Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 58> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna dalia.
Sve lukovice posadi u vrt, zašto ne. Sviđa mi se crvena krizantema, jer se rjetko vidi takva boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš još lijepog cvijeća... Kako bi se reklo "posljednji trzaji" u tvom kraju.
Ali ove dvobojne dalije su fenomenalne! To još nisam vidjela!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
OTOK, smail - odlučila sam već da ću ranunculus i frezije posaditi početkom iduće godine u vazu, ali je u međuvremenu Triša predložila da sve posadim u vrt. Možda jednu lukovicu za probu ipak stavim u zemlju...
![]() Lora, antonija, mari5510, tikvić, Retriver Sara, mali kaktus, baka - dalija je zaista neobična. Drago mi je da vam se sviđa. ![]() Mira K, gioiaa, vilmač - grčki oleandar je kod mene tek nekoliko mjeseci. Moram dobro paziti tijekom zime da mi ne smrzne. ![]() Lantana - hvala na ovim lijepim riječima. Nisam sigurna kamo da smjestim oleandar nakon što ocvate, vjerovatno na svjetlo i hladno mjesto?! mimar - dobrodošla u moj vrt. Ako sam dobro pročitala između redova, stižu mi campanule..... ![]() Hvala svima na posjeti i lijepim riječima.... ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja moram reći |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Evo i mene!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Grčki oleandar stavi kako si rekla na svjetlo i negrijano mjesto, na proljeće ga preži oko 20 cm od zemlje da se malo zgusne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako su tvoje biljkice na -4, brrrrrr.....
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
LJubimci su ti predivni kao i tvoje cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno svaka ti cast neznam sta bi izdvojio al onakva dalija mi je ipak favorit :)
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Eto konačno i ja došla u posjet tvome vrtu...Drago mi je da si otvorila temu i da si nam pokazala što ti sada raste....Kasna je jesen i sigurno da ne može biti neka raskoš u vrtu, naročito ako je to Gorski Kotar.Doći će lijepi dani kad će sve biti rascvjetano, pa ćemo ti dolaziti u posjete da uživamo zajedno s tobom u rascvjetalom vrtu...Krizanteme i dalije su prekrasne, početi ću sa žicanjem ....Kućni ljubimci su preslatki....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga, ja rukunkule sadim vani ujesen,zima im ne smeta, još niti jedna nije smrznula!!!!!
Velika ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Dragi gosti u mom vrtu, vi šetate a mene nema...
moon , freeland - zakasnila sa sa pokusom. Pao je snijeg i za ovu godinu je gotova sadnja. springy - peseki su slatki ali su oštri. Pravi čuvari. Hvala vam lantana - hvala ti na savjetu, baš sam razmišljala kamo ću sa oleanderom nakon što ocvate antonija - baš kad sam namjeravala malo slikati dvorište u onim hladnim danima, pao je snijeg. vidjet ćeš u idućem postu kako to sad kod mene izgleda. Mira021 - krizantemice odoljevaju čak i snijegu...vidjet ćeš.... panda - dalije su u podrumu, nadam se da mi neće smrznuti preko zime. Za svaki slučaj, neke sam već razaslala curama (ako nešto kod mene krene po zlu, da imam kasnije od koga žicat..) jagoda - gomolj dalije čeka iduću kavu ![]() Hvala na posjeti, dođite opet. Ali pazite - dobro se obucite..... ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Fany hvala na posjeti...stižu nove slikice...
Od posljednjih slika u mojem vrtu dosta se toga promjenilo. Pa evo kronologije "događaja": - moja mačka Munja voli se penjati po policama u dnevnom boravku. Dobije trenutak inspiracije i eto je tamo gdje ne treba.. Na slici se vidi dio pehara od moje kćerke, a u donjem lijevom kutu biljka po imenu rogoz. ![]() - prije par dana oko kuće je još sve bilo zeleno, pa su ljubimci su uživali ![]() - jučer je trava odjednom promjenila boju, a čempres počeo oblačiti bijelu haljinu ![]() - s obzirom da sam na temi Riječke kave već objavila sliku trenutnog pogleda iz moje kuće, nema smisla da istu opet objavljujem. Ali ovo što je možda još zanimljivije je krizantema koja se odupire vremenskim nepogodama. ![]() Lijepi snježni pozdrav iz Liča (snijega ima cca 20-ak cm).. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro sam se obukla i prošetala tvojim bijelim dvorištem
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Aaaa prve snježne slike iz vrta.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno sa zelene trave odmah pod bijeli pokrivač.
Samo to bijelo "predivno" drži podalje od nas, pa će sve biti ok.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mačak i pasići su pravi slatkiši,puno radosti unose u naše živote pa i nestašluke im oprostimoa vidim da je Munja pažljiv prema peharima.Sve pohvale za kčerku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
počele su vama zimske radosti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meni je prekrasan ovaj zimski ugođaj
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |