Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 21:52
i menije lijepo gledati snijeg, ali samo na kratko, i moj ga je vrt pun, ne pada više i nadam se da neće, no kako će biljke izgledati pitanjeje, mogu samo pretpostaviti što se krije tu ispod snijega kod tebe. Želim ti što manje štete na biljkama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 22:46
Hvala Moon na lijepim željama. Biljke će se već oporaviti s vremenom, snijeg je prestao padati, a najavljena je anticiklona. smile213
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 15:46
ma da sam i mislila seliti u Kanadu sad bih se sigurno predomislila...pa ova količina koja nas izluđuje njima padne kao od šale LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 23:55
Zato i nismo u Kanadi, ja bi rađe išla negdje na jug, na topleko. Više volim smile46 nego smile65
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 23:56
Neki sam si dan kupila jaglac da imam privid proljeća
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 08:57
Baš je lijep! Ja sam sličnog, ali plave boje, prošle godine stavila u sjenoviti vrt i cvjetao je do prosinca.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 22:00
sad kad imaš jaglac bude proljeće požurilosmile78
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 22:37
Divan ti je novi cvetak
Na vrh
glorija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje glorija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 18:39
Pregledala sam sve iz pocetka i vrt je prekrasan,cesto cu ga posjecivati. Pozdrav iz slavonije.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 19:23
Moja čarolija s jaglacom je pala u vodu, pardon, u snijeg. Opet ga ima 20tak cm i još pada, pada i pada. Ili mi se samo čini jer slušam cijeli dan izvještaj o vremenu po kojem pada kiša s malo snijega. Mora da sanjam.
Glorija, dobro mi došla, drago mi je da ti se sviđa moj vrt i da ćeš mi dolaziti u posjete. Valjda će i zima jednog dana otići na jug.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:01
Eto na početku zime sam vam svima govorila kako ja volim snijeg i da je divan, ali sad vidim da je dosta čak i meni samo ga gledat na vijestima, a onda kako je tek vama. Ma dosta je fitnesa za ovu zimu, za utjehu kod nas škura bura dare, mene doduše preskače pa ne puše , ali vani je +7 a ocjećaj hladnoće je za -7. Usput lijepi jaglac u bijeloj tegliciLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:25
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Sara, pogledaj kakav mi je tvoj mini puzavac (tradeskantia). Stavila sam ga u kupaonicu preko zime ali mislim da ću ga tu ostaviti za stalno, baš mi se dopada.

eh kad ce to proljece da bude slikica tvog vrta...reci mi ova tradescantija kakva ti je? moja je bila lijepa ,al je po zimi pocela da "ćelavi" pa sam je nedavno osisala na nulu..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 22:18
Neću više pisati o snijegu,kao da ga nema.Jaglac ti je baš lijepi.Tradescantia ti je jako narasla i mislim da joj odgovara mjesto.Nadam se da će i moja biti tako lijepa.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 05:20
Jaglac me baš nasmijao, kao i komentar. Ma nek si ti njega sebi kupila, ko fućka više ovu zimu, otjerat ćemo mi nju ! 
belica,zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 15:25
Nadam se da je to ono: "i zmaj zamahne repom na odlasku", a zamahnuo je bome pošteno. Sad kad sunašce grane pa sve bukne i rascvjeta se, bit će veselja. Škarice sam nabrusila i samo čekam zatopljenje LOL. I moja tradescantia bude dobila čelavu frizuru da se obnovi. Zalijevala sam je ali se ipak malo ofucala. Izdaleka još uvijek dobro izgleda ali izbliza se vidi da pri dnu ima dosta suhih listova.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 22:29
Da se malko nadovezem i prijavim da su i moje tradescantije celave odavno,al' vec su krenule da izbijaju...ispunice saksije ocas posla
Inace,dodjoh u obilazak ovog predivnog vrta u nadi da vidim koji cvetak,al' anabistrica nam se jos nije razbistrila od sneznog,zimskog sna
Gde si,draga? izbori li se sa snegom? daj koju fotkicu nadolazeceg proleca u tvome vrtu    
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 23:37
Ma razbistrila sam se ja ali nisam imala fotić pa nisam mogla slikati. Iskreno, nemam ni bogznakaj. Ako bude dobro vrijeme, sutra ću malo slikati.
U ponedjeljak sam bila u šetnji uz obližnji potok u jarku i još sam gazila po snijegu ali crijemovci svejedno cvatu. Baš mi je žal da nisam imala fotić sa sobom.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 05:25
A tek ovaj snijeg što nam ga beeezobrazno opet najavljuju... sve se nadam da su pogriješili jer ovo je baš previše ! 
belica,zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 19:19
hajde Ana metlu u ruke i više izmeti tu zimu ,dosta  je bilo nje i snjega vrjeme je za cvijeće i proljećesmile161
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 00:13
Cure moje, nema nam pomoći, izgleda da će stvarno opet snježiti. Samo da se brzo otopi da ne lomi grane. Valjda će to biti zadnji ove sezone. A onda, juhuhuuu, pravo proljeće. Po staroj izreci za Uskrs bi trebalo biti lijepo toplo jer je za Fašnik je bilo jako zima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.