Iskustva s naručivanjem biljaka-internetom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam naručila od jedne gospođe koja prodaje sjemena razno razna cvjetova koje nikad vidjela nisam, pa naručila roza pampas travu, baš me zanima kako će proći, isto preko interneta, ima na njuškalu pod dom i vrt, cvijeća svakakvog.....imate li kakvog iskustva, čini mi se da je prodaja ok...plaćam po primitku a i cijene nisu prevelike, sad baš me zanima hoću li dobiti sjeme u redu ili.....???????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Nera, dali što naručila od Thompson&Morgan??? Kako je to prošlo?
Ja sam dobila njihov katalog, pa me isto zanimaju iskustva!
|
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
super. baš ti hvala. sutra ću ih odmah nazvati. inače sam radila on line transakcije i ne skinu više nego štotreba aliovo da im šaljem putem pošte mi se ne sviđa.
![]() |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Da. Kuce preko kojih mi narucujemo knjige ne uzmu ni cent vise od onoga sto su obracunali, pa i kada na kartici bude i vise (a postarina je vise nego smesna: jedan-dva eura, toliko ne izadje ni kada nam salju iz zemlje).
To je devizni racun. Objasnice ti sve u banci. |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
hvala na odgovoru. dakle postoji mogućnost otvaranja kartice samo s tom količinom novaca na njoj tako da ne mogu skinuti više? sam dobro razumjela
|
|
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Nera, ja imam iskustvo sa narucivanjem knjiga iz inostranstva preko interneta. Ti ne zelis ici preko interneta, vec preko kataloga zbog odredjenih pogodnosti. Ali i tebi traze broj kartice. To je posebna kartica koju ces izvaditi u banci i na koju ces staviti onoliko para koliko ce te kostati isporuka. Jedino ne znam kako ces im u svom slucaju dostaviti broj. Znam samo da to nikako ne smes uraditi e-mailom. Preko stranice je lako. To je posebna, dobro zasticena stranica i to je sasvim sigurno kada su u pitanju ozbiljne kuce.
Jedino ti jos preostaje da se kod njih licno informises. |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
http://www.thompson-morgan.com/
ali stvar je u tome što ne želim naručivati on line jer gubim bon i gomilu sjemena ono tipa kupiš ova dva dobiješ treći free, toga nema on line.
|
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
imas link od te stranice preko koje narucuješ???
|
|
![]() |
|
baš mi nitko nema savjetić?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mislim mogu naručiti i on line, ali priložili su mi vaučer na minus 5 funti što se isplati, a on line ga nema.
|
|
|
|
![]() |
|
imam pitanje, u biti dvojbu. dobila sam katalog od Thompson and Morgana i naručila bi nešto putem obrasca unutra, dakle normalnom poštom. sad dolazim na bitno: način plaćanja me muči jer pitaju broj mastercard ili visa kartice ili da priložim ček. da li mislite da je to sigurno? dati broj MC kartice? a da li netko zna kako se prilaže taj ček?
eto, puno ćete mi pomoć bilo kojim savjetom. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Caca ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
![]() |
|
Caca ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Ja sam par puta narucivala, a i dobila u izvanrednom stanju, bez carine i raznih gluposti sa JUNGLE SEEDS.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
do mene je stiglo bez problema od summerhilla,mr.fothergilsa (valjda se ne piše tak,ima naslov u internet stranicama,ovdje) i od seedrack-a. Plačanje karticama,bez carine i sl. Za biljke ne znam,ali ne kanim više ništa poklanjati carinicima (a jesam....)
|
|
![]() |
|
salel ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
evo javljamo se
|
|
tkošto
|
|
![]() |
|
pomme dor ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Već proklijao ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Sto se tice narucivanja preko neta, za sada jos nisam imala problema. Doduse nikada nisam narucivala iz Slovace ili Ceske mada me to silno zanima jer imaju veliki izbor rajcica koje kakvih sorti. Da li mi netko moze dati adresu neke njihove stranice pa da malo bacim oko.
Ako vas zanimaju stranice preko kojih sam kupovala sjeme javite mi se, mislim da cete na forumu pronaci i adrese koje sam ostavila za povrce, a za koje sam sigurna da ih salju u hrvatsku.
|
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
![]() |
|
jelsa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Osobno nisam zadovoljan sa Slovacima.Uglavnom je bilo staro sjme jako loše klijavosti.U konačnici preskupo.I ekipa sa Palmapedie ima loša iskustva sa njima.
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pa, mogli bi ovdje navađati iskustva sa bilo kojom firmom preko internet narudžbi, ne samo ovih što je dada navela!!
Već se dugo dvoumim i ja... pa su i meni interesantna iskustva! Doći će naša hana, pa ona svoja iskustva prenjeti, ako ne nitko drugi!!! ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ja nažalost nisam imao još priliku s njima poslovati i narucivati od njih, tako da bas i ne mogu puno pomoci, sorry!!!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pročitala sam na stranici http://hr.kpr.sk/ da se mogu naručiti različite biljke iz Slovačke i Češke po povoljnim cijenama. Prije nego se odlučim na takav korak, nadam se da ću čuti vaše mišljenje i vaša iskustva s takvom vrstom narudžbe. Posebno me zanima kako ste riješili plaćanje ukoliko ste naručivali od njih. Naravo, interesiraju me iskustva naručivanja biljaka od domaćih uzgajivača.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |