Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 71> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo puno posla da bi se kasnije uživalo |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Naravno Lilika, nadam se da ću doživjeti užitak sjedenja u vrtu a ne samo krampanja i nosanja kamenja kao Sizif
![]() Idem u vječna lovišta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Idem u vječna lovišta
![]() ![]() Nemoj tako, bit će po
![]() ![]() ![]() ![]() Laku noć!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Šmrcko koliko kod tebe akcija ja mislim da imaš liniju tjela
![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Smrcko, pa ovo kod vas je pravo gradilište.
![]() ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Nema šta kod tebe se naveliko radi .....znam da si se naradila i da ćeš još puno ali će zato i užitak biti veći...
kako se drži glicinija....što bi još moglo kod tebe od mojih biljaka slobodno pogledaj ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E Miro da me vidiš bi trljala oči od čuda ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lili
![]() Bromi zasadila sam glicku u nedelju, dobro se držala u posudi. Moj vrt se već sprema za zimski san, tamo su temperature prošli tjedan pale i 3 stupnja. Hvala za glicku ![]() Inox planiramo graditi obiteljsku kućicu, baš je kućica jer lokacijska je na kuću tlocrta 80 m2 ( vanjski , a stan bi bio 64m2 i može se napraviti nešto u potkrovlju) . Trenutno je sve malo u sporijoj fazi zbog trenutne situacije koja vlada u cijeloj državi. Ne želimo se uvlačiti u veće kredite, nego čekamo da suprug ode van raditi da se pokrenu veći poslovi. Dvije-tri godine radimo po ljeti, jer se tamo već krajem devetog mjeseca ne može raditi zbog hladnoće i vjetrova. Sporo ide, teren je 50 km udaljen od trenutnog mjesta stanovanja. Ovo ljeto smo oboje radili te smo uglavnom išli jednom tjedno na teren. A nemoguće je za par sati puno toga napraviti, i MM je dosta umoran nako 6 radnih dana u tjednu( posao mu je naporan). Tkođe ovu zimu smo dokupili susjedni teren, da ne bi izgubili lokacijsku zbog kvadrature zemljišta, i stim su nam se poslovi uduplali. A dobro polako ćemo bez planova korak po korak, tješimo se da smo još mladi. Žao nam je da nismo imali priliku početi ovako nešto još prije15 godina kad smo počeli zajednički život. Bolje ikad, nego nikada ![]() Hvala vam na posjeti i šetnji kroz moj vrt koji nastaje ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bolje ikad nego nikad,ja i MM smo kuću napravili nakon 30 god,zajedničkog života,dakle Smrčkice imaš još dosta vremena
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš ovih dana mislim na tebe i koliko truda ti i tm ulažete u svoj budući doma, zato što MPk radi samo jednu malu, malu vikendicu, a vidim koliko se već toga napravilo. Kad god iščupa neki korijen, ili kamen, pomislim koliko je vama trebalo i koliko truda će se još tu uložiti. Zato zaslužujete sve pohvale.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrcko ja sam izvadila 2 ogromne hortenzije i ruzu pa me svaka koska boli,a tebi i TM svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
E sad si me prepala, vidim ja godina treća (starosti terena) kuće nigdje, ni temelja ![]() |
|
![]() |
|
O pa došla si nam, hvala ![]() |
|
![]() |
|
NA žalost još nas puno toga čeka, na novom terenu je hrpa robusnog korjenja. Posječena su stabla koja smo zatekli i redovito zapinjem na stršeće grane. Danas sam presađivala neke biljke i mjesto di sam kopala je samo kamen, ne znam kako će se biljke prilagoditi ![]() |
|
![]() |
|
Gio treba redovito vježbati cijelu zimu i bit spreman za proljetne akcije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala curičke na šetnji kroz moj raskupusani vrt
![]() |
|
![]() |
|
Evo nešto od današnje akcije
![]() Malo izgleda raščupano, ali bit će to bolje dogodine ![]() ![]() Krcanje biljkama. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |