Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....ulov....
![]() ....taj mi je najdraži...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....ide noć....
![]() |
|
![]() |
|
....luna...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...sa trajekta prema Korčuli...
![]() ....regata u kanalu između Orebića i Korčule...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Završava mi godišnji, a ti sa juga odašilješ ovakve prizore ... A, joj, blago tebi. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
....počinje sežona liganja, nadam se da će bid sreće.....
![]() ...evo ga na, lipkovnica ne radi....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E Manči, to je gušt, loviti lignje dok još nije hladno i uživati na moru
|
|
![]() |
|
...da, 0dok, bili smo prije sedam dana i već čupaju....muž ulovio 3, a ja nis ma sam osjelila kako čupaju -devu-lignjaru-mamac-.......bolje je da ne ulovim nis jer kad ižvučem ribu napravim galamu i žbrku u barci.....ionako sam vesela i kad samo čupaju....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Manči, tvoje fotke me prebace odmah tu negdje, zaista su prekrasne, a na friški ulov mi odmah poteku sline....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ili ova sa druge slike??? Je li to možda fratar???
I mi smo ih ovaj vikend nalovili, baš smo sretni...
P.S. slike su ti prekrasne...mogu misliti kako je lijepo u "živo" !!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme manči šta nam radiš
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
...proljeće, je, to je fratar....pa niste vi kačiji mašalj kad ste fratara nalovili...bravo!!!!
![]() ...kontesa, daj bože da bude jooooššš!!!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ma žeilo mi što veći i bolju ulov, ali nemoj nam raditi to sa tim slikama ljetnih idila - sve me hvata neka nostalgija za godišnji koji je već, naravno prošao, a mora se raditi ...............
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
...ah, što ću
![]() ![]() ....prošli vikend bili na pelješcu....prva jesenska kiša, pa prva bura....divni prizori, biće i slika....
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ulov je bogat ,izgleda jako fino...
A slikice mora su predivne...
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super slike al ulov je super..najvise mi se svida ova hobotnica ako je...mmljac...
|
|
![]() |
|
...da, to je bila hobotnica, sa naglaskom na bila....
![]() |
|
![]() |
|
...novi ulov....kijerna preko 4 kg....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |