Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kreativni apaurin
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kreativni apaurin

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 25>
Korisnik
Poruka
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 12:14
Iz ovako lijepe košare i obična hrana postaje delicij a. Sretan Uskrs smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 15:56

prekrasna košarica... Clap   Clap   Clap
a tek pisanice...
može koja fotka i njih?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 16:01
  draga moja,
              sretan Uskrs tebi i tvojima 

Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 19:33

evo -kako je jutros izgledala moja košara.Poslije blagoslova smo je "ispraznili"

domaće sirnice

kako ne volim umjetne boje na jajima,samo sam pomoću bjelanjca zalipila salvete

Inače crkva Gospe od Dobrića nalazi se u Splitu u istoimenom kvartu a ,kao svoju zaštitnicu je štuju KLIŠKI USKOCI
mama se pohvalila prijateljima sa mojim uratkom pa ga nisam propustila uslikati.Motiv je "Gospa od Dobrića".Dijelom transfer,dijelom doslikavanje sa pozlatom i 2K sottile.

Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 13:20
Klara -hvala na lipim željama.Malo kasno reagiram,ali iskreno želim blagoslovljen Uskrs i tebi i tvojim najmilijim.smile169
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 16:06
krasno si uradila ikonu..bravo....Sretan Uskrs.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 19:22
Hvala TaraEmbarrassed.Sretan I blagoslovljen Uskrs tebi i tvojimasmile78
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 10:19
Sretan Uskrs draga!

Sve sam pregledala i sve mi je predivno! Stvarno si svestrana i sve ti ide od rukeThumbs%20Up Ideje, poput one s drvenim alkama na daščici su ti mrak!!!!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 10:49
Hvala Jani-I tebi sritan i blagoslovljen Uskrs!
Drago mi je da ti se sviđaju moji radovi.To mi je potvrda da sam na dobrom putu.Šta se tiče daščica-eto ponekad mi sine ideja kad u mom "magazinu" ugledam stvari koje ka hrčak kupim i spremam, jer kao ništa se ne smi bacit.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 11:44
Hehehe...to ti se zove  hrčkomanija i sve smo očito jaaaako zaražene!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:44
Uh.triba to dobro kontrolirat ,inačesmile203pa će tribat smile173Malo prije smo bili kod poznanika koji preuređuju stan.Nekoliko puta sam došla u iskušenje da im dam savjet kako  njima stvarno ne triba toliko pločica i dasaka i boje i lakova,itd.smile156
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 20:08

odlično si izvela sliku s Gospom... Clap     Thumbs%20Up     Clap

e, a čime (kakvim lakom) si raspucavala onaj bijeli rub
i što si utrljavala?
ili je to crackle pasta?
što god da je - jako mi se sviđa...

smile71

Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 22:05
Klara-hvala i smile78
U pravu si za biljeli rub-to je cracle pasta.Ispod sam stavila bakrenu boju (meni omiljenu)kupljenu u Milera u City-centru u Splitu.Poslije sam dodala malčice twin-color boje (oker-zlato) umisto bitumena.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 16:16

evo jedne pjadelice inspirirane Klarinim uradcima -mada  ja moram još  daleeeeko više raditi da bih došla na njen nivo

ovo je bila kutija za krenu od kosilice za travu ( Jani-znaš kako to već ide- hrčak ostaje hrčak)

ogledalce,ogledalce...

nije decoupage već pirografija nastala nakon bužanja jaja
Ako im nije ovdje misto,admin može primistit,Sorry

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 16:24
Ajmeeeeee......ne znam što prije komentirati....
Hrčkomanija na djelu - super, opet potvrđena moja teorija da se ništa ne smije bacati....heheheh.....genijalno.....
Pirografija - e to moram proučiti....nisam do sada radila, ali izgleda bajkovito!
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 16:55
boce su mi famozne Smile
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 17:41
lijepi radovi,izdvojila bih boce,prekrasne su.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:08
cure moje drage -hvala vam i smile79
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:40
smile141 ... za sve... smile55

al, booooceeeee... smile93  smile227  smile71

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:42
Mamina preeeeeediiiiiiivnooooooooo! Naročito tacna i  boce, odličan pitorico. Ma prava si majstorica! Jel ona ruža rižin papir? smile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.