Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koraljni kaktus - Rhipsalis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koraljni kaktus - Rhipsalis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
Korisnik
Poruka
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 17:28

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 19:56
Vrlo lijepi primjerak. Vidi se da uživa kod tebe !
Na vrh
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 20:46
Fala ti pinus!
Iako, iskreno mislim da sam se mogla i bolje brinuti o njemu, eto prva mi je greška bila šta sam ga stavila na prozor, nije direktno sunce, al očito ga je bilo previše za njega jer je prozor sa južne strane.
Sve u svemu, sad sam sretna jer sam mu našla pravu poziciju i odma se vidi pomak na bolje Clap
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 20:55
ja sam dobio od lantane par reznica posadjene su pa cemo vidjet :)
Na vrh
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 20:58
sretno :)
jesi dobio ovako čupav ili onaj glatki šta ima na prethodnim slikama?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 22:26
Joope,prekrasan ti je čupavac.
Ja sam prije neki dan dobila sjeme ripsalisa "posuđeno" u jednom vrtnom centru.Neznam koja je vrsta,niti znam kad i kako se sije.To su vodene kuglice u kojima se nalaze male crne "buhice".Sada mi se suše na salveti.Nadam se da nije vrsta koju imam.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 22:28
BTW,ja još uvijek imam reznica ko u priči...
Na vrh
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 09:48
Kiki-ko, ja nikad nisam vidila sjeme ripsalisa tako da ti ne mogu pomoć sa uputama
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 12:28
Jednom sam negdje obečala pokazati baku (ili djeda) svih mojih i nekih vaših ripsalisa. smile223

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 12:54
Ja imam malog praunučića od ovog starcasmile223
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 23:03
Kiki-ko? ljepo ga je vidjeti
Nadam se da će jednog dana njeovi potomci i kod mene biti tako ljepi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 09:08
bome se dida dobro drži
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 10:28
Još par grančica u vodi na ožiljavanju.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 10:54
kiki ti ih "žiliš" u vodi?
ja ih stavim u posudicu sa zemljom

baš me zanima bi li brže/bolje išlo u vodi...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 12:38
Probala sam i jedno i drugo.Brže mi je u vodi.Ustvari ja ih samo posvuda držim za ukras,a kad puste žilice onda ih poklanjam.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:01
...i ovo je rodica od Kiki-ko?..!.... u društvu klivia....
koje koljeno?
 ko zna!Wink
hvala...

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 22:38
inače nisam ljubitelj kaktusa, ali rhipsalis me jednostavno oduševio na prvi pogled Big%20smile imam par maleckih koji su mi se patili jer sam mislila da ni oni kao ni ostali kaktusi nisu ljubitelji vode, ali čini mi se da ovi ipak vole malkice vode

ovo su moji limači Smile

kiki-ko kako često ti zalijevaš svoje?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2011 u 09:49
Kad se sjetim.Možda jednom tjedno.Dosta trpe i sušu i veliku vodu.Jedino kad su dugo suhi se malo smežuraju.Opet mi intenzivno bacaju izdanke.Sad sam ih već počela bacati jer ne znam kud bi s njima.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2011 u 13:50
čuvaj za mene kiki ko..od silnih kaktsa i sukulenata što sam ovu sezonu nabavila ,sahranila sam samo taj rhipsalis prošli tjedan...meni je otišo baš od viška vode...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 09:20
Ima ga na pretek.Sa žilama,bez žila...A rekla sam ti ja kad smo bili da previše zalivaš sukulente.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.