Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 58>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 09:02
Prekrasna dalia.
Sve lukovice posadi u vrt, zašto ne. Sviđa mi se crvena krizantema, jer se rjetko vidi takva boja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 09:03
Imaš još lijepog cvijeća... Kako bi se reklo "posljednji trzaji" u tvom kraju.
Ali ove dvobojne dalije su fenomenalne! To još nisam vidjela!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 19:24
OTOK, smail - odlučila sam već da ću ranunculus i frezije posaditi početkom iduće godine u vazu, ali je u međuvremenu Triša  predložila da sve posadim u vrt. Možda jednu lukovicu za probu ipak stavim u zemlju...Smile

Lora, antonija, mari5510, tikvić, Retriver Sara, mali kaktus, baka - dalija je zaista neobična. Drago mi je da vam se sviđa.Smile

Mira K, gioiaa, vilmač - grčki oleandar je kod mene tek nekoliko mjeseci. Moram dobro paziti tijekom zime da mi ne smrzne.Smile

Lantana - hvala na ovim lijepim riječima. Nisam sigurna kamo da smjestim oleandar nakon što ocvate, vjerovatno na svjetlo i hladno mjesto?!

mimar - dobrodošla u moj vrt. Ako sam dobro pročitala između redova, stižu mi campanule.....Hug

Hvala svima na posjeti i lijepim riječima....Tongue

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 22:07

I ja moram reći Clap za daliju. U vezi lukovica, možda da napraviš kako si i sama rekla - bar s jednom za probu u vrt, mada mislim da triša ima pravo.

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 22:24
Evo i mene!!!!!!Star Da odmah pohvalim one prelijepe sedume na početku, pa one predivne dvobojne dalije i grčki oleandar!!!! Prekrasno!!! Drugo da kažem - jako mi se sviđa taj prostrani vrt sa velikom zelenom površinom! I treće - ajme kak su slatki peseki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile71
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 23:19
Grčki oleandar stavi kako si rekla na svjetlo i negrijano mjesto, na proljeće ga preži oko 20 cm od zemlje da se malo zgusne Wink
život je more
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 21:37
kako su tvoje biljkice na -4, brrrrrr.....
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 22:27
LJubimci su ti predivni kao i tvoje cvićeThumbs%20UpKrizantemice su bojasmile227
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 23:21
prekrasno svaka ti cast neznam sta bi izdvojio al onakva dalija mi je ipak favorit :)
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 23:23
Eto konačno i ja došla u posjet tvome vrtu...Drago mi je da si otvorila temu i da si nam pokazala što ti sada raste....Kasna je jesen i sigurno da ne može biti neka raskoš u vrtu, naročito ako je to Gorski Kotar.Doći će lijepi dani  kad će sve biti rascvjetano, pa ćemo ti dolaziti u posjete da uživamo zajedno s tobom u rascvjetalom vrtu...Krizanteme i dalije su prekrasne, početi ću sa žicanjem ....Kućni ljubimci su preslatki....smile89
sutra je novi dan
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 02:22
Draga, ja rukunkule sadim vani ujesen,zima im ne smeta, još niti jedna nije smrznula!!!!!

Velika smile78, hvala na prekrasnim sličicama!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 20:04
Dragi gosti u mom vrtu, vi šetate a mene nema...

moon , freeland - zakasnila sa sa pokusom. Pao je snijeg i za ovu godinu je gotova sadnja.

springy - peseki su slatki ali su oštri. Pravi čuvari.

Hvala vam

lantana - hvala ti na savjetu, baš sam razmišljala kamo ću sa oleanderom nakon što ocvate

antonija - baš kad sam namjeravala malo slikati dvorište u onim hladnim danima, pao je snijeg. vidjet ćeš u idućem postu kako to sad kod mene izgleda.

Mira021 - krizantemice odoljevaju čak i snijegu...vidjet ćeš....

panda - dalije su u podrumu, nadam se da mi neće smrznuti preko zime. Za svaki slučaj, neke sam već razaslala curama (ako nešto kod mene krene po zlu, da imam kasnije od koga žicat..)

jagoda - gomolj dalije čeka iduću kavu Wink

Hvala na posjeti, dođite opet. Ali pazite - dobro se obucite.....Tongue
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 20:24
 dalie su za 2 x 5 predivne boje

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 20:40
Fany hvala na posjeti...stižu nove slikice...

Od posljednjih slika u mojem vrtu dosta se toga promjenilo. Pa evo kronologije "događaja":

- moja mačka Munja voli se penjati po policama u dnevnom boravku. Dobije trenutak inspiracije i eto je tamo gdje ne treba.. Na slici se vidi dio pehara od moje kćerke, a u donjem lijevom kutu biljka po imenu rogoz.

- prije par dana oko kuće je još sve bilo zeleno, pa su ljubimci su uživali

- jučer je trava odjednom promjenila boju, a čempres počeo oblačiti bijelu haljinu

- s obzirom da sam na temi Riječke kave već objavila sliku trenutnog pogleda iz moje kuće, nema smisla da istu opet objavljujem. Ali ovo što je možda još zanimljivije je krizantema koja se odupire vremenskim nepogodama.

Lijepi snježni pozdrav iz Liča (snijega ima cca 20-ak cm)..Tongue

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 20:44
Dobro sam se obukla i prošetala tvojim bijelim dvorištemsmile65i pomazina macu i peseke.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 21:43
Aaaa prve snježne slike iz vrta.....Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 22:05
Predivno sa zelene trave odmah pod bijeli pokrivač.
Samo to bijelo "predivno" drži podalje od nas, pa će sve biti ok.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 22:16
Mačak i pasići su pravi slatkiši,puno radosti unose u naše živote pa i nestašluke im oprostimoa vidim da je Munja pažljiv prema peharima.Sve pohvale za kčerkuClapPredivne su mi slike sa snigom koji je prekrio čempres,a krizantema u tom okruženju je istakla crvenu boju cvitasmile64
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 22:29
počele su vama zimske radosti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 23:36
Meni je prekrasan ovaj zimski ugođaj Wink, krizantema iznad snijega fantastična Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.