Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 140> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobar taj TM kad ti kupuje tako lijepu salatu. Molim te pohvali ga da je kupio najljepši ukrasni kupus koji sam do sada vidjela.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Oprosti Triša što te prozvah, ali kada bih dobila/kupila sve sa popisa vjerojatno bi bilo tako.
Ok dio toga su i ljetnice pa zamijene lukovice ili neko drugo rano proljetno cvijeće....
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Lantana i u ime MM.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prelijepe gloksinije a bogme i salatica
![]() dragoljub na panju super ideja, predivna boja |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Panj s dragoljubom je
![]() A gloksinije su predivne.
Onaj ukrasni kupus je l' se kiseli poslije?
![]() ![]() ![]() ![]() Kat.rea dvorište je sa svih strana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super je panj sa dragoljubom! Boja cvijeta je po mom guštu!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Katica panj je fenomenalan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje posjetiteljice. Jedna velika
![]() Bako morati ću to provjeriti, a sada sam ja znatiželjna, jesi ti uvijek tako praktična ili to oni tvoji ( i moji) geni prorade?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ej draga panj je prelijep..nego di ti je suho lišće od ragoljuba..meni je divno cvao al imao je užasno puno suhog lišća a tvoj je prelijep sigurno si ga malo šišnula za slikanje
![]() |
|
![]() |
|
Duda drugi dragoljubi su več ili ocvali ili su pri kraju, a ovaj je samo rastao i nikako da procvjeta a onda sam mu ja zaprijetila da će završiti u salati i evo ga.... splašio se i procvjetao
![]() Tako sam jučer hodala po dvorištu i gledam moje noćne frajle i velim sebi u bradu: Bože ove moje frajle skroz lude, iz istog grma cvjeta skroz ljubičasta i žuta sa ljubičastim šarama, a susjed sa druge strane međe bere grožđe i veli mi: Vi susjeda puno pričate svome cvijeću ..... ispalo luda ja, pa ludo i cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Biljke koje 'same' uskacu u kolica
![]() ![]() Ovi tvoji dragoljubi su se bas razrasli. Znam da to zna biti divlje ali moji dragoljubi su uvijek puni gusjenica usred ljeta pa ni ne narastu puno zbog toga (necu se buniti, jer kad su na dragoljubu nisu na drugom cvijecu do kojeg mi je vise stalo ![]() |
|
![]() |
|
Zvrk hvala na posjeti mome dvorištu.
Sada kada ljetno cvijeće več posustaje rscvjetali se moji jastučasti zvjezdani
pa malo iz daljeg uslikani
ova skroz lijeva strana( do stepenica - iznad ščira) više ne izgleda tako bajno jer se moja ljubimica danas uvalila usred cvijeća
![]() ![]() to je desna strana terase i oko panja - sve južna strana
ista ta ruža
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj zvjezdani...krasni su, sad kad su na vrhuncu cvatnje oduzimaju dah
![]() |
|
![]() |
|
U panju cvjeta ruselija
mlade grane ruselije i alisumi
i najrascvjetanija grana ruselije izbliza
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aaaaaaaaaaaa predivni asteri a i sve ostalo je lijepoooo
![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujući forumu sam saznala da se dalije mogu sijati, a zahvaljujući Shashi ja imam niske dalije iz sjemena
imam ih 5, a za sada su procvjetale ove 3 i što mene najviše raduje 3 nijanse crvene boje.
|
|
![]() |
|
Hvala curke, u pravu ste, prekrasni su sada. A ovi moji koliko god ja njih razrjeđivala opet je "sag" od cca 1 m.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Koliko zvjezdana,super su tako u nizu. I ruselija ja super!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ulalala, kako je lijepa ograda od astera!! A dragoljub je predivne boje. Salata je također predivna (a mužić sladak, veliš - mislio si on zakaj je salata u tegli
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |