Echinacea |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam prije četiri godine to napisala malo mi je ljudi vjerovalo. Vlastito iskustvo je dobro, premda skuplja varijanta.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedno je vjerovati a drugo uvjeriti se
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo tako,čovijek treba da se nauči na vlastitom primjeru.Ja ne bih imala mira da nešto ne probam, ne pokušam,kad su biljke u pitanju.Ako i ne uspije,ja ne gubim,naprotiv dobijem jedno novo iskustvo..Uvijek volim slušati i čitati iskustva iskusnijih od mene,ali volim i probati..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je jedna uspjela procvasti krajem 11 mj. tomato soup .Od sjemena što sam dobila od Josipe, a bila je posijana 13.12.prošle zime znaći za 11mj. od sijanja.
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gordana,kakve je boje procvala tomato soup liči li na original(majku),koliko je visoka.
Moja t.soup se osušila ove godine. Ovogodišnja suša joj je došla glave. |
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa , ono malo boje koja se pojavila je narandjasta, nekih 50cm visine je narasla imala je dvje cvjetne grane jednu sam odrezala dok je bila bez latica jer sam se bojala da je mraz prijašnji ne pofuri,,,a ova druga je uspjela otvoriti narandjaste latice.
|
|
Gordana102
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam prelistala sve stranice i na prvoj str. ima jedna tomato soup meni se ćini da je imoja bila takva...
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa Ako je i dio od ovog sjemena kojim si ti razočarana, završio kod mene, moram ti reči da si mene razveselila, i ma kako se ti ljutila zbog starog sjemena ja sijala kao da sijem suho zlato ! Nikle su lijepo al sam ja imala problema sa žučenjem i polijeganjem !! I nešto preživjelo, narasle su neke ogromne i čak i procvjetale .... !! Doduše 3 su bile roze, i samo jedna bijela , od ovih koje su bile najnaprednije i čak procvjetale iste godine, a sada držim fige da sljedeće godine roze budu duple, pa čak i dable decker neke!! Valjda će prezimiti ! A one sjemenke kaj mi je Tikvić lani dala na Braču kod Lantane, nikle gusto, svaku biljčicu sam presadila i ljetos kasno imala sam more rozih echinacea!!Razme se da ni jednu nisam bacila, svaka biljčica koja je stasala za presaditi, ja naselila po cijelom vrtu !! Cure, hvala vam što ste mi ušarenile vrtek !! A kaj ću sada sa drugim bojama ? Je li netko sakupio sjemenke ! Ja sam sjeme od po jedne glavice bijele i roze poslala Travi (Trava to su oni "kupusići" kaj si pitao kaj je ?) |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su Voki, posebno hot papaya,
najljepše je kod nje posmatrati kako se iz dana u dan mijenja i iz jednostavnog cvijeta naranđaste boje pretvara u dupli jarko crveni.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam sve postove i opet nešto ne razumjijem.
Imam jednu roza koja ostaje u zemlji, nestane preko zime i ponovno izraste, uvijek je ista. Dali se i koje vrste mogu zasaditi i da se ponašaju kao ova moja, da nestane i opet izraste a da bude ista kao predhodne godine? Nebih sijala jer vidim da imate iskustva sa sijanjem... Želja mi je nabaviti žutu ili duplu roza ali bih željela da se ponašaju kao trajnice... nestanu pa opet niknu... i budu iste boje kao kad sam ih zasadila. Lijepa mi je i ova ali iz sjemena neću ni pokušavati... echinacea gum drop |
|
Rijeka
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, sve one na jesen nestanu i na proljeće se opet pojave iste kakve su i bile. Problem je jedino sa sjemenom.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, sad ga možete fućkati!
Ja sam lijepe novčeke dala za puno različitih boja na e-bayu. Jedan paketić mix boja sam već posijala ali vidim da se ništa ne događa i sad ću poludjeti nakon čitanja svih postova. Čovjek prodaje samo echinacee i samo se njima bavi, garantira za nicanje.... njemu kao sve niče oko 70%.... Poludjet ću ako neće ništa niknuti. Uh, što sam ljuta! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam pokušala prošle godine iz sjemena s e-baya, niklo ih je tek nekoliko ali su uginule...
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moderni i recentni hibridi ne dolazi isti iz sjemena, provjereno i testirano=bacanje para. iz sjemena se mogu razmnoziti samo vrste i stari hibridi. Svjeze sjeme nice za mjesec dana
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suuuper ! Bila po Bavarskoj i kod silne ponude semena ja ti se odlučila BAŠ za 5 (x6e ) nove vrste ehinacea .
Moje rozLe niču ko lude, ja se ponadala ... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |