Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 03:58
Anastazija hvala na posjeti Smile je teglice su mojih ruku djelo. Radila sam ove zime dosta toga, sve su više manje iste (jednostavne) samo se razlikuju po veličini. Na ovoj slici su samo neke, još im samo treba ošmirglati rub i to je to neću ih ništa bojati Smile bar za sada.

Uskoro će biti cvijeća za saditi u njih pa će biti još novih slikica.

Belica, posla ima baš kao što si rekla. Ovih dana se samo čupa, čupa, čupa i okopava Smile polako me već sve boli, ali sam sretna i više uživam nego dok smo bili u stanu.

Još sutra bi trebalo jednu veću površinu ispred kuće od cvijetnjaka pretvoriti u travnjak (previše mi je to posla za okopavanje pa će sad MD kosit) Clap a na rubovina će i dalje ostati cvijeće.

Bebice su dobro, naziru se listići (pravi) od kadifica, prkos se i dalje bori Thumbs%20Up Zadovoljna sam.

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 12:53
Danas kišica smile76 konačno.
Evo malo kišnih sličica.
Asparagus i palmica na tuširanju Smile

Hibiskus

Hosta i Graničica

Hosta

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 12:59
čestitam na teglicma i bilju
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:10
Evo i slikice povrtnjaka Smile

Nešto se je i radilo, nema više travice. A posađen bijeli luk i mrkvica po sistemu EN Heart

U prednjem vrtu posijana trava - dosta je bilo kopanja Smile a iza Narcisa ima još malo mjesta do zida i tu su posijane Margarete, a pored Preslica posijan je Neven.

Ove dvije ruže ne mrdaju s mjesta Westerland penjačica i Double Delight Unhappy

Ali zato su ove tri Heart
Don Juan i Schwanense dok ne procvijetaju neznam koju sam gdje posadila Embarrassed

Rhapsody in blue

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:13
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

čestitam na teglicma i bilju

Hvala Gospina trava Smile Biljkice mi se drže a teglice nisu baš reprezentativne ali su moje i mojih ruku djelo Heart ali što je još važnije mogu poslužiti svrsi Wink
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:20

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:42
vrijedne ruke i rad s ljubavlju za tvoje biljeBig%20smile mora uspjetismile57
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:01
Čini mi se da bih ovu baranjsku zemlju prepoznala i da ne vidim ovaj potpis "Baranja". Moj muž je iz Baranje.

Ksan, imaš krasno bilje, baš si vrijedna, uživaj u cvijetu i plodovima
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:49
Ksan, sviđa mi se. Klinčići mi do Zagreba mirišu
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

A posađen bijeli luk i mrkvica po sistemu EN

Kakav je to sistem "EN"?
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:56
teglice su krasne a vidim neke su i stanovnike dobile... sad ste me zarazile pa sam i ja danas kupila vreću cementa i krećem čim malo otopli, nekako mi se i neda po ovoj zimici u garažu..
povtnjak će biti pravi, super je kad imaš mjesta za barem malo pravog domaćeg povrća, to je nezamijenjivo bolji okus i miris..
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 17:44
Stvarno si bila vrijedna,nigdje ni travke,a sve lijepo uredno.Vide se rezultati tvog truda i znoja.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 18:23
Sagare 22 ovo sam ukrala Enrikovoj Noni Smile u isti red luk i mrkvica. Moje je tek sad posijano ali sliknem kad proviri.

Veselim se tvojim radovima u povrtnjaku a i svojim.  Planiram ti ukrasti patent sijanja mrkve, salate i bijelog luka jako mi se sviđa ideja to još nisam nigdje vidjela Thumbs%20Up

Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Mari 5510 hvala Smile

Zbiral, očito imamo puno zajednilčkog Tongue novi dom, Slavonija i Baranja a i kako mi se čini zdravlje. Teže sam pokretna, imam problema sa stopalima jedno je amputirano a drugo je dosta oštećeno pa mi dosta problema pravi kretanje po grbavom i mekanom. Zato ja svoj vrt nikad ne štiham, jer propadnem u njega do koljena i ne mogu van smile148
Belica jedva čekam tvoje teglenke Smile  Počela sam raditi povrtnjak najviše zbog drukčijeg okusa povrća iz svog vrta a i zbog tog što točno znaš što jedeš.

Camellia
jooj moj vrt je daleko od vaših ali trudim se. a i super je to što možeš slikati samo onaj dio koji hoćeš da se vidi Tongue

Hvala vam na posjeti smile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 18:23

moram ovo ponovit,nemogu rec da obozavam macke kao sto obozavam pse,al ova slikica me odusevilaaa,ma slatkica mala ..i da,svaka čast tebi na dekoraciji..sviđa mi se raspored teglica i cvijeca na komodi
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 18:43
Kamenjar hvala, to se moj Ferdo ljuti, preko zime na tom mjestu gdje je vaza, bila je njegova dekica i on se navikao a sad za Uskrs ja napravila malo reda nabrala cvijeće i izbacila ga Wink al neda se on. A ove sanseverije pokušavam zakorjeniti ali ni one se ne daju Wacko
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 18:45
Ksan, sretna sam kad vidim da ljudi unatoč nekim ograničenjima uzgajaju biljke. Prije svega zbližavamo se s prirodom, zabavljamo se da ne mislimo na zlo, fizički smo aktivniji a to nam je prijeko potrebno i na kraju korisno za papati.

I mene je oduševio ovaj način sijanja salata, mrkva bijeli luk. Može li malo opisa kako je to rađenjo. Vjerojatno ima neka dinamika jer je luk već veliki. Zanima me i zašto češnjak i mrkva. Čitala sam da češnjak ide s jagodama (tako sam i sadila), a da uzajajmo dobar učinak jedno na drugo daju mrkva i crveni luk.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 18:55
Sad sam sve napravila ono na slici što se vidi je jesenji luk.  A gdje je prazno sam prvo napravila kanalić popiklala jedan red bijelog luka i jedan crvenog i lagano preko to posijala mrkvicu i pokrila zemljom i to je to sad ih lagano zaljeva kišica Smile
Možeš umjesto mrkvice stavit i salatu. Ja sam oduševljena na malo mjesta sve sam  ugurala Wink
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 19:02
Ovo je super, probam dogodine, sad mi je sve već puno. ja sam sijala celer, peršin i rotkvicu u međured između luka i češnjaka tako kad njih izvadim ostali mogu rasti, Tako je to s malim vrtovima.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 18:40
Vani pada kiša, pa evo malo mog sobnog cvijeća. Ima ih još ali trenutno nema više slikica.

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 18:46
Ove tulipane sam neki dan dobila od kolegice, nadam se da će na jesen biti i lukovica Embarrassed

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 22:30
smile141super napreduješ , pratim tvoj vrt redovno , a kišica samo nek nam pada 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.