Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 104> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti tvoji bregi su svakim danom sve ljepši i ljepši, ja se ne bi vraćala u Zagreb.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A kako će tek sada izgledati tvoj vrt?
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Nisam znala da ukrasna kopriva može biti i u vrtu |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Super je sve sve ali kalanhoja me prosto očarala!
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Konte,kakve si dobila sempervivume ?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kontesa oko moje zlatno ako si tu žaru posadila u vrt hajde skloni joj te cvijetiće neka se širi da bude veće i gdje god primijetiš cvijt sijeci ga dok ona ne ojaća-e i ja ču svoju ubaciti u vrt-baš pravo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gošće moje...baš mi je drago da ste šetkale
![]() Otok..bome se sve teže i vraćam, moram priznati, pogotovo sad u proljeće proljeće bumo vidli ![]() anči..kopriva po ljeti može biti u vrtu, ali ne prezimljava zimu vani goge to bum sutra..dobro si me sjetila ![]() forzicija kad ti se toliko svidjela kalanchoa, onda još koja slikica za tebe ![]() mislim da se sad skroz rascvala ![]() ![]() i crvena počinje polako ![]() narcise još cvatu ![]() ovo me dočekalo u petak, a u nedjelju je samo jedna stabljika bila vani...irisi ![]() ![]() žuti su tek potjerali i nadam se da će i oni cvasti do drugog vikenda ![]() ova vinca mi ima baš lijepo lišće, dobila sam ju prošle godine maličku ..i ona je počela cvasti ![]() djetelina i novi oxalis...fali oxalis šarenih listova koji ipak nije niknuo ponovo ove god i jedan tamnih listova za koji su mi se kleli na flori da prezimljava vani... ![]() ![]() jedna od hostica ![]() ![]() ![]() jesu ovo pelin i metvica? ![]() ovo pojma nemam kaj je, ali mi jako simpatično cvate ![]() ![]() a kaj mi se ovo ipak zapelcalo prošle god? jel kozlokrvina? ![]() ![]() i to su cvijećke iz ovog cvijetnjaka...manje više...još su tu nove hoste koje demonstriraju malo jer su potjerale u najlonu još pa su se malo šokirale vani, ali kada i ako se oporave poslikam i njih ![]() ![]() ![]() nebum danas više davila sa sličkama...moram malo škicnuti šta je novoga u vašim vrtekima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nihoooo pa to su sliku od prošle god ponovili...samo zabunu unosi.
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
davljenja nema,ja sam uzivala
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasan cvjetnjak
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Isusek, na ovoj zadnjoj slici tek imam malo jasniju predodžbu kak je lepo na tom tvom bregu
![]() Narcisi i kod tebe još cvatu kao i kod mene ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvalaa cure
![]() kalanchou bi trebalo ošišati kad ocvate jer su joj se grane izdužile skroz, ali za sada neka stoji ovako ![]() ivna...nisu bregi nikaj pomiješali, nego je kod nas (barem kod mene) bilo dugo snijega i dugo je zima bila pa sve malo i kasni ![]() ![]() imam još par sličkica pakujac napokon cvate ![]() i u društvu paprati i bijelog ljiljana...sa desne strane se vide mali pakujčeki ![]() ![]() izgleda da će i kadulja cvasti ![]() a lunaria je počela raditi sjemenkice u onim opnama ![]() napokon se rascvao i rozo bijeli phlox ![]() plavi mi je slatki isto ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iberis je ko bonbončić
![]() ![]() armerie ![]() ovu čuvarkuću ispod armerie sam donijela sa ivanićke kave i sad je puna bebica ![]() ![]() kao kamenjar...fali mi kamenja, ali mislim da neće još dugo u ovoj formi biti ![]() ![]() napokon imam digitalis ![]() ![]() ![]() i to je za sada to....krepale baterije ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ajme Konte skroz te razumjem kad kažeš da ti je iz ove divote (sa tvojih brega) tlaka se vraćati doma!
Predivan vrt
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Konte naša - mislim da je. Ono. Kozokrvina. Lonicera. Baš je slična mojoj (idi vidi sliku) po lišću, tak da je. Isto tako ono jesu pelin i metvica (melissa)
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Digitalis je meni posebno lijep cvijet, jedva čekam da tvoj procvate......
Ja sam ih isto jesenas sijala i sad su mi još malecki, cvjetat će druge godine, baš sam nestrpljiva za njih.
Pred par godina sam imala u vrtu neki kao oker rozi isto sam kupila već gotovu sadnicu, dvije godine mi je cvao i treću sezonu skroz propao..... ne znam da li oni ostaju samo par godina ili su višeljetnice....
Baš ti je fora kamjenjar, čak ni ne fali kamenje
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
gdje si nabavila tu paprat? da li ti je prezimila vani? baš je super.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bila sam jutros prije slika od 9 sati. I lijepo napisala i krepao mi internet.
![]() Pa da krenem ispočetka!
![]() Zbilja ti je predivno i vjerujem da bi se najradije ovdje instalirala do prvog snijega slijedeće zime.
Cvijeća kao u priči.
![]() Zadivila se kalanhoama. I pitala te kaj im pjevaš, plešeš ili što da ti tako cvjetaju.
![]() ![]() Ja još nisam nikad uspjela doživjeti drugi cvat!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasni bregić, ak nije tajna kolika je cijela površina? Da znamo kolko ti motika i lopata treba?
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Daj nam molim te savjet koji traži i Baka,šta radiš s kalachoom kad otcvate? Vrt ti je prekrasan,cvijeće predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |