Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nekoliko novih slika iz mog dvorišta,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to su minice. Noćna frajla u kalju lijepo napreduje ![]() ![]() /Dijana%20cvijece/DSC05777.jpg[/IMG lanjska vodenika ![]() stevija mog svekra ![]() ovaj jaglac misli da je proljeće ![]() još malo ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dosta sam vas udavila za danas- |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nadam se da vas nisam previse udavila
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dijana cvijeće ti je prekrasno
![]() počevši od proljetnica, preko ljetnog, sezonskog... a tek ruže ![]() ali clematis je tako bujan i divno rascvjetan - pravi kicoš nikad nisam vidjela ukrasnu kadulju u onoj boji, a panj je super ma sve je za 5 |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja zavirila k tebi, baš ti je dvorište krasno rascvjetano!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sve je slatkis
![]() a ove crve sam ja imala u kompostu i bacila ih eto mi sad na... u cvijecu ih do sada nisam nalazila.... a panj je za *10* |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ma samo ti nas davi kad imaš čim!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala na posieti mom malom dvoristu
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neznam koju bih sliku izdvojila... divno ti je u vrtu i po zidu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
krasno cvijeće,sve pet
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno ti je cvijeće,a onaj zid sa pelargonijama ako se ne varam je prekrasan,sve je tako posloženo........
![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
jako lijepe slike
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan klematis i prekrasne lize
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti i lijepim komentarima, Trenutno vodim bitku s vrelinom u mom dvorištu (jucer 43C u hladu) za svaki cvijet.Poneki cvijetić toliku vrelinu mije izdržao pelargonije se za sada još drže. Moram slikati cim stignem
|
|
![]() |
|
evo kao što sam i obečala malo novih slikica tj. onoga što je preživjelo ove protekle paklene dane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovako izgledaji kadife prije ![]() a ovako poslije žege ![]() Na žalost ni zaljevanje ni prihrana nekome nije mogla pomoči. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala sam u tvom cvijeću a još više se divim trudu koji ulažeš, jer u tako malom prostoru uzgajati tako puno biljaka, iziskuje veliki trud!!!
Prekrasne biljke imaš, oborio me s nogu tvoj plavi klematis, ![]() Prvi put sam ti u vrtiću, ali potrudit ću se, svratiti ćešće!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo uistinu! Teško je izdvojiti bilo što iz vrta ili sa zida, raskošni clematis me oborio s nogu, a ova kombinacija je savršena!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |