Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 4849505152 53> |
Korisnik | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već dugo me nema u tvome vrtu...oprosti...
Prošećem ja ,ali ne ostavim poruku...
Predivno je kod tebe, što u vrtu, što u kući...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
----- Kako je predivno cvijeće sve . Nisam odavno se ovako baš opustila i uživala
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe nema zimskih slikica...nema snijega ili??
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cure, mnogo vam hvala na posjeti i lijepim rijecima. Vidim da sam u mom odsustvu, imala dosta posjetitelja, sto me jako raduje, znaci da me niste zaboravili. Hvala mnogo; Gioii, Stefici, Korijenku, Trisi, Lantani, Perli, Plavookoj, Kamilici, Bigmammi, Zeljki23, Nihi i Stefkaji na posjeti. Kod mene se nista posebno ne desava, snijeg je padao jucer, ali se sve otopilo. Dnevne temparature se krecu oko 6 stupnjeva. Jako je mracno. Uskoro cu vam pokazati moje cvijece koje imam unutra, jer se u vrtu nema sta vise slikati.Imala sam goste iz Engleske, pa nisam mogla biti na forumu. Svima puno |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nemam riječi pa stvarno si majstor za slikanje . Ovo kad vidi Lantana isto će ti reći i šteta nešto od tebe ne primijeniti. Svaka ti čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam očekivala već "zimsku idilu" kod tebe, a ono nema snijega.....ali gledam ovu kućicu za ptice i vraćam se na nju i pokušavam skužiti ovu granu na kućici i nekako si mislim da ona nije samo ukras, nego da ima neku funkciju .
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija, lijepo te pozdravljam! I kod nas je zahladilo, kiše padaju i padaju.. Čekamo tvoje unutarnje slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... i ja čekam. Ovo što smo vidjele vani - predivno je. Vidim spremila si ti vaza i vaza na prozore. A zima je, valjda ni pušnica nije prazna
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt i dalje kao bajka.Ovaj "film" sa ptičicom... Lijepo si to uspjela uhvatiti!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
plavooka
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno...svaka cast stvarno je preljepo,a i pticice...kak si ih sam uspijela uhvatiti
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo..sviđa mi se kućica za ptice..
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila sam i ja do Norveške, kako nam je lijepo "putovati", ne trebaju nam ni koferi ni pasoši......
Pozdrav Fuksija.......čuvaj ptičice.......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
abelija
Novo sjeme Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala i ja norveškim vrtom i ostala zadivljena. Svaka me slikica oduševila, osobito slikice grmlja i drveća. Oduševljena sam zlatnom kišom i crvenim glogom. sve je predivno. pozdrav....
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me opet,i nedostaju mi tvoje slike
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam di je Fuksija nestala, lovi irvase za kobasice
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, dogodilo se! Nema te na tvojoj vrtnoj temi, počeo je mrak i krenula zima. Samo svraka! Ni njoj nije lako u ovo vrijeme, ali je lijepo da se ti o njoj brineš!
Kod nas 16 stupnjeva 17. studenog! Južina za poluditi! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja rado pogledam tvoju temu jer uvijek imaš nešto interesantno za pokazati, i nemoj nas dugo ostaviti bez slika, barem onog carstva unutra i prirode vani.
|
|
život je more
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe nema slikica, jel već pao snijeg??dali ti se primio hibiscus??
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Norveškoj iz Čakovca!
|
|
Odgovori | Stranica <1 4849505152 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |