maslacak7-moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 4849505152 66> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, baka Mira K, Mira021, Fany54
da on čuva cvijeće da više ne raste gdje on legne ili kopka.. je izgleda dobar al rogovi se ne vide oprostim mu al tek kad se ohladim malo..sto se njega tice ja posadim a on to odmah iskopa... narcise su od lani slika al uvijek su iste i na istom mjestu...morat cu kad ocvatu napravit malo zamjena kod nekog da se zapomognem i drugim bojama... |
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj tek sad vidim pa ja imam vec 50 stranica svoga vrta... slavim
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo slavi sunce moje
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izblijedit ce slika, uvenut ce cvijece, ali ime tvoje iz mog srca se izbrisati nikad nece!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitka za 50-tu stranicu .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitka i od mene za 50-tu stranicu!
|
|
Rijeka
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho pa dugo te nije bilo kod mene,bas mi je drago sto si svratila
Mari,5510 pjesnik u duši..hvala Anastazija hvala Mira K |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je kod nas kisica cijeli dan zafrkavala al posto sam ja ovisnica morala sam nesto posaditi..i tako ja iskapala perunike jer su mi se rasirile i gusile mi ostale male biljkice i premjestila ih na ulaz u dvoriste.. jedva sam ih iskopala i podijelila na par komada.. Jedva cekam da vidim kako ce to izgledati..izmedu njih ,posto ima dosta mjesta posadila sam i pokrivacicu tla (mali bijeli cvjetici-ime neznam)..
sjeme sam vec neko posadila al jos imam za saditi.. Usput sam vidjela i da su puzevi vec uzeli maha i moram ih srediti jer do proljeca nece ostat nista Malo sam gledala kod nas sjemenja i moram reci da nikad manje sjemenja nisam vidjela a biljkice koje sam gledala (kojih takoder ima za na prste nabrojat, nisu bas u najboljem stanju). Zbog toga zalim za gradom i cenrima gdje se svasta nade... |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh šta ti je biti zaljubljenik u cviće ni kiša te ne može spriječiti da se nešto ne radi,a mnogo je kod tebe još u planu
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, pa gdje si nam nestala?
Hoćemo malo slikica novorascvjetalog cvijeća!!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ahoj, moja vrijedna maslačkice!!!!!!!
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene konacno u mom virtualnom vrtu...
otkad sam pocela raditi nemam vremena za nista... al fotkam naveliko..pa sad mali dio... za ovo nisam ni znala da cvate pa sam bila itekako sretna vidjevsi cvijet... mali kutak |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je donesena grancica koja je bila bacena u kampu nakon odlaska turista..kod mene je naravno udomljena i sad je grmina sa preljepim cvjeticima
perunike |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj posebni kamen koji sam teglila s druge strane otoka,hahahaha
ovako veliki cvijet bozura tj pupa nema nitko šeboj ovako su pocele ruze.... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja prva đurđica...doduše i jedina
mali đumbus heuchera ako se ne varam |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ranunculus
mali gost |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove slike bas nisu najbolje al imam ih puno i ove najljepse ostavljam za kraj pa oprostite unaprijed
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i ove su lijepe. Isplatilo se tegliti onaj kamen - prekrasan je - pogotovo s čuvarkućama
|
|
Odgovori | Stranica <1 4849505152 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |