MOJ VRT |
Odgovori | Stranica <1 34567 28> |
Korisnik | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna panoramska slika, kivi 5+.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usGdje ćemo posaditi maćuhice ? |
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.ussuncokreti dignite glavicu/pognuli se od kiše) |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduvijek mi je Drenova bila draga. Naročito u mladosti ! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš me veseli biti s tobom u lijepom vrtiću uz krasne mališane unuke!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usjoš malo zelenila |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je izraslo iz reznice,pokazat ću vam moj mali rasadnik kad sve uslikam,malo me čudno gledaju moji i MM kad hodam sa aparatom po vrtu. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini DRENOVA,i mene cudno gledaju kad me vide sa aparatom u ruci ,samo ti slikaj
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usvolim sve mediteranske biljke,kadulja je ljekovita lijepo izgleda i tjera puževe |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usBOSILJAK -neizostavni sastojak mediteranske kuhinje,a u vrtu sađen uz pomidore-rajčice tjera štetočine |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno predivnog cvijeća dobro nam došla
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.usRUŽMARIN-obavezan uz ribu i roštilj a u vrtu mirisom podsjeća na more (za one koje ga ne vide iz vrta) |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija -- kad gledam vaše vrtove,vidim da još puno toga nemam, ali nadam se da će u proljeće bitislike puno šarenije |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedna terasa s kivijem. Lora ti je "konkurencija"!
Inače je vrt jako lijep i ne srami se stavljati veće slike. Znam, znam, laptop - lopata!
Sad znamo po nicku i lokaciju!
Prati malo na Okupljanju forumaša, Riječka kavica. Pa ako budeš mogla da se spustiš do Florijane ovaj tjedan kad se i mi ostali spremamo!
Znači glavni pomagač je unučica!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Riječani, ima vas sve više i više! Veselim se novom vrtu! Puno toga si nam pokazala, često ću svraćati na ove stranice!
|
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav i dobro nam došla.Lijepa ti je okućnica i veseli me što ćemo se družiti na forumu
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjetama,dobrodošle
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BAKA-moja unučica smatra da ja njoj pomažem, zato je neizostavna na slikama.Veseli me da sam uspjela veliku ljubav prema prirodi prenjeti na nju.Na Florijanu idemo zajedno, ali ću svejedno pratiti ako se okupi"cvijetna družina"voljela bi se upoznati.
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Odgovori | Stranica <1 34567 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |