Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 76> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj tikviću skoro sam vratić slomila na prve dvije strane
![]() Vrt ti je prekrasan ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam komentara da dam na naešto ovako prelijepo sve pohvale najljepše su od mene -samo mi molim te reci .Koliko ti je stara pampas trava --kad je tako cvijetala. da lije orezuješ -jer ja je imam već 2 godine pa me baš sad dosta zanima o njoj -izvini ako ti oduzmem malo vremena .Lijep pozdrav
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tikvic draga , vec sam nekoliko puta pokusala poslati ti poruku ali na zalost ne ide ! Moze biti da zato ne ide jer moj laptop nema kvacicu na c !
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Evo i mene u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
E susjeda svaka čast nek se vidi da i Hercegovina ima ljepota.
Ako je Dubravska visoravan onda mi to više naginje Čapljini nego Stocu.
Vrt je vrhunski a i ovi otočići su ti odluični,svaka čast samo nastavi tako.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Još jedan lip vrt koji je sa puno ukusa i ljubavi napravljen i bogat je vrstama biljaka
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ma nema veze Stolac ili Čapljina,što je lijepo,lijepo je...
-hvala na odgovoru... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
tikvić - ljiljani, irisi, dature, a tek pampasica, pa iako ne znam gdje ta tvoja visoravan, sve si mislim kako ću svratii ovih dana kad idem na put kroz BIH.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Triša to je blizu Mostara,da ti dogovorim dok se Tikvić ne oglasi!Inače,Hercegovina,za mene je najljepši i najdraži dio Bosne i Hercegovine...Moja rodna gruda
![]() Tikvić,svratila sam opet u tvoj vrt,i očekujem još slika,nema zabušavanja!! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Vidi, vidi Hercegovki...
Tikvić, odlično je. Imaš finih kaktusa, oni mi prvi zapnu za oko. Odoh još jednom iz početka sve pregledati. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Svojoj djeci ne dam da govore "wow" (naš jezik ima dovoljno izraza kojima se može iskazati oduševljenje).
Ali na one bijele ljiljane sam rekla "wow" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala ti Smrčko, svrati opet
-Niho, pampasica je stara nekih 5-6 godina, orezujem je početkom proljeća (samo suhe listove i metlice, zelene listove skratim na pola - Gute Fee, žao mi je što mi ne možeš poslat pp, ja bih se tebi javila ali neznam kako - Giogiaa, hvala ti na dobrodošlici - Susjed Niko, ja ti živim u srcu Dubravske visoravni ( općina Stolac), pa ako smo stvarno susjedi ,onda ćeš znati gdje je to. Drago mi je da ti se moj vrt sviđa. Nadam se da to nisi rekao samo radi dobrosusjedskih odnosa. - hvala Mira - Kika, kad smo već tako blizu, mogle bismo jednom i kavu popit negdje u Mostaru -Triša, bilo bi mi jako drago da svratiš - Alisa, slike slijede - hvala Semira,javi mi se ,budem ti ih poslala |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
A sad slikice
campanule, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us visoka gailardija, ![]() Uploaded with ImageShack.us kampanula i noćurak ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Katalpa u cvijetu,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us maloljetnog šarenila, ![]() Uploaded with ImageShack.us suncokreti, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Campanula u dvi boje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Boze koje li ljepote ! Kao iz neke bajke ! Kad uspijes to sve urediti ? ![]() PS Mozes mi napisati s kim od Cvijetnih clanova kontaktiras , a da taj isti nema u imenu slovo sa kvacicom ? Ja bi onda na tu adresu tebi poslala moju , ali samo ako si sporazumna ! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tikviću, prošetala sam jutros u miru, divila se svakoj slici i svakom cvijetu !
Lila, plavo, žuto moje su kombinacije!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tikvić, vrt je zbilja za svaku pohvalu, puno raznovrsnog cvijeća i grmlja. Vidi se da je uloženo puno ljubavi i truda!
Imam ja još za komentirati, samo nekak nemam kad...vrijeme me stislo ovih dana. Dolazim ponovo! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakav vrt!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno ti je to sarenilo u vrtu,a suncokreta koliko imas,
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |