Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 4849505152 381> |
Korisnik | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smjestila, dabome! Znaš kako to ide - opečen i u hladno piri! Aaaa, neće me više...!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
M onstera sazvala ekipu i kidnula vani bacati petarde
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nijee,nijee,samnom je u inboxu,mi smo na važnom sastanku za 2013
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili Dadinice koga zmija ujede i od gustera bjezi
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošlu tortu sam stavila na svoju temu (i sad sam opet) pa se malo više pričalo o njoj.... izgleda da baš i nije zgodno mjesto torti u vrtu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma pustite sada inbox odite "vamo dok se pise
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera,sandučić ti je prepunn,brišši too,taman smislio tekst tamooo
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Viz.jel to kasasti sokic nutra to volim i pijem ?
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EE Sad ljudoviii mojii,šta majiii,jeste ijednu petardu bacili sa balkona?
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo meeeeeeee! Nisam kidnula ,imala sam jednu meni jako,jako dragu prijateljicu na vezi! Bebi!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolov je, je, kašasti da kašastije nemere bit..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja djeca hoce da idu kupiti petarde,ja ne dam reko cekajte ponoc pa slusajte grmljavinu
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wiz, a gdje su peraje? A što ako se nas dvije utopimo tu?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki!!!
Kako to misliš - s balkona! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ond aviz.najjvolim od mrkve i breskvi mljac,mljac
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene se trenutno radi ručak za sutra,maa doći ćee tarači gosti!
|
|
Odgovori | Stranica <1 4849505152 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |