Ksan & Bilje |
Odgovori | Stranica <1 34567 38> |
Korisnik | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija hvala na posjeti je teglice su mojih ruku djelo. Radila sam ove zime dosta toga, sve su više manje iste (jednostavne) samo se razlikuju po veličini. Na ovoj slici su samo neke, još im samo treba ošmirglati rub i to je to neću ih ništa bojati bar za sada.
Uskoro će biti cvijeća za saditi u njih pa će biti još novih slikica. Belica, posla ima baš kao što si rekla. Ovih dana se samo čupa, čupa, čupa i okopava polako me već sve boli, ali sam sretna i više uživam nego dok smo bili u stanu. Još sutra bi trebalo jednu veću površinu ispred kuće od cvijetnjaka pretvoriti u travnjak (previše mi je to posla za okopavanje pa će sad MD kosit) a na rubovina će i dalje ostati cvijeće. Bebice su dobro, naziru se listići (pravi) od kadifica, prkos se i dalje bori Zadovoljna sam. |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam na teglicma i bilju
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i slikice povrtnjaka
Nešto se je i radilo, nema više travice. A posađen bijeli luk i mrkvica po sistemu EN U prednjem vrtu posijana trava - dosta je bilo kopanja a iza Narcisa ima još malo mjesta do zida i tu su posijane Margarete, a pored Preslica posijan je Neven. Ove dvije ruže ne mrdaju s mjesta Westerland penjačica i Double Delight Ali zato su ove tri Don Juan i Schwanense dok ne procvijetaju neznam koju sam gdje posadila Rhapsody in blue |
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Gospina trava Biljkice mi se drže a teglice nisu baš reprezentativne ali su moje i mojih ruku djelo ali što je još važnije mogu poslužiti svrsi |
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrijedne ruke i rad s ljubavlju za tvoje bilje mora uspjeti
|
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se da bih ovu baranjsku zemlju prepoznala i da ne vidim ovaj potpis "Baranja". Moj muž je iz Baranje.
Ksan, imaš krasno bilje, baš si vrijedna, uživaj u cvijetu i plodovima |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
sagare22
Već proklijao Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan, sviđa mi se. Klinčići mi do Zagreba mirišu
Kakav je to sistem "EN"? |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teglice su krasne a vidim neke su i stanovnike dobile... sad ste me zarazile pa sam i ja danas kupila vreću cementa i krećem čim malo otopli, nekako mi se i neda po ovoj zimici u garažu..
povtnjak će biti pravi, super je kad imaš mjesta za barem malo pravog domaćeg povrća, to je nezamijenjivo bolji okus i miris.. |
|
belica,zagreb
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si bila vrijedna,nigdje ni travke,a sve lijepo uredno.Vide se rezultati tvog truda i znoja.
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sagare 22 ovo sam ukrala Enrikovoj Noni u isti red luk i mrkvica. Moje je tek sad posijano ali sliknem kad proviri.
Mari 5510 hvala Zbiral, očito imamo puno zajednilčkog novi dom, Slavonija i Baranja a i kako mi se čini zdravlje. Teže sam pokretna, imam problema sa stopalima jedno je amputirano a drugo je dosta oštećeno pa mi dosta problema pravi kretanje po grbavom i mekanom. Zato ja svoj vrt nikad ne štiham, jer propadnem u njega do koljena i ne mogu van Belica jedva čekam tvoje teglenke Počela sam raditi povrtnjak najviše zbog drukčijeg okusa povrća iz svog vrta a i zbog tog što točno znaš što jedeš. Camellia jooj moj vrt je daleko od vaših ali trudim se. a i super je to što možeš slikati samo onaj dio koji hoćeš da se vidi Hvala vam na posjeti |
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar hvala, to se moj Ferdo ljuti, preko zime na tom mjestu gdje je vaza, bila je njegova dekica i on se navikao a sad za Uskrs ja napravila malo reda nabrala cvijeće i izbacila ga al neda se on. A ove sanseverije pokušavam zakorjeniti ali ni one se ne daju
|
|
|
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan, sretna sam kad vidim da ljudi unatoč nekim ograničenjima uzgajaju biljke. Prije svega zbližavamo se s prirodom, zabavljamo se da ne mislimo na zlo, fizički smo aktivniji a to nam je prijeko potrebno i na kraju korisno za papati.
I mene je oduševio ovaj način sijanja salata, mrkva bijeli luk. Može li malo opisa kako je to rađenjo. Vjerojatno ima neka dinamika jer je luk već veliki. Zanima me i zašto češnjak i mrkva. Čitala sam da češnjak ide s jagodama (tako sam i sadila), a da uzajajmo dobar učinak jedno na drugo daju mrkva i crveni luk. |
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam sve napravila ono na slici što se vidi je jesenji luk. A gdje je prazno sam prvo napravila kanalić popiklala jedan red bijelog luka i jedan crvenog i lagano preko to posijala mrkvicu i pokrila zemljom i to je to sad ih lagano zaljeva kišica
Možeš umjesto mrkvice stavit i salatu. Ja sam oduševljena na malo mjesta sve sam ugurala |
|
|
|
zribal
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je super, probam dogodine, sad mi je sve već puno. ja sam sijala celer, peršin i rotkvicu u međured između luka i češnjaka tako kad njih izvadim ostali mogu rasti, Tako je to s malim vrtovima.
|
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super napreduješ , pratim tvoj vrt redovno , a kišica samo nek nam pada
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |