LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahvaljujem što ste tako česti gosti u mom/bar za mene/ malom raju.
TRišaaaa, brojit ćemo, brojit- No ako bude sve u redu u "nećemu" ću te "prešišati"
![]() Danas sam vam slikala Ružmarin koji već cvate
![]() Pa HYdrangeu/Hortenziju sa prvim listićima
![]() i jednu maćuhicu u vrtu kod Cotoneastera koji takodjer dobiva nove listiće.Njega čemo naknadno poslikati
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravo buđenje prirode, prekrasne slike
![]() Vidim na nekim slikama čuvarkuće na štapićima( vanzemaljci), ne vidim naznake cvjetanja ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijedna Lora, sve si već uredila i poslagala. Biljčica ko u priči.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eh, ja nemam do daljnjeg ružmarin u cvatu....ode on lani, a mladi još ne cvjeta. Maćuhica je predivne boje. Vrijedne ruke su praktično sredile već cijeli vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Srećom pa danas ne idemu u rasadnik prije kave i druženja jer morat ćeš uzurpirati onaj zapušteni vrt, koji graniči s tvojim ili preći na viseće vrtove kao ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno da danas nisi niti bila u vrtu, sigurno si uvrijeđena što te jučer nismo pustile u MBM-u pa je danas "suša", jer nema ništa novo ha-ha
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
konačno sam došetala do svog vlastitog vrta......cure hvala što ga stalno posjećujete i na pohvalama
![]() Trišaaaaa, bila sam jučer u Pet Shopu, i naravno navratila u MBM. Nisam našla ono što sam tražila. No sigurno ne bi izašla praznih ruku da me MM, koji je vani šetao Miška ![]() nije zvao izvana mobitelom ![]() jer je Miško jako nemiran i da brzo dodjem- No već sam danas izradila strategiju kako ću ga preći......Psssst, samo za vas, u ponedjeljak sam ga nagovorila da idemo u posjetu kod njegove sestre, pa onda ću reći da moram po teglu u Vrtni centar Viškovo ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E, tu ima radnih ljudi koji su već sve očistili tako da tvoj vrt zaista izgleda proljetno. Uredno, nadasve!
Jako mi se sviđa boja kamelije.....ah, ah..........
Na ovoj slici, zapeo mi je u oko ovaj cvijet u sredini koji je sav rascvjetan - što je to?
I pohvala za inventivnost, nek si naši muževi misle kak su oni naj.......ali kad je nama do nečeg stalo, uvijek ih preveslamo! Jel tak?!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga Bergenija, moje godinice su me nečem naučile
![]() nema toga što se s našim M ne može, samo malo lukavosti, ni sami nisu svjesni kako se lijepo daju preveslati...... Onaj jako rascvjetani cvijet je Cineraria..... ![]() Evo slikice izbliza, mislim da sam ju već stavila, ali valjda se nitko neće ljutiti ako ponovim ![]() i još jedna meni simpatična slikica.Clivia je ocvala još pred deset dana, pa sam cvjetove popikala uz peproniju i još su lijepi ![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće
![]() Sad pazi da ti Branko ne uđe na forum ![]() ![]() Ej važno pitanje gdje ću sa kamenim cvjetom van na terasu (iako nije ukorjenjen), a kaktus je li smije na sunce i kad ide van na balkon? ![]() |
|
![]() |
|
dobro si me upozorila, morat ću mijenjati lozinku, pa neće više moći
![]() ![]() ![]() ![]() Graptopetalum paragvayense/kameni cvijet/ slobodno van. Uostalom ako i propadne znaš gdje ga držim ![]() Jučer sam šetala Miška po parku i vidjela u jednom grmu ovaj cvijetić, tko ga raspoznaje.... Meni djeluje kao vinca.....Totalno je zapušten u jednom neuglednom grmu, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo me u noćnom obilasku tvog vrta.Biljke lijepo napreduju i svaki dan je sve življe....Vidim da tio je nikla frittilaria, je li to nova ovogodišnja ili je imaš od ranije?Ja sam moju posadila ali se ništa ne vidi....Božuri su ti u pupovima kao i kod mene, ružičnjak je super a agapantus je živ i biti će lijepih cvijetova....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora trči po tu vincu ![]() ![]() Vinca 1000 % |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Smrcko ako ti treba vinice ja je uvijek imam viška, javi se....
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Šmrčko
![]() Jagoda lanjska, posadjena u 10 mjesecu........Dok ne izadje što manje vode. |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nakon što sam prošetala tvojim vrtom uzduž i poprijeko, vidjela svaku biljčicu (ime nisam nijednoj zapamtila, znaš ti mene!), mogu ti reći da sam se zamislila na nekoliko grmića i sad znam lokaciju u vrtnom centru gdje ću se malo više zadržavati!
Vrt ti je prekrasan, rascvjetan, uredan ... Kad si ono imala najljepši vrt u kvartu?
|
|
![]() |
|
Hoya išla sam pogledati i ustanovila da je to bilo točno pred 5 godina 2005. Susjedi su me prijavili, ja nisam htjela jer radim za svoj gušt...
Preporučila bih ti ipak Bauhaus za grmiće, puno je veći i raznolikiji izbor.
Jagoda samo za tebe, sad sam ju slikala
![]() |
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora ovo je nešto prekrasno, carska kockavica, pa još žuta
![]() i kišom okupana, još jednom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora uvijek imaš neko iznenađenje, za carsku kockavicu i cinerariu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |