Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 152>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:00
divna cvjetna terasa
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 08:31
Ljubomorna sam na tvoju klasnicu, prekrasna mi je !
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 09:57
Imala sam najbolju namjeru da sve to vidim uživo, no malo sam zakasnila pa ste već bile otišle, no i ovako me razveselila ljepota.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:23
smile141  smile78
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:26
prekrasno ti je cvijeće, ima ih koje su mi totalna nepoznanica.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 08:43
dragi moji  prijatelji, Medvjed34, Anaida, Lantana, goga-zg, bromelija, forzicija2005, mali kaktus, gio, ivna, Triša, springy i antonija, hvala što vjerno posjećujete moj vrt iako u njemu nema baš ništa novoga, a bome ni posebnoga!
  lijepi pozdrav
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 08:58
Kako nema posebnoga, vidi samo tu lijepu klasnicu, baš je slatkićka.
Ja isto mislim da ti je ono kopar ispred zgrade. Ako ti sjemenke dozore i opet se rasije, budeš svaki tjedan radila umak od kopra Wink.
Moje tradescantije isto sada ne cvatu, ali ja njih pomlađujem svako proljeće... potrgam stare dugačke grane i ostavim samo korijene sa mladim jakim listovima, tako da su mi sada kratke ali imaju debele mesnate listove, ali zato još ne cvatu. Ahimenes ti je cakani, baš kao i koprive Clap.
One mlade pilee su od proljetne kavice? Ako jesu, svaka ti čast, uspjela si ih zakorijeniti smile141.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 21:30
kako nema ništa posebnog, šta je ovo žuto, je li to klasnica, kao što kaže kat.rea, nisam to prije vidjela. prelijepo je.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 21:39
Vanila i klasnica  su ti prekrasne . A na lantanine pupoljke sam ljubomorna dok ne dobijem i ja svoju lantanu .

Sara sve ti je prelijepo kao i uvijek !

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 00:37
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 10:30
Draga Saro sretan ti rođendan !
Želim ti puno zdravlja ,ljubavi  ,sreće ,veselja i puno cvijeća !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 11:35
a ja primjetila lantanu ,jos jednom Sretan rodjendan
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 22:13
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

Draga Saro sretan ti rođendan !
Želim ti puno zdravlja ,ljubavi  ,sreće ,veselja i puno cvijeća !
takođe želim ti puno zdravlja i sreće!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 08:05
drage moje, hvala na ovako lijepim željama!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:29
Lantanina lantana u cvatnji, drugi put ovog ljeta:

u društvu žute klasnice koja svaki nekoliko dana ima preobrazbu:

u donjem, lijevo dijelu cvijeta primijetila sam novi pupoljak:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:30
ruselija uživa u sunčanim danima:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:31
Fatsia japonica (sobna aralija):

maranta:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:33
močvarni hibiskus:

ovaj cvijet je zaista neobičnog oblika, podsjeća me na srce:

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:47
Lijepa ti je lantana,moram si i ja negdje nabaviti,i mene ovaj lijepi cvijet hibiskusa podsječa na srčekosmile78
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 23:15
Ajme koja ruselija smile93, a močvarni hibiskus je prekrasan, nešto što do sada nisam vidjela i imaš pravo, cvijet podsječa na srčeko.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.