Moja rascvjetana terasa |
Odgovori | Stranica <1 4849505152 69> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke ima vas puno na mojoj temi, stoga sam sigurna da vam se i moje cvijeće sviđa. A evo danas sam još kupila ciniju i ageratum, to ide u vrt.
Anaida stajaće surfinije kupujem ove godine prvi puta, jer se još razmišljam da li da kupim i viseće ( koje imam svake godine) jer su mi teške za održavati kada sam na godišnjem. Znači ide više u grm, posađena je u tegli, izgleda prekrasno i što je bitno mirišeeeee.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nastavak presladak
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si svako malo bogatija za poneki lijepi cvjetak. Neka, neka, cvijeća nikada previše!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, da, lijepo si ti to sve iskombinirala
koprive me uvijekoduševe svojim bojicama nego...tko ostaje zalijevati cvijećke kada odeš na GO? ne pitam da dođem ja nego si mislim da će manje brige biti ako si vodenike i gazanije u vrt preseliš i daj malo i te lijepe teglice pokažiiii |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko lijepog cvijeća i u vrtu, a bome i na terasi, još samo da zatopli pa da možeš uživati
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće u vrtu i na terasi
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmor za oči i dušu .
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara dobro da si mi rekla da imam i eonimus, samo mi reci kako izgleda jer imam dva koja su mi nepoznata
Konte cvijeće mi zaljeva svekar, ali to je obično potop kada se vratim i onda mi još godišnji prisjedne, jer se puno toga ne oporavi. Zbog toga se razmišljam da li da ove godine uopće kupujem surfinije jer one su mi najosjetljivije. A vodenike bih mogla staviti u vrt, ali onda ne mogu u njima uživati na terasi. Gazaniju imam jednu, a ove koje su na terasi imaju prekrasne boje, tako da tu i ostaju.
Bromi, što se tiče uživanja na terasi ja sam već dugo u " niskom startu", ali nikako da mi se posreći...
Stefkaja , štefica hvala na posjeti
A ovo je za sve vas.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjeće ti je prekrasno, užitak će biti kavicu piti na terasi.
Jedini način da spasiš biljke je da koristiš Hojinu metodu sa čarapom i zdjelom sa vodom. Muškarcu nikada ne vjeruj što se tiče zaljevanja a ni neočekuj ništa , a ni ljubomornoj susjedi. Nije me bilo par dana i kad sam došla kući u 3 u noći sam ričala kao lav od bjesa. Uništio mi je biljke koje su preživjele zimu i nalistale lijepo. Posijane ukrasne šarene koprive nestale, a naklijale kao more. Uz to mi je prekopao cvijetnjak i posadio vražije jagode ( ovo je namjerno, dajem glavu) |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probaj ti tu hoyinu metodu draga
nije mjesto, ali kad smo već kod hoye..ja sam neku noć sanjala da mi je hoya procvala u raznim bojama rijetko sanjam pa da se sjećam, ali u boji mislim da nisam u skorije vrijeme sorry na digresiji proljećence P.S.prekjučer sam pobrala pelcere |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajdeeee, nove slikice, toliko vremena moraš naći !
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo, lijepo si ti to zašarenila dok nije bilo slika!
Bravo za sve. Pojedine i kombinacije!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt u sjeni,a i cvijeće na balkonu ti je super,lijepo cvijeće u posudama
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto kuha u svom cvijetnjaku pa je nema
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja navratila misleći da ima noviteta!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme drage moje, hvala vam što posjećujete moju temu, kada već ja nisam tu. Na žalost u zadnje vrijeme sam jaaako malo na forumu, ali se toplo nadam da će se i to promijeniti.
Od cvijeća imam noviteta, ali je vrijeme katastrofalno, tako da mi ni vrt nije lijep, ali se opet nadam da će ipak sve doći na svoje...
Slike će biti vjerojatno za vikend jer su najavili poboljšanje.
Evo, kada ste tu, moram vas iskoristiti. Treba mi savjet: na ružama imam hrđu, čime da ih špricam da to nestane???
Nemam vremena ni za to istraživanje, stoga molim da mi netko od znalaca preporuči što da kupim.
Unaprijed hvala i pusa svima!!!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće izgleda da ove godine zbog kiša puno hrđe na ružama i ja sam pitala i na Korijenkovoj temi nam je ona objasnila što i kako prska, pa pogledaj.
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odi na moju haciendu, tamo sam u zadnjem postu pisala Lantani s čime šta špricam......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 4849505152 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |