vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Tea, Tek sada sam video da si bila u poseti, Pozdrav od Rembranta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ne samo romantično, nego i bajkovito! Već po izgledu vrta vidi se koliko u sebi imaš istančan osjećaj za lijepo, a kadrovi koje si snimio pokazuju nam i ljepotu tvoje duše. Divim ti se!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lijepo, opet sam uživala šetajući tvojim Dreamlandom, neznam da li mi je ljepši po danu ili po noći, vrtovi znaju biti prekrasni noću pogotovu ako se dobro pogodi vrtna rasvjeta. Ova posljednja slika je posebna, pravo ime su mu odabrao
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Volim doći u tvoj Dreamland i uživati u tišini
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme kakvi divni prizori
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno je mala riječ
![]() |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Andina,Lantana,Ana,Tea, Maris-hvala, milo mi je da sam doprineo celokupnoj lepoti ovog sajta, zajedno sa ostalim clanovima foruma .
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Prvi put sam prošetala tvojim carstvom jer ovo uistinu to i je! Dobodošao!
Na ovom forumu ima dosta lipih vrtova ali ovo šta imaš ti mislim da nema niko! Četitke tebi i tvojoj ženi, imate na šta biti ponosni! ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prošetala sam tvojim vrtom,i ostala sam bez riječi.Sve je savršeno, kao u bajci.
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I ja sam bila, prošetala, uživala, meditirala...
Nemam svim tim komentarima ništa dodati, sve je rečeno.
Samo ostavljam pozdrav vrijednim vrtlarima iz Dreamlanda...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U potpunosti potpisujem našu Horti!
Divan vrt i rado ću te posjećivati!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uz dužno poštovanje skidam kapu pred ovom ljepotom. Raj na zemlji
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za zemlju iz snova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala- Cikas, Kamelii, Horti, Anaidi, Aralii i Mari na poseti, drago mi je da ste uzivali navratite opet kada budem stavio neke nove slike,treba mi samo inspiracija, to nekad dune u glavu,nezna se kada, ali tako kada nesto radim, pomislim-sto bi ovo bilo lepo da se slika. Pozdravljam Vas.
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Hvala što si podijelio s nama tu ljepotu!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepi su ti klematisi, kaktus također. Za vrt nemam riječi - samo zanijemim od ljepote
![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Ljiljus, Gricka, hvala Vam, meni je drago kad cujem od drugih ljudi da im se svidja moj vrt, jer iskreno receno dosta se i trudim da to bude lepo, da Vam ne pricam o ekonomskoj krizi, ili recesiji kako se to strucno kaze, i sami znate, jer i kad kupim neku biljku niko mi ne garantuje da je ona kvalitetno odrzavana, i da ce podneti nas tip zemlista (bazno zemljiste)
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.usEvo ovako izgleda moje dvoriste kada su Clematisi u punom cvatu ![]() Jedna bastica, Albicija krenula iz pocetka bila je zimus smrzla do dole ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Potpuno si u pravu, uživaj zajedno s nama u plodovima svog truda.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Moje Crasule i Aloja, Crasula Senior je visoka 1.5 m, to je ova druga
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.usOvo sam spojio vrtlarstvo i bastovanstvo, valjda ce biti paradajza i kornisona, mreza sluzi za obican krastavac, iza su kornisoni,jedva cekam paradajz, nevolim onaj iz plastenika, nema ukus kao ovaj sto prirodno sazri |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |