dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 34567 139> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Lorica, bila si brža od mene.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako dobar recept, odmah sam ga prepisala .
Imaš krasno cvijeće samo mi je žao što na prve tri stranice ne vidim niti jednu sliku.
Žuta ruža je famozna
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvla ti Korijenko. Pokušala sam urediti foto album na žabici i nešto krivo stisnula. Rezultat je da su mi nestale slike sa predhodnih stranica, a popraviti ne znam, ja informatički tudum.
Ajama, hvala na posjeti! |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
By dpodor12 at 2012-05-28[/QUOTE] reci mi molim te imaš li problem sa kukcima na ovoj ruži? ja imam prekonekoliko tako nježnijih nijansi rože,žute ,boja breskve ali ni jedna se ne uspije rascvitat kako triba bude doslovno najezda nekih velikih kukaca a neznam kako to rješiti |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona roza ispod je baš slatka,mirisna? |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka, hvala na posjeti! Ruže mi nisu uništili kukci (za sad) nego su to tragovi svakodnevne kiše i malo leda. Skoro sve su oštećene. Oštećenja na listu mi je napravila neka zelena gusjenica, slična onoj koja jede kupus, samo puno veća. Zatamanila sam ih pitroid praškom, ništa drugo nije djelovalo.
I, da, ruža je mirisna, ima neki lagan limunkast miris. |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, sramote! Trebala sam prvo okopati pa onda slikati.
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinica, nije sramota, ne brini, lijepo ti je sve, a fuksije su mi posebne.
|
|
Lipik
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakva sramota, tak sam se zabuljila u cvijeće da korov nisam niti primjetila. Koliko dugo imaš fuksije?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljus, hvala na posjeti!
Anabistrica, fuksije sam kupila proljetos jer su mi one stare zimus propale. Žao mi je što nisam uspjela nabaviti i ione sa ljubičastom suknjicom. |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti ruže ali neke slike ne mogu vidjeti....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je žao Milice. Ja tudum nešto pobrljavila. Morat ću moliti MM da proba popraviti...
Hvala na posjeti! |
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksije su prekrasne
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svesa, Stefica, hvala na posjeti!
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |