fany- mojih ruku djelo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala na komplimentima, drage moje i na posjeti mojoj temi ajama starno i ja se pitam što ću sa svim tim radovima ali ovi svi radovi mene smiruju i tu sam našla svoj mir, sada kada krene sezona radova u vrtu biće toga manje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
stvarno, slike su prva liga , kao i sve drugo, uostalom
![]() |
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Imaš zlatne ruke, kod tebe nema što nema a sve prekrasno.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o Fani baš si me očarala.zbunjena sam od tolike ljepote.Ženo,ako ne poćneš prodavati radove bankrotirat ćeš kolikom brzinom to radiš.
Ja dosta radim svakakvog ruč.rada,ali ti si me stvarno ostavila bez taksta
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
u nedostatku cvjetova u mom vrtu još uvijek se tješim sa slikanjem istih
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Fany,doći ću rado i jedva čekam novosti a dotada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Beli cvetak hvala na posjeti mojoj stranici i pohvalama za moje radove, levhe prepisujem pronađem na internetu pa kopiram jer neznam pisati arapski, ali u suštini znam šta koja piše jer se može nači na internetu i njihov prevod. dođi ponovo imaću novina.
|
|
![]() |
|
fanny, oduševila si me! a imam jedno pitanjce, naime, kad radiš levhe da l' preslikavaš ili sama ispisuješ arapski? dala si mi pregršt ideja a ja znam pisati arapski [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> . svi baš svi radovi su posebni, ali mi se posebno sviđaju slike na staklu, to nisam nikad pokušala, samo nastavi - vrijednim ljudima nikad nije dosadno što bi rekli
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nova slika na staklu
![]() Uploaded with ImageShack.us uramljene slike i svaka je zauzela svoje mjesto ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
hvala vam na lijepim rijećima hvale volim ih ćuti, a ovo je moja svakodnevna terapija bolje to nego bobice
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasne slike Fany
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ti stalno iznenađuješ s nečim novim.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Fantastične slike!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma bravo, baš si vrijedna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ove robice za bebe su preslatke a slike isto lijepe.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |