Mammillaria |
Odgovori | Stranica <1 34567 23> |
Korisnik | ||
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sponzorirani linkovi | ||
Shivathry
Novo sjeme Pridružen: 04 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Super ti izgleda , nadam se još bolje kad je narastao. Imam pitanje , u koju ću zemlju posijati sjeme mammilarie prolifere , znam d aću je sijati u stiropoornoj kutij visine 10 cm. ?? |
||
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gricka,zadnji na prethodnoj strani i prvi na ovoj strani su mammillarie elongata,gracilis je na drugoj slici ove strane.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala M.kaktus
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
schumy
Pustio korijenje Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro jutro, evo moje mammillaria spinosissima cv. UN PICO u rano jutro dan prije Badnjaka. Komentare, molim!?
Pozdrav......schumy |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Schumy,ovo je fantazija.....samo da ih gledas i uzivas...bas im je lepo kod tebe !
|
||
schumy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Olja, zaista uživam u njima, imaš li i ti što svojih slika kaktusa? Objavi i ti ovdje nešto da ih gledamo zajedno? Pozdrav.............schumy |
||
|
||
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na zalost ja kaktusa nemam....nisam se oprobala u njihovom uzgoju ali uvek volim da ih pogledam,i sve mi se vise cini da cu i ja poceti da ih sakupljam.Prekrasni su kad procvetaju,svaka vrsta daje vrlo poseban cvet....steta sto brzo precvetaju....
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Schumy,pa gdje te ljepote držiš da su tako krasni? |
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
schumy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro jutro Olja, - počni uzgajati kaktuse, to su vrlo zahvalne biljčice i zahtijevaju vrlo malo truda. Sve na što moraš paziti je da ih imaš na proljeće kamo metnuti i u kasnu jesen pospremiti u zatvorenu prostoriju (zimovnik)..... Ako želiš na proljeće ja ću ti dostaviti par pelcera mojih "bodljikavaca". Pozdrav..........schumy |
||
|
||
schumy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro jutro Monstera, moj odgovor ti je
jednostavan:
1.) Kod kuće držim jednu količinu koju nazivam "Baterija D" (doma) 2.) Drugu skupinu držim u firmi - ona ima naziv "Baterija F" (firma). Godinama sam slušao savjete i mudrovanja raznoraznih "stručnjaka" i onda sam počeo racionalno razmišljajući iz godine u godinu na svojim iskustvima, (a bilo je i "padova" i "uspona"!!!!), stjecati svoju filozofiju uzgoja ovih kradnih biljčica i naveo bih mojih par "postulata", koje ću objaviti pod novom temom "MOJ NAČIN UZGOJA KAKTUSA", pa ju tamo pročitajte. Pozdrav..........schumy |
||
|
||
schumy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobar dan, objavljujem svoj primjerak mammillarie marxiane:
Pozdrav.........schumy |
||
|
||
tara2009
Već proklijao Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imam i ja tu mammillaria 3 godine ali nije mi dosad cvijetala mozda me ovo ljeto iznenadi,,,,
|
||
schumy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nadam se, inače vrlo kasno je meni počela cvasti-negdje sa 5÷6 godina. Sada je stara oko 10 godine i redovito cvako ljeto cvate, samo nema puno cvjetića, što je uobičajeno kod ostalih mammillaria nego 5÷6 kom. Kako si ju nabavila? Koliko si ju platila? Ovo te pitam jer se na nju vrlo rijetko naleti u prodavaonicama cvijeća, češće ju drže uzgajivači kaktusa... Pozdrav...........schumy P.S. Sretna Nova Godina 2012!!!!!! |
||
|
||
tara2009
Već proklijao Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
u konzumu u onom mixu holandana za 7 kn u malom kalicu ali sad je vec narasala imam ju 3 godine...
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
schumy baš je lijepa, morati ću držati na oku kaktuse u konzumu
nisam znala da ih ima i sa žutim cvjetovima, ljepše mi izgleda nego one sa rozim, jedna mi je ljetos propala, neke beštije su je uništile, a meni pažnja na drugom mjestu |
||
schumy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tara2009, daj nam neki fotić mammillarie marxiane ako ti je cvala?
Natalija, prekrasneeeeee slikeeeeeeeee, daj ih još objavi!!!!!! Pozdrav.........schumy |
||
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala schumy, slika nemam, ne cvjetaju mi lijepo kao tvoji,
na žalost ovaj sa slike je pokojni, sad kad gledam prvu sliku, čini mi se da se i vide neke sitne napasti na tijelu kaktusa |
||
Odgovori | Stranica <1 34567 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |