Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 111>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:40
zahvaljujem što ste tako česti gosti u mom/bar za mene/ malom raju.

TRišaaaa, brojit ćemo, brojit- No ako bude sve u redu u "nećemu" ću te "prešišati"

Danas sam vam slikala Ružmarin koji već cvate

Pa HYdrangeu/Hortenziju sa prvim listićima

i jednu maćuhicu u vrtu kod Cotoneastera koji takodjer dobiva nove listiće.Njega čemo naknadno poslikati

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 00:06
Pravo buđenje prirode, prekrasne slike 
Vidim na nekim slikama čuvarkuće na štapićima( vanzemaljci), ne vidim naznake cvjetanjaEmbarrassed
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 07:49
svaka ti čast, draga moja Lora. Moje iskreno divljenje, toliko različitih biljaka, toliko tegli, sve čisto i uredno i što je najvažnije zdravo i napredno.
Bit će krasno proljeće u tvom vrtu.
lijepi pozdrav
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 08:21
Vrijedna Lora, sve si već uredila i poslagala. Biljčica ko u priči.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 08:25

Eh, ja nemam do daljnjeg ružmarin u cvatu....ode on lani, a mladi još ne cvjeta.

Maćuhica je predivne boje.Big%20smile

Vrijedne ruke su praktično sredile već cijeli vrt!Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 11:46
Srećom pa danas ne idemu u rasadnik prije kave i druženja jer morat ćeš uzurpirati onaj zapušteni vrt, koji graniči s tvojim ili preći na viseće vrtove kao ja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 18:37
Naravno da danas nisi niti bila u vrtu, sigurno si uvrijeđena što te jučer nismo pustile u MBM-u pa je danas "suša", jer nema ništa novo ha-hasmile52
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 22:30
konačno sam došetala do svog vlastitog vrta......cure hvala što ga stalno posjećujete i na pohvalamasmile79

Trišaaaaa, bila sam jučer u Pet Shopu, i naravno navratila u MBM. Nisam našla ono što sam tražila. No sigurno ne bi izašla praznih ruku da me MM, koji je vani šetao Miška
 nije zvao izvana mobitelom
 jer je Miško jako nemiran i da brzo dodjem-

No već sam danas izradila strategiju kako ću ga preći......Psssst,
samo za vas, u ponedjeljak sam ga nagovorila da idemo u posjetu kod njegove sestre, pa onda ću reći da moram po teglu u Vrtni centar Viškovo

Rijeka

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 22:36
E, tu ima radnih ljudi koji su već sve očistili tako da tvoj vrt zaista izgleda proljetno. Uredno, nadasve!
Jako mi se sviđa boja kamelije.....ah, ah..........
Na ovoj slici, zapeo mi je u oko ovaj cvijet u sredini koji je sav rascvjetan - što je to?
I pohvala za inventivnost, nek si naši muževi misle kak su oni naj.......ali kad je nama do nečeg stalo, uvijek ih preveslamo! Jel tak?!LOLLOLLOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 23:34
draga Bergenija, moje godinice su me nečem naučileWink
nema toga što se s našim M ne može, samo malo lukavosti, ni sami nisu svjesni kako se lijepo daju preveslati......

Onaj jako rascvjetani cvijet je Cineraria.....

smile95

Evo slikice izbliza, mislim da sam ju već stavila, ali valjda se nitko neće ljutiti ako ponovim

i još jedna meni simpatična slikica.Clivia je ocvala još pred deset dana, pa sam cvjetove popikala uz peproniju i još su lijepi

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 23:58
Predivno cvijećesmilie_ga_041.gif
Sad pazi da ti Branko ne uđe na forumLOL, pa ćemo i ja i ti veslati kad se urote protiv nas

Ej važno pitanje gdje ću sa kamenim cvjetom van na terasu (iako nije ukorjenjen), a kaktus je li smije na sunce i kad ide van na balkon?Embarrassed
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 01:36
dobro si me upozorila, morat ću mijenjati lozinku, pa neće više moćiLOLLOLBig%20smileBig%20smile
Graptopetalum paragvayense/kameni cvijet/ slobodno van. Uostalom ako i propadne znaš gdje ga držimBig%20smile

Jučer sam šetala Miška po parku i vidjela u jednom grmu ovaj cvijetić, tko ga raspoznaje....
Meni djeluje kao vinca.....Totalno je zapušten u jednom neuglednom grmu,LOLLOL da ga udomimEmbarrassed

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 02:07
Evo me u noćnom obilasku tvog vrta.Biljke lijepo napreduju i svaki dan je sve življe....Vidim da tio je nikla frittilaria, je li to nova ovogodišnja ili je imaš od ranije?Ja sam moju posadila ali se ništa ne vidi....Božuri su ti u pupovima kao i kod mene, ružičnjak je super a agapantus je živ i biti će lijepih cvijetova....smile99
sutra je novi dan
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 02:14
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Jučer sam šetala Miška po parku i vidjela u jednom grmu ovaj cvijetić, tko ga raspoznaje....
Meni djeluje kao vinca.....Totalno je zapušten u jednom neuglednom grmu,LOLLOL da ga udomimEmbarrassed

Lora trči po tu vincu ili reci lokaciju da sama trčim sa lopatomLOL.
Vinca 1000 %
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 02:22
Smrcko ako ti treba vinice ja je uvijek imam viška, javi se....
sutra je novi dan
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 02:30
Šmrčkosmile176 razumem godpodjo kapetanice.Javljam se na raport po obavljenoj misiji
Jagoda lanjska, posadjena u 10 mjesecu........Dok ne izadje što manje vode.

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:02
Nakon što sam prošetala tvojim vrtom uzduž i poprijeko, vidjela svaku biljčicu (ime nisam nijednoj zapamtila, znaš ti mene!), mogu ti reći da sam se zamislila na nekoliko grmića i sad znam lokaciju u vrtnom centru gdje ću se malo više zadržavati!
Vrt ti je prekrasan, rascvjetan, uredan ... Kad si ono imala najljepši vrt u kvartu?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:37
Hoya išla sam pogledati i ustanovila da je to bilo točno pred 5 godina 2005. Susjedi su me prijavili, ja nisam htjela jer radim za svoj gušt...

Preporučila bih ti ipak Bauhaus za grmiće, puno je veći i raznolikiji izbor.

Jagoda samo za tebe, sad sam ju slikala

Rijeka

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 20:24
Lora ovo je nešto prekrasno, carska kockavica, pa još žuta smile227
i kišom okupana, još jednom smile227
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 21:51
Lora uvijek imaš neko iznenađenje, za carsku kockavicu i cinerariu smile141
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.