Vodena palma - Cyperus alternifolius |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kvik dobro došao na forum vidim da te zanima ciperus ja sam s njim oduševljen zato mi vjerojatno i napredije.Slažem se sa svim što si rekao i kod mene je stalno u vodi,a kako Arii kaže malo stagnira u rastu ,a ja znam da je kod mene usporen taj rast jer nije u dovoljno grijanoj prostoriji.
Imao sam i na jednoj palmi i taj kat što ga spominjete,ali je završio u vodi pa ga sad nemogu pokazati,a i ova največa mi i cvjeta.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kvik tvoja je jako ljepa i dosta gusta
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kvik
Novo sjeme Pridružen: 14 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ti cvjetici... volio bih da i kod mene jednom procvjeta... nije nikada! smrc...
nije bas gusta dmirce12.... ona je ocerupana, samo pola tegle je ovdje, ove godine sam ju prepolovio, bila je prepunila svoju teglu, i odsjekao sam, nakon dijeljenja, sve nize, to je inace suma, ali ovo je zimska verzija, zbog nedostatka prostora... nadam se da cu na ljeto slikati kakva zna biti, ali zauzme pola terase..... volim je pa mi vraca! Vase cvijece me odusevljava... pozdrav veliki! |
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kvik da samo su cvjetići ttek počeli,a i necvjetaju mi sve samo slučajno ova od nekoliko njih i ta je naviša.
Za cvjetanje nezanam koje uslove treba jer su mi sve od jedne razmnožene.
Ja moje rijetko raščerupavam samoih posadim u veči kalič i to je sve i da još i to da nadodam bolje im odgovara poljevanje u podložak iako je neke poljevam i odozgo i nesmeta im samo što pazim da nezalijem stabljike.
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce,mama je svoje stavila u negrijanu sobu zajedno s kaktusima i sukulentima i tam je i procvala i čak se razrasla još više...moje su u toplom...a mi obje zaljevamo odozgo,i niš im ne smeta..ja ih zovem pijandure kak popiju sve...
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arii da popiju više vode za jedan dan nego ja za mjesec dana pa i ja mislim da i nesmeta hladnija prostorija jer kod mene rastu ali malo sporije od uobičajenog.
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja biljka je preko zime uz vrata koja vode u baštu, znači na dosta hladnom mjestu.
Ja ih ne zalijevam, one su uvijek u vodi. |
|
kvik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma one trpe sve, bas su zahvalne... i dekorativne... daju dasak egzotike.Barem se meni tako cini.
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste,ali mene je ona oduševila koju sam slikao na moru ogromna je.
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kvik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaooooooo....super su obje slike!!!!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce12, fantastična ti je !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kvik i mene je oduševila ta na moru
Glikica hvala
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu biljku stvarno treba cijeniti, ja sam svoju skoro ubila, ostavila sam ju u hladnoj verandi, ali bez vode, zaboravila sam na nju, onda sam ju unijela na samo malo toplije, dala joj vode i ona ponovo krenula sa rastom. Svaka joj čast.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje stagniraju,ni u visinu ni u širinu...sam piju...
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da ti pravo kažem i moje sad nerastu mladice izbijaju ali jako polako se probijaju prema vrhu,a valjda tako mora biti doduše malo im je sad hladnije.
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma znam za sad,ali počele su stagnirati još ljetos dok je toplo bilo...dobila sam 2 pelcera s mora koji su pustili mladicu bili,posadila u 7 mj,i od onda mi ništa nije izraslo od tog pelcera...i on i mladice su isti kakve sam stavila u zemlju...
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |