Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 140>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 22:50
Dobar taj TM kad ti kupuje tako lijepu salatu. Molim te pohvali ga da je kupio najljepši ukrasni kupus koji sam do sada vidjela. Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 23:18
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Panj s dragoljubom je super, a tek gloksinije, stvarno su dražesne.
Samo da znaš ti napuni dvorište, a ja ga planiram razrjediti.
Oprosti Triša što te prozvah, ali kada bih dobila/kupila sve sa popisa vjerojatno bi bilo tako.
Ok dio toga su i ljetnice pa zamijene lukovice ili neko drugo rano proljetno cvijeće....
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 23:18
Hvala Lantana i u ime MM.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 06:25
prelijepe gloksinije a bogme i salatica smile169
dragoljub na panju super ideja, predivna boja
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 08:42
Panj s dragoljubom je Thumbs%20Up
A gloksinije su predivne.
Onaj ukrasni kupus je l' se kiseli poslije?WinkLOLLOLLOL
Kat.rea dvorište je sa svih strana ClapClapClap 
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 10:51
Super je panj sa dragoljubom! Boja cvijeta je po mom guštu!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 01:05
Katica panj je fenomenalan
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 23:45
Hvala drage moje posjetiteljice. Jedna velika smile78svima.
Bako morati ću to provjeriti, a sada sam ja znatiželjna, jesi ti uvijek tako praktična ili to oni tvoji ( i moji) geni prorade?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 08:13
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Hvala drage moje posjetiteljice. Jedna velika smile78svima.
Bako morati ću to provjeriti, a sada sam ja znatiželjna, jesi ti uvijek tako praktična ili to oni tvoji ( i moji) geni prorade?
WinkLOLLOLLOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 09:35
ej draga panj je prelijep..nego di ti je suho lišće od ragoljuba..meni je divno cvao al imao je užasno puno suhog lišća a tvoj je prelijep sigurno si ga malo šišnula za slikanje LOL...a ovaj ukrasni kelj sam prvi put vidjela kad mi je otac prije 30g bio u Japanu oni to sade u svojim parkovima,teglama u raznim bojama varijacijama a i jedu ga
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:24
Duda drugi dragoljubi su več ili ocvali ili su pri kraju, a ovaj je samo rastao i nikako da procvjeta a onda sam mu ja zaprijetila da će završiti u salati i evo ga.... splašio se i procvjetao LOL. Vidiš nekom cvijeću moraš tepati da bi bilo lijepo, a nekome moraš i zaprijetiti.
Tako sam jučer hodala po dvorištu i gledam moje noćne frajle i velim sebi u bradu: Bože ove moje frajle skroz lude, iz istog grma cvjeta skroz ljubičasta i žuta sa ljubičastim šarama, a susjed sa druge strane međe bere grožđe i veli mi: Vi susjeda puno pričate svome cvijeću ..... ispalo luda ja, pa ludo i cvijeće LOL.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 21:10
Biljke koje 'same' uskacu u kolica LOLWink!

Ovi tvoji dragoljubi su se bas razrasli.

Znam da to zna biti divlje ali moji dragoljubi su uvijek puni gusjenica usred ljeta pa ni ne narastu puno zbog toga (necu se buniti, jer kad su na dragoljubu nisu na drugom cvijecu do kojeg mi je vise staloWink).
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 22:38
Zvrk hvala na posjeti mome dvorištu.
Sada kada ljetno cvijeće več posustaje rscvjetali se moji jastučasti zvjezdani
jastučasti%20zvjezdan%20-%20lat.%20aster%20dumosus
pa malo iz daljeg uslikani
jastučasti%20zvjezdan%20-%20lat.%20aster%20dumosus%20
ova skroz lijeva strana( do stepenica - iznad ščira) više ne izgleda tako bajno jer se moja ljubimica danas uvalila usred cvijeća CryAngry i što gu....m polomila, što pogrizla
jastučasti%20zvjezdan%20-%20lat.%20aster%20dumosus%20
to je desna strana terase i oko panja - sve južna strana
čajevkaa ovo je ruža koja se vidi na prethodnoj slici iznad zvjezdana, u naravi je boja ciklame
čajevka
ista ta ruža
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 22:40
Joj zvjezdani...krasni su, sad kad su na vrhuncu cvatnje oduzimaju dah smile89
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 22:42
U panju cvjeta ruselija
ruselia%20-%20lat.%20russelia%20equisetiformis
mlade grane ruselije i alisumi
ruselia%20-%20lat.%20russelia%20equisetiformis%20
i najrascvjetanija grana ruselije izbliza
ruselia%20-%20lat.%20russelia%20equisetiformis%20

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 22:46
aaaaaaaaaaaa predivni asteri a i sve ostalo je lijepoooo  Clap
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 22:46
Zahvaljujući forumu sam saznala da se dalije mogu sijati, a zahvaljujući Shashi ja imam niske dalije iz sjemena
dalija,%20georgina%20-%20lat.%20dahlia

dalija,%20georgina%20-%20lat.%20dahlia%20
dalija,%20georgina%20-%20lat.%20dahlia%20
imam ih 5, a za sada su procvjetale ove 3 i što mene najviše raduje 3 nijanse crvene boje.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 22:49
Hvala curke, u pravu ste, prekrasni su sada. A ovi moji koliko god ja njih razrjeđivala opet je "sag" od cca 1 m.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 23:29
Koliko zvjezdana,super su tako u nizu. I ruselija ja super!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 08:47
Ulalala, kako je lijepa ograda od astera!! A dragoljub je predivne boje. Salata je također predivna (a mužić sladak, veliš -  mislio si on zakaj je salata u tegli LOL   LOL )
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.