Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje orhideje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje orhideje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 21:49
Fahira dobro nam došla i dugo se družila sa nama.
Baš se radujem još jednom vrtu koji ću rado posjećivati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 19:46
drago mi je da si svratila u moj vrt očekujem te ponovo nadamse da ćeš uživati kjao što ja uživam u vašim vrtovimasmile79
Na vrh
fahira koper View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 60
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 18:40
Hvala što ste pogledali, čim stignem pogledaču i kod vas i ostalih.smile57
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 18:37
malo sam pogledala vaš vrt, krasno oduševljena sam . Cviječe vam je predivno., vi to najbolje znate raditi se oko njega mora da bi bilo takvo kako vaše. Samo sam preletila nemam riječi, čestitam vam na vašem vrtu i raznolikosti koje imate u njemu u kuči oi oko nje. Hvala što ste mi omogučili da za trenutak udjem u vašu kuču i vrt. Hvalasmile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 17:33

Uploaded with ImageShack.ussmile141
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 16:56
Kako god se zvao jako je zgodna kombinacija!Big%20smile
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 14:59
to sam kupila u jednom botaničkom vrtu kaktusa prošle godine, neznam kako se zove ali kad odem drugi put pitaču.
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 14:45
to je kaktus Hylocereus undatus, toga sam sad kupila nedavno i na lončiču piše tako.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 13:58
Dobro došla u veselu družinu i dugo se družila s namaHug

Smijem pitati koji je ovo lijepi kaktus?
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 13:20

Pre, pre, prekrasan viseći abutilon! Vidjela sam ga samo u jednoj mojoj knjizi nekog slovenskog autora. Mislim da toga kod nas nema. Ili možda griješim!?

Pozdrav i dobro došla! smile78
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 13:02

TTO JE DIO MOGA CVIJEČA, NADAM SE DA ČE VAM SE SVIDJETI, LIJEP POZDRAV
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:58

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:17
Sestre očito dijele ljubav prema cvijeću.

Dobrodošla na naš veseli forum
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:07
Hvala puno na dobrodošlici, vidim da je kolektiv super. smile75
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:04

Hvala na dobrodošlici, stižu nove slike.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:51
Dobrodošla! Nadamo se lijepim slikama kao što su Sarajkine!
Prve obećavaju!Clap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:18
fahira odmah na početku impresioniraš - vidi se kako si prava ljubiteljica cvijeća, a kako vidim bit će tu svašta lijepog za pokazati,
samo naprijedsmile73
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 10:46
dobrodošlicu ti želim i veselim se novim slikicama!Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 10:18
fahira zelim ti dobrodoslicu i nadam se novim slikama.
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 08:41
Hvala za lijepe riječi, pokazaču šta imam mislim da če vas se svima svidjeti samo da se malo uhodam Puno pozdrva iz hladnog Kopra.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.