Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <1 34567 58> |
Korisnik | |
jasss
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno... :) ... proslo valentinovo je bila big bijela orhid, to mi je bila prva orhi i sad sam luda za njima... sta cu... imam ih zasad 4 ... nije da su lude za cvjetanjem, al vald ce biti uskoro nest..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je jasss
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana,jasss
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe nisam trebala toliko dobit moć pregovaranja |
|
Per aspera ad astra.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda si zaista jaka na riječima
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan ti je minić Tea
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga
|
|
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad si mislim da te pitam gdje ga je kupila ili ne... Bolje ne!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teić, prekrasan je maleni
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tea bas je predivan, slatki mali:)
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz Baumaxa je Bebi,kikach,irena hvala Vam |
|
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahaha, baš ti hvala :P
Ali sam čvrsto odlučila da neću ići gledati kakvih još ima |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram te malo cimat
Bilo je neizbježno
|
|
|
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jucer sam kupila odcvalu orhideju u Pevecu Kutina za 30kn...pogledajte mozda jos ima takvih jeftinih biljcica u vasem Pevecu
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da znaš, još uvijek nisam bila u Baumaxu |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahahaha ja bi najradije opet otišla ali nesmijemmmm potroši i boga ključ u bravu
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |