Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 152> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divna cvjetna terasa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imala sam najbolju namjeru da sve to vidim uživo, no malo sam zakasnila pa ste već bile otišle, no i ovako me razveselila ljepota.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je cvijeće, ima ih koje su mi totalna nepoznanica.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dragi moji prijatelji, Medvjed34, Anaida, Lantana, goga-zg, bromelija, forzicija2005, mali kaktus, gio, ivna, Triša, springy i antonija, hvala što vjerno posjećujete moj vrt iako u njemu nema baš ništa novoga, a bome ni posebnoga!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kako nema posebnoga, vidi samo tu lijepu klasnicu, baš je slatkićka.
Ja isto mislim da ti je ono kopar ispred zgrade. Ako ti sjemenke dozore i opet se rasije, budeš svaki tjedan radila umak od kopra
![]() Moje tradescantije isto sada ne cvatu, ali ja njih pomlađujem svako proljeće... potrgam stare dugačke grane i ostavim samo korijene sa mladim jakim listovima, tako da su mi sada kratke ali imaju debele mesnate listove, ali zato još ne cvatu. Ahimenes ti je cakani, baš kao i koprive
![]() One mlade pilee su od proljetne kavice? Ako jesu, svaka ti čast, uspjela si ih zakorijeniti
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako nema ništa posebnog, šta je ovo žuto, je li to klasnica, kao što kaže kat.rea, nisam to prije vidjela. prelijepo je.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a ja primjetila lantanu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantanina lantana u cvatnji, drugi put ovog ljeta:
![]() u društvu žute klasnice koja svaki nekoliko dana ima preobrazbu:
![]() u donjem, lijevo dijelu cvijeta primijetila sam novi pupoljak:
![]() |
|
![]() |
|
ruselija uživa u sunčanim danima:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fatsia japonica (sobna aralija):
![]() maranta:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
močvarni hibiskus:
![]() ovaj cvijet je zaista neobičnog oblika, podsjeća me na srce:
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa ti je lantana,moram si i ja negdje nabaviti,i mene ovaj lijepi cvijet hibiskusa podsječa na srčeko
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajme koja ruselija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |