Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 85> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i menije lijepo gledati snijeg, ali samo na kratko, i moj ga je vrt pun, ne pada više i nadam se da neće, no kako će biljke izgledati pitanjeje, mogu samo pretpostaviti što se krije tu ispod snijega kod tebe. Želim ti što manje štete na biljkama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala Moon na lijepim željama. Biljke će se već oporaviti s vremenom, snijeg je prestao padati, a najavljena je anticiklona.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma da sam i mislila seliti u Kanadu sad bih se sigurno predomislila...pa ova količina koja nas izluđuje njima padne kao od šale
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Zato i nismo u Kanadi, ja bi rađe išla negdje na jug, na topleko. Više volim
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baš je lijep! Ja sam sličnog, ali plave boje, prošle godine stavila u sjenoviti vrt i cvjetao je do prosinca.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sad kad imaš jaglac bude proljeće požurilo
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
glorija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2013 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 17 |
Pregledala sam sve iz pocetka i vrt je prekrasan,cesto cu ga posjecivati. Pozdrav iz slavonije.
|
|
![]() |
|
Moja čarolija s jaglacom je pala u vodu, pardon, u snijeg. Opet ga ima 20tak cm i još pada, pada i pada. Ili mi se samo čini jer slušam cijeli dan izvještaj o vremenu po kojem pada kiša s malo snijega. Mora da sanjam.
Glorija, dobro mi došla, drago mi je da ti se sviđa moj vrt i da ćeš mi dolaziti u posjete. Valjda će i zima jednog dana otići na jug.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto na početku zime sam vam svima govorila kako ja volim snijeg i da je divan, ali sad vidim da je dosta čak i meni samo ga gledat na vijestima, a onda kako je tek vama. Ma dosta je fitnesa za ovu zimu, za utjehu kod nas škura bura dare, mene doduše preskače pa ne puše , ali vani je +7 a ocjećaj hladnoće je za -7. Usput lijepi jaglac u bijeloj teglici
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
eh kad ce to proljece da bude slikica tvog vrta...reci mi ova tradescantija kakva ti je? moja je bila lijepa ,al je po zimi pocela da "ćelavi" pa sam je nedavno osisala na nulu.. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Neću više pisati o snijegu,kao da ga nema.Jaglac ti je baš lijepi.Tradescantia ti je jako narasla i mislim da joj odgovara mjesto.Nadam se da će i moja biti tako lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Jaglac me baš nasmijao, kao i komentar. Ma nek si ti njega sebi kupila, ko fućka više ovu zimu, otjerat ćemo mi nju !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Nadam se da je to ono: "i zmaj zamahne repom na odlasku", a zamahnuo je bome pošteno. Sad kad sunašce grane pa sve bukne i rascvjeta se, bit će veselja. Škarice sam nabrusila i samo čekam zatopljenje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Da se malko nadovezem i prijavim da su i moje tradescantije celave odavno,al' vec su krenule da izbijaju...ispunice saksije ocas posla
![]() Inace,dodjoh u obilazak ovog predivnog vrta u nadi da vidim koji cvetak,al' anabistrica nam se jos nije razbistrila od sneznog,zimskog sna ![]() ![]() Gde si,draga? izbori li se sa snegom? daj koju fotkicu nadolazeceg proleca u tvome vrtu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma razbistrila sam se ja ali
nisam imala fotić pa nisam mogla slikati. Iskreno, nemam ni bogznakaj. Ako bude dobro vrijeme, sutra ću malo slikati.
U ponedjeljak sam bila u šetnji uz obližnji potok u jarku i još sam gazila po snijegu ali crijemovci svejedno cvatu. Baš mi je žal da nisam imala fotić sa sobom.
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A tek ovaj snijeg što nam ga beeezobrazno opet najavljuju... sve se nadam da su pogriješili jer ovo je baš previše !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
hajde Ana metlu u ruke i više izmeti tu zimu ,dosta je bilo nje i snjega vrjeme je za cvijeće i proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Cure moje, nema nam pomoći, izgleda da će stvarno opet snježiti. Samo da se brzo otopi da ne lomi grane. Valjda će to biti zadnji ove sezone. A onda, juhuhuuu, pravo proljeće. Po staroj izreci za Uskrs bi trebalo biti lijepo toplo jer je za Fašnik je bilo jako zima.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |