Travnjaci |
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala hvala.....e pa nadam se da cemo se i cut biti ce valjda prilike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Rijeka 53,vrijedilo je truda,za jedno sedam dana lagano pređi sa kosilicom i poskidaj samo vrhove trave,i neka noževi na kosilici budu oštri
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo san te zvala upomoc, ma gledala san va Pevecu kosilice sa tim najlonom pa se nis ne razumen, za tih par kvadratica kod mene ca mi ti preporucujes, mi je dostatna ta mala kosilica, hvala na savjetu |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne kosilicu sa najlonom (flaksericu)kupi kosilicu na kotačima,dovoljna ti je i na el.pogon,može se dobra uzeti za nekih 800-1000 kn. obavezno uzmi onu koja ima košaru za sakupljanje trave,puno će ti olakšati život.
Nisam baš čuo da si me zvala u pomoć,ne čujem baš najbolje,pa je dobro da mi to i napišeš,onda ću prije reagirati
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe u mislima, ali vidin ja da dela telepatija,
.....ma su to one kosilice velike
tipo ova tu
ca ni to malo prevelo za ono malo kvadratica ca iman, hvala
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je takove ,ali si spominjala najlon,pa sam pomislio da si mislila na one koje su na ručki,,ove imaju noževe ispod,a ne moraš kupiti najveću
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ca fali ovoj micoj, as kamo cu ja to drzati tako v e l oooooooo |
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li koja nova slikica traviceili nove kosilice
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok, imaima i to friske.....slikice, dakle idemo redom, travnjak je dosao tako tako tj. sa velikim rupama kamo fali trave. Mislim da bi proizvodaci trebali napistati malo bolje dozu za sjetvu. Posijala sam triplo, a bilo bi najbolje da sam i to poduplala. Dobro je jedino ca se sa ceste to ne vidi a i na slikama moze dobro ispasti. Tako nis od kosilice dok ne dosijem pa san ja to rijesila obicnim skarama i malo podsisala ???!!!!!!!!
(slobodno je padanje u nesvijest )
Slike su maximalno izabrane
p.s. slike su prije sisanja, as san to delala po skuromu da me niki ne vidi
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to je prekrasna travica! A za rupe ne brini. Do kraja ljeta će se sve popuniti! Za neke stvari vrijedi čekati! Iduće godine bu džungla.
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.......nadam se nadam se tako da mogu kupiti pravu kosilicu hahah
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisi nam napisala koje si škarice koristila;za nokte,krojačke ili neke druge
Inače ove praznine slobodno malo izgrabuljaj i nadosij,nije stvar u proizvođaču sjemena,nego u klijavosti sjemena,piše ti na dekleraciji proizvoda,obično je oko 805 a i manja je ako je sjeme staro.koliko mogu primjetiti nešto slabo zalijevaš travu,redovito trebaš zalijevati,pogotovo kod tvoje crvene zemlje,koja ako se ne zalijeva redovito dosta stvrdnjava i stvara se pokorica na vrhu koja usporava rast i razvoj trave.
P.S.daj posudi kosilicu i podigni ju na najvišu visinu i šišaj samo vrhove trave,nekoliko puta,dok se ne ojača
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala hvala na korisnim savjetima......samo ca ja imam mali tehnicki problemcic oko zaljevanja i ne samo, a vezano za vrt.......nema me, to mi je vikendica ili bolje reci povremenica, ma glavno da ni gola zemlja ! ! !
p.s. skarice ? zna se, kineske
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda se moraš moliti da kiša često pada
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš li vodovod ili bunar
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i jedno i drugo
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovih dana sam luda, nije ni čudo. Vidim ja tvoj prekrasni travnjak uživo. MM ija svaki dan zavirimo, ali nisam ti bila u temi, jer je uvijek tražim, morat ćeš voditi dnevnik kao i mi, pa je lakše za naći.
Sjenica je prva liga, a vidim i ploče si posložila, pa bila si vrijedno na moj rođendan, a žao mi je, ali kava će pod sjenicom pasti kad dođeš slijedeći put, valjda ću biti u Rijeci. Ovaj vikend me nema, dolazim tek utorak, jer moram ići vidjeti kako mi napreduju stvari u vikendici.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....jako si draga, ali travnjak je daleko da se tako zove, ali boje nego ca je bilo. Ma vodila bin ja dnevnik, ali kad vidin vase rozice i si imate bar par rezervnih vrtova neman ja bas puno pisati, sada ucim, a kad buden sla va penziju za 2-3 leta.....hahahaha, biti cu pravi expert.
Pasi oci i za mene na sajmu
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa zar nećeš na sajam cvijeća ,a pod nosom ti je,neki mogu potegnuti iz zg
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |