sada kad sam ih slikama malo sam u dilemi, možda joj je nebi poklonila, baš su zgodne ovako u paru.
30 kn komad.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 18:33

Triša baš su lijepe.

MSK si je kupila za balkon, nisam ih još vidjela i nemam pojma gdje, vjerojatno na istom mjestu kao i ti.

Držat ću vam fige da prežive. Kažu domaće su sigurne a talijanske za jednu sezonu....

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 18:40
ma divne su, MM jučer lista novi broj Moj lijepi vrt i ugleda bugenviliju, pa ko iz topa: opa to moramo kupit, ča je to?. Nekad stvarno ne znan ki je gori od nas dva. Neću mu ni reć kamo si ih kupila jer bi i on svega  navukal doma a onda kad treba pred zimu spremat u garažu onda sam ja kriva da je toga tako puno Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 18:43
Evo Triša,slike jednog od ona tri sukulenta što si mi dala na Viškovu. Primila su se sva tri, ali ovaj je i procvjetao!Big%20smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 18:50
bungevilje su prekrasne
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:35
Baka baš mi je drago, ovo ti je kameni cvijet ili graptopetalum, prilično se širi i jako lako zakorjenjuje, a bugenvilija izgleda nije talijanska, na papiriću piše na njemačkom, no to ništa ne znači, nema deklaracije, nema ništa.
RIJEKA

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:48
woooow ja sam tek sad vidjela kako si lijepo udomila prekrasne biljkice što ti je poslala otok- baš su divne  i biti će divan moment u tvome vrtuSmileClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:50
Baš mi se sviđaju ove bungevile.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:30
Bugenvilije su mrak,ja nikako naletjeti na manje nego samo one po 170-200 kn a to mi je puno za dati. Stablašice su mi super a to ću kupiti kad dobim na lotu!!! LOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:42
Bugenvilie su super i nisu niskupe, ma ko bi je čekao godinu dana da tolika naraste i još cvjeta. 
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:50
Blago se i meni sve je to i moje samo ti uzimajsmile213 jupiiiiiiii
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:53
Prošlu godinu sam ih vidjela u Pevecu po 12-tak kuna.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 09:30
Sve si mislim da danas odem po još koju, pa valjda će neke preživjeti, samo moram malo proučiti kakva zemlje i slično idem malo tražit temu, iako sam probala u tražilici, ali imamo je pod svakakvim kombinacija slova, pa je teško naći.
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 12:41
Lijepe su, uistinu, i baš im paše što su udvoje... Možda da kćerkica dobije treću Wink !?

Nego, Triša - vidim da je naša Baka stavila slikicu tvog poklona. Pa, evo i ovaj je puzavac tvoj darak meni, prošle jeseni je u paketiću stigao. I razrastao se baš lijepo, pa da te pohvalim i da ti zahvalim! Passiflora se također primila i raste u vrtu, slikat ću ju kad malo naraste pa ću ti i tu slikicu pokazati.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:12
A meni nije ništa dala samo male picmoljkesmile43 i svakom se primilo a meni nije ništa -----kako će kad je sve manje od makova zrna a vidi šta kod njih bude sa cvijećem
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:06
Strpljenja molim, biti će i za tebe nešto sitno jer ja niti nemam nešto veliko.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.