Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - flover - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

flover - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 18>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 07:07
Ovo je kao natjecanje između ruža i kaktusa. Što je ljepše? Oboje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 09:52
hvala CALLA,ANAIDA,OTOK,YOJO,ROSA.....i svima koji zavire u moj skromni vrt....smile79
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 11:27
Uvijek mi je drago kad vidim da netko ovoliko voli biljke i vrt....
I nemoj biti skromna, biljke i vrt su ti krasni, u svemu se vidi tvoja ruka, tvoja mašta, tvoja kreativnost.... Takvi vrtovi su najljepši.
A biljke su zdrave i vesele, znači da su zadovoljne tretmanom koji im je priuštila njihova gazdarica. Ima li išta ljepše za vrtlara? Clap

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 18:50
Flover nemogu ništa posebno izdvojiti jer je sve prelijepo.bravo!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 21:14
Prekrasno flover smile186
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 21:20
sad sam pocrvenjela od ovih pohvala,HVALA PUNO MALI GOGO I ALAD,ali moj vrt stvarno je mal i skroman naspram raskoši kroz koje sam prošetala u ovom forumu....a da mi je cvijeće jako bitno JE,svaki cvjetić me raduje ,veseli....npr. imala sam velikog adama,deset godina i ove zime mi se smrznuo,plakala sam danima,a neki dan sam doslovce vikala JU-HU i smile213smile213od sreće kad sam vidjela da mi od izrezanih-zasađenih koluta adama rastu mladi adami.........
Pa vidimo se u vašim i našim vrtovima,smile95 svima......
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 21:37
stižu nove slikice.....

i ne znam što mi je s bellsima da tako žute....
nova agavica
lobelija...

ukrasni batat ima maleni cvjetić,i još puno pupova.........
neka neveni ne venu....uf
mutna slikica...
i kaktus ljepotan....
zapravo dva ljepotana,mali i veliki

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:24
hoste...
ova je dosta na suncu
crvene kane,polako napreduju,jer su u hladu...
bijela datura koja mi je preživjela od lani
muškatl starinski,kako bi rekla moja mama
ružice...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:28
prekrasno
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 22:33

jedna nova aloe vera....
prvi cvjetići na clematisu,piše da je dr ruppel,a je li ne znam..

a ovom ne znam ime...

cvast će liatris i hostica....

i moji maleni...adami....sory slike su mutne,jer je več pao mrak...

i za kraj nisu cvjetići, ali.....su slatki....
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 08:40
stvarno šteta za bellsiće da žute, a tako si im lijepi stalak stavila! ostalo cvijeće ti je jako lijepo. po mome skromnom znanju, taj klematis bi ti mogao biti piilu, i ja san kupila rupela a ispo piilu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 09:41
Flover, ma baš su slatke ove dvije obiteljske fotkice Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 19:24
da,to je na jednom ribnjaku....Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 20:07
za nove slike
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:38
evo sigurno sam več dosadna s kaktusima u cvatu,al ima još jedan....

i jedan muškatl

i još jedan muškatl
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:44
Samo ti nama slikaj - pa zato smo tu!! U slikama cvijeća, životinjica, prirode.. uživamo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:46
smile120,,samo ču u kratkim crtama rećć..Kaktus j e moja slaba tačkaaaaaaa.....njih najviše imam pa moj favorit je ovaj tvoj ljjepotan
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:14
Čega tu sve nema, predivno, kaktusi bez premca, ruže također, klematisi, uzdišem za njima, a ostalo sve čista petica!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:36
Preslatko i jako simpatičan vrt, draga Flover! Vidi se ljubav prema cvijeću i trud koji se stalno ulaže. A ono da svaki cvjetić raduje, i te kako mi je poznato. Želim ti puno uspjeha u daljnjem uređivanju i još više zadovoljstva u svakom cvjetiću smile99!
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:55
Jako mi se sviđa kombinacija srebrno-bijelih pokrivača tla sa ružama (je li to sadarka i čistac), a za ružu Double delight zanima me izdrži li sunčan dan?
Naime, kod mene su dvije DD posađene ove jeseni, i nakon čekanja i oduševljenja kad su procvjetale, uslijedilo je razočaranje. Ako je sunčan dan i temp. 25 c, sprži ih čim se otvore Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.