moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 34567 16> |
Korisnik | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Camellia, ljulja je za kcer (1g), mislim nabaviti jednu auto gumu i od nje napraviti jos jednu pokraj ove za malo vecu djecu
Lantana, vrba je trenutno osisana do kraja i tesko ju je prepoznati, na godinu bi zato trebala biti jos gusca |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Sponzorirani linkovi | |
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ostataka greda napravili mi i cvjetnjake [/QUOTE] Vidim da se ideja pretvorila u djelo ,svaka čast, prekrasno je |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, morala sam iskoristiti situaciju kad su vec radili s motorkom...iako prizeljkujem i par vecih panjeva da ih mogu izdubiti za sedume, ali to ce pricekati drugu priliku
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene je isto osvojila cica maca, dogodine će sigurno biti gušća, vidim da se sve više popunjava i cvijeta, biti će to vrt |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, hvala na posjeti.
Nazalost, ovo vrijeme ne dopusta da se bavim vrtom, pa za sada mogu samo planirati sto cu sve raditi kad napokon malo zatopli. Na balkonu polako rastu biljcice koje sam sijala tijekom ozujka. feferone mini rajcice ukrasni suncokret statice-moram reci da je sjeme bilo lose, izniklo mi je mozda 10% seboj vrtni hibiskus dragoljub desertna tikvica black goldie-nju sam kupila, samo jednu sadnicu jer je skupa, ali ako se pokaze dobra mislim skupljati sjeme za iducu godinu |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sam uhvatila jedan suncani dan i priliku otici u vrt, pa makar samo "turisticki".
Biljcice su nakon ovih kisa prilicno napredovale. Ovo vjerujem da je neka vrsta seduma, cvate zuto, imam ga par godina, svako proljece se malo prosiri. liatris zecje usi i mala ruza u sjeni oraha pelin je napredovao bazga je puna cvjetnih pupova, sto znaci-bit ce soka aronija je takodjer postala prilicno raskosna siri se i moja mala kerija nedavno posadjena kana alstroemeria se sprema cvasti i moj mali cvjetak na novoj ljulji |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve su slike prekrasne ali ova zadnja je najbolja
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se, taj maleni medeni cvjetić u ljuljački je naj, naj...
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus, bugice
Danas se malo radilo, pa malo slikalo alstroemeria |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aukuba je dobila novo mjesto u hladu pod orahom...
ima i dobro drustvo... |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samonikla biljcica pod orahom...meni lici na mladi hrast ali ne znam odakle je stigao?
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbog tehnickih problema morat cu nastaviti kasnije
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gladiole proviruju van
verbene sumske jagode lozica mini kivi lijepo napreduje moja hrabra ruza, ona je vec par puta prezivjela frezu i trimer...nigela joj je odlucila praviti drustvo ove godine |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za kraj mala vrba koja je nakon proljetnog sisanja prilicno bujnija
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mikice, samo da ti mahnem, u prolazu sam bila... vidim cvjeteki lijepo napreduju.
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nek si ti meni dosla, da sam znala ponudila bih ti kavicu ili sokic
Napreduju, a samo da prestane ova kisa pa bi napredovali jos bolje... |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svega lijepoga ima kod tebe ali mali cvijetak ti je najljepši
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni prizori prirode,krasni cvjeteki, ali onaj mali na dvije noge je premedeni
|
|
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona
Temzi |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Povrtnjak
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |