flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 18> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je kao natjecanje između ruža i kaktusa. Što je ljepše? Oboje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
hvala CALLA,ANAIDA,OTOK,YOJO,ROSA.....i svima koji zavire u moj skromni vrt....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Uvijek mi je drago kad vidim da netko ovoliko voli biljke i vrt....
I nemoj biti skromna, biljke i vrt su ti krasni, u svemu se vidi tvoja ruka, tvoja mašta, tvoja kreativnost.... Takvi vrtovi su najljepši.
A biljke su zdrave i vesele, znači da su zadovoljne tretmanom koji im je priuštila njihova gazdarica. Ima li išta ljepše za vrtlara?
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Flover nemogu ništa posebno izdvojiti jer je sve prelijepo.bravo!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno flover
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
sad sam pocrvenjela od ovih pohvala,HVALA PUNO MALI GOGO I ALAD,ali moj vrt stvarno je mal i skroman naspram raskoši kroz koje sam prošetala u ovom forumu....a da mi je cvijeće jako bitno JE,svaki cvjetić me raduje ,veseli....npr. imala sam velikog adama,deset godina i ove zime mi se smrznuo,plakala sam danima,a neki dan sam doslovce vikala JU-HU i
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stižu nove slikice.....
![]() ![]() ![]() i ne znam što mi je s bellsima da tako žute....
![]() ![]() nova agavica
![]() ![]() lobelija...
![]() ukrasni batat ima maleni cvjetić,i još puno pupova.........
![]() ![]() ![]() neka neveni ne venu....
![]() mutna slikica...
![]() ![]() i kaktus ljepotan....
![]() zapravo dva ljepotana,mali i veliki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoste...
![]() ova je dosta na suncu
![]() ![]() crvene kane,polako napreduju,jer su u hladu...
![]() bijela datura koja mi je preživjela od lani
![]() ![]() muškatl starinski,kako bi rekla moja mama
![]() ![]() ružice...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
jedna nova aloe vera....
![]() prvi cvjetići na clematisu,piše da je dr ruppel,a je li ne znam..
![]() a ovom ne znam ime...
![]() cvast će liatris i hostica....
![]() ![]() ![]() i moji maleni...adami....sory slike su mutne,jer je več pao mrak...
![]() i za kraj nisu cvjetići, ali.....su slatki....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
stvarno šteta za bellsiće da žute, a tako si im lijepi stalak stavila! ostalo cvijeće ti je jako lijepo. po mome skromnom znanju, taj klematis bi ti mogao biti piilu, i ja san kupila rupela a ispo piilu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Flover, ma baš su slatke ove dvije obiteljske fotkice
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
da,to je na jednom ribnjaku....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za nove slike
![]() |
|
![]() |
|
evo sigurno sam več dosadna s kaktusima u cvatu,al ima još jedan....
![]() ![]() ![]() i jedan muškatl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i još jedan muškatl
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Samo ti nama slikaj - pa zato smo tu!! U slikama cvijeća, životinjica, prirode.. uživamo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čega tu sve nema, predivno, kaktusi bez premca, ruže također, klematisi, uzdišem za njima, a ostalo sve čista petica!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Preslatko i jako simpatičan vrt, draga Flover! Vidi se ljubav prema cvijeću i trud koji se stalno ulaže. A ono da svaki cvjetić raduje, i te kako mi je poznato. Želim ti puno uspjeha u daljnjem uređivanju i još više zadovoljstva u svakom cvjetiću
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Jako mi se sviđa kombinacija srebrno-bijelih pokrivača tla sa ružama (je li to sadarka i čistac), a za ružu Double delight zanima me izdrži li sunčan dan?
Naime, kod mene su dvije DD posađene ove jeseni, i nakon čekanja i oduševljenja kad su procvjetale, uslijedilo je razočaranje. Ako je sunčan dan i temp. 25 c, sprži ih čim se otvore ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |