Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je na kraju sve ispalo simaptično. Slike sam pokazala kolegici na poslu i plačemo od smijeha obje - naročito nad onom zadnjom slikom sa jadnom kanom na sredini vrta.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam jutros ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zašto gio ? Nemoj biti tužna.
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya jutros sam u šetnju krenula sa tvojim vrtom-
Tako sam se slatko nasmijala komentarima...mislim da bi za tvoju kćerku bila pogubna kombinacija da sa sobom vodite i Šmrcko...
A što se tiče kane, samo reci ja ti odmah pošaljem!!!
|
|
![]() |
|
Ma sve će biti OK. Sve će se oporaviti, a prvi šok sam podjelila s vama i udavila vas. Baš mi je dobro da vas imam pa svoj teret prebacima na svaku od vas pomalo
![]() ![]() ![]() A ono sa Šmrckom i kupovinom - njih dvije da idu zajedno u kupovinu - bilo bi pogubno za mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A zašto?
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeee šta se sve desilo za par dana dok me nije bilo!!!!!!
Ja sam i brata i MM "izdresirala" da ,ne samo da paze na cvijeće i gledaju(ponekad i kupe za mene)po trgovinama nego ga i zaliju ,prihrane,pošpricaju.Joooj tvojoj kćerki
![]() Draga moja,sve ti njih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo ti je budućnost. Višlje od koljena, nemoguće preskočiti.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ti bi se niho smijala mojim mukama. Jest da je zabavno i ja se sada davim od smijeha, ali ovaj čas sam slikala u dvorištu u tom vrtu mačka sr...
![]() ![]() ![]() ![]() O, majko moja, kako nam je sada lijepo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Procvali su mi prvi suncokreti koje nam je na riječku kavicu posla vesela družina sa zagrebačke kavice (paketić rezan cik-cak - mislim da znam od koga
![]() Lijep:
![]() Još ljepši:
![]() Opet mi je došla Lili:
![]() Moje hortenzije koje su prošle godine bile jednake. Ova mala je ciklam boje i ove godine zakržljala - zašto?
![]() Baka je sinoć pitala kakva je bugenvilija. Bako, evo ovakva:
![]() Lora obećala sam ti slike krumpirka. Ovako motam jer me tako naučila seni.
Dok su grančice još mlade i zelene. Sad su već odrvenile.
![]() Cijelo proljeće otkidala sam donje listove, a i još se pojave izdanci koje uklanjam. Onima gore redovito otkidam vrhove - malo je cvijeta, radim to svjesno, ali se zato nadam da će mi stabalce biti barem malo slično seninima.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti bi se niho smijala mojim mukama. Jest da je zabavno i ja se sada davim od smijeha, ali ovaj čas sam slikala u dvorištu u tom vrtu mačka sr...
![]() ![]() ![]() ![]() O, majko moja, kako nam je sada lijepo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće...
A žao mi je kako ti je kćer postupila ,ali eto sada ćeš se ponoviti!
|
|
![]() |
|
Željkice, sve štima, prošao šok - sad imamo show.
|
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja sada kada se situacija smirila evo i mene, vidim ja da tu ima puuno lipih stvari odnosno cvijetića.
jel ja to vidim u pozadini iza krumpirka koji je takođe preljep- hoju- hočemo sliku u krupnom planu što još reči hortenzija, ruža lila, suncokreti sve ![]() ah, da samo da pitam dali su suncokreti niski ili visoki |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Suncokreti su lijepi, ali bugenvilija..... prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
Bromelija, slikala sam hoyu - odmah, a slike neće da prebaci. Kasnije ću.
Suncokrete smo sijale i ja i korijeko, Njeni su niski i zbijeni, a ja sam ih posadila u hladovinu - visoki su možda jer jure za svjetlom.
Kad njeni procvjetaju vidjet ćemo koja su vrtsa.
Bako, vidiš kako je bugenvilija mala, a ima godiiiinaaaa. Režem je nemilce i - ne buni se!
|
|
|
|
![]() |
|
Hoya: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma sve ti je super
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoy od sinoćne kave napuniš slikama i komentarima dvije stranice, pa nije ni čudo da je lora sva zabrinuta kako će pohvatati konce.
Bugenvilija ti je predivna, bez obzira koliko ima godina, kao da je to važno.
Krumpirko narastao - samo se čudim, fora si ga splela, i ja ću svoga ako ikad stigne tvoga.
A jesi vidjela moj agapantus
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bugenvilija,krumpirko,hoja...... prekrasnoooooooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |