Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dada, ma jel to tvoj lovor prezimio vani? Predivan je! Kao i sve drugo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Već je dvije zime vani i evo ga, živ i zdrav. Ne znam da li bi ga jača zima oštetila, ali očito je prilično otporan. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dada
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Dado, tvoj vrt je naprosto božanstven, kao da je negdje an moru a na na kontinetu, pa kod tebe je već sve u cvatu
koja ti je ono biljčica na prethodnoj stranici s ljubičasto plavim cvjetovima, izgleda prelijepo
|
|
![]() |
|
Ako misliš na onu nisku biljku, sitnih cvjetića, to je jastučac - aubrieta...cvjeta u proljeće, trajnica je...
|
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno!!! A što je to na zadnjoj slici?
|
|
![]() |
|
To je Weigela
|
|
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Tek sam danas vidjela da si stavila nove slicice, fantazija. Mislim da sam ovg puta ostala bez rijeci.
![]() |
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Bilo bih zgodno kad bih nas iznenadila tvojim novim slikama!!!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Dada divno ti je cvijeće, imaš puno vrsta zanimljivih.....
Vidi se da si i "majstor" za fotografije....Prekrasne su.....
Klinčići i taj sitni ljubičasti grm su odlični....trajnice, kažeš....mislim da ću ih tražiti i za svoj kamenjar......
![]() |
|
![]() |
|
I ja sam ti htjela reci da si pravi majstor i da ti vrt super izgleda. Samo tako nastavi.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šta reći,fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Oduševila me bijela ljubičica!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam ti puno o bijelim ljubičicama, osim da rastu i u mom vrtu, zahvaljujući mojoj dragoj kolegici s posla...pa eto prilika da kažem: "Hvala Višnja"
P.S. Ako su ljubičice dobile ime po ljubičastoj boji, kako bi se onda trebale zvati bijele ljubičice? Bijeličice? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas je 1.maj i zato nisam baš ništa posebno radila, ali sam iz čiste dosade hodala po vrtu i fotkala cvijeće. Još nije sve u najboljoj formi, no nadam se da će moj vrt uskoro zasjati u najboljem svjetlu.
tulipani ![]() ![]() perunika ![]() ![]() pogled u kamenjar ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dada sve je predivno, a kamenjar je super- ne znam koliko je velik, ali izgleda prilično popunjen, tako skladnih boja i zelenila.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
dado, tvoj vrt je već sada prekrasan, već toliko toga cvjeta i buja
|
|
![]() |
|
Gosti su me prekinuli u stavljanju sličica, ali nema veze, nastavljam sad...
bijela ljubičica -"bijeličica" ![]() ![]() geranium ![]() crveni šeboj ![]() žuti šeboj ![]() đurđica ![]() zlatna jagoda i...još nešto ![]() čuvarkuća ![]() maslačak...baš mi je bio zgodan ![]() graničica, liatris, santolina, vinova loza...i svašta nešto ![]() i šećer na kraju - clematis ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |