Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 55> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponekad je potrebno jako se približiti da bismo vidjeli svu ljepotu cvijeta. Nasreću, fotoaparat nam to omogućuje bolje nego što to u stvarnosti možemo. Krasne sličice, Floramye!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ante00 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Prekrasno kao i uvijek. Tvoj vrt i izbor biljaka su mi prava inspiracija.moj vrt je tek u nastajanju pa svako malo zavirim kod tebe.nadam se da cemo k ubuduce pratiti ovu prekrasnu cvijetnu pricu,
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Uvijek mi je poseban užitak prošetati tvojim vrtom, u prvoj šetnji sam zaigrana i znatiželjna djevojčica koja leti sa slike na sliku, a onda se vraćam i pomno promatram svaki detalj, svaku kompoziciju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prekrasne kombinacije
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Jako lijepo, njegovano, prekrasan izbor trajnica
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Lijepo kao i uvijek
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Tvoje slike se stvarno isplati čekati... Predivno proljeće u tvom vrtu
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ajme kako su to sve krasne biljke ... bujne, zdrave, predivno iskombinirane. Divota !
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo kao i uvijek.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |