Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 4849505152 83> |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala tvojim gruntom!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medoooo, i ja bi se priključila ovima što bi ti ukrale panj! Ali ja bih i onu naplavinu izvučenu iz Save ali bogme i ono od kamena gdje si (čini mi se ako se ne varam) sukulente smjestio ! Bravo!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam ponovo prosetala ! Sve je lijepo , ali , onaj panj mi ne ide iz glave ! Uz pomoc takvih i slicnih panjeva ja slozim sa svijecama i borovim grancicama Adventskranz !
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam tvojim vrtom. Lijep panj! Nadam se da neće ovakva borba biti za njega,.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti. Je, panjevi su super i svakaj se od njih može složit. Ovi moji će ipak svoju misiju završit u vrtu i tom nekom kamenjaru koji je već duže vrijeme u planu. Kod mene se polako diže magla i čini se da će se pokazat sunce!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelistala sam svih 50 stranica, dragi Medo, moram reči da si krasno uredio svoju haciendu, krasne sličice interesantnih biljkica. Iako je vani prekrasan dan, a ja sam cijeli dan kod tebe, nije mi žao vremena potrošenog u šetnjici tvojim imanjem. Jezerce je prekrasno, krasan lopoč se naselio u njemu, iz početka mi je izgledao bijeli ali kasnije poprimio neku nježnu roza boju. Mislim da bi ti pasao jedan tamno ružičasti, pa ako si za javi!!! Pošto sam pročitala da si posjetio toplice Sveti Martin palo mi je na pamet da možda budeš navratio još koji put, to je par kilometara od mene, pa isput pokupiš lopoč jer je malo preveliko i premočvarno za slanje poštom. A možda se nađe još toga, kod mene!!!
Sve pohvale na uloženom trudu ali pohvale za slikanje sa uklještenim leđima, možda bi ti pomogao kozmodisk, vrijedi probati prije krajnjeg radikalnog rješenja . |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala malo sve je
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Freeland hvala na odvojenom vremenu i pohvalama. Za lopoč ćemo se dogovoriti, ako budem u okolici, svakako ću navratiti po njega i hvala unaprijed. Što se kozmodiska tiče ne bih to... imao sam ga nekad davno, još kad je bio veliki hit. uglavnom, to ti dođe na isto kao da staviš na leđa gumenu traku ili najlon vreću. sam pritisak na kralješke, ako ga i ima, nema nikakvog učinka, a cijela se priča vrti oko toga da ti grije leđa (što može i ona vrećica ili komad gume) pa ti je zbog topline osjećaj prestanka boli... Uglavnom, hvala na brizi i podsjetniku, ali stvar je otišla tak daleko da će jedino nož riješit problem.
Anči hvala na posjeti |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak se niš novoga ne dešava u mom vrtu, danas sam malo prošetao pa evo par slikica jeseni u tragovima... slike su malo lošije jer sam ih slikal nekim šrotom od mobitela
grm kojeg nazivaju "pesja jajca" konačno moji asteri cvateju :) lonicera još uvijek ima svoje crvene bobice, a baš mi je ovak simpa. probat ću je posijat pa će možda na proljeće biti malih za dijeljenje jezerce obraslo u plutajuće nešto... i za kraj dvije trajnice koje sam dobio od Anaide još u početku mojeg bivalja na forumu. tek sad su počele nekako dobivati oblik koji sam očekivao...a ja naravno nemam pojma kak se zovu :( eto toliko od mene za danas. idem sad malo švrljat vašim vrtovima da vidim ima li kaj novoga |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf, slike su i lošije nego sam mislio da će biti. grrr
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam mislila da su ti se ruke tresle dok si slikao! A ono, kako kažeš, šrot od mobitela.
Pa bilo bi ljepše da su jasnije ali i ovako se vidi bogatstvo cveteka i zelenja u tvom vrtu!
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juhuu, medooo!
Malo sam opet šetkala po tvom vrtu i pasla oči. Gladiole, dalija, panjići,....Ma milina za oči. A asteroljubac sam i ja, prekrasni su. Jedva čekam da vidimo i tvoju bananu, bilo bi i vrijeme! |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medooo vrtek je divaaan....svaka čast!!!
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma , sram te bilo , kaj to pričaš , kakva banana ?
Medo sve ti je super osim onog mobitela - njega fakat treba zakopat u vrtu !
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa BILJKA banana, nravno. A kaj si ti mislila?
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro čovječe, pa gdje ti je fotić?
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav medo! Imaš krasne biljčice, super ideje, a mica je divna, obožavam mačke!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala bako, drugi puta će slike biti bolje. nisam si stvarno mislil da će bit tako loše
hej Bigi, hvala, drago mi je da si malo navratila Stefkaja hvala Anastazija, sve ostalo na njemu sjajno funkcionira pa bum ga ipak zadržal :), a banana je dugam priča Saro, evo ga tu iznad moje glave na polici hvala Sunceee. pozrdavljamo te ja i Srećko the mačak |
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bum skroz indiferentna prema toj banani
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prosetala sam,a slike ce biti bolje,vazno je da su biljke
|
|
Odgovori | Stranica <1 4849505152 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |