MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <1 34567 34> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već mjesecima listam stranice foruma i na kraju nisam mogla odoljeti i evo me sa vama. Mimi vrt ti je raj na zemlji a posebno mi se sviđa jezerce.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi - evo me i kod tebe! Zaista si vrt lijepo uredila! Jako dobra izbor cvijeća. Kombinacije mi se jako sviđaju. Jezerce, stazice............vrt u koji ću rado svraćati da vidim nove slikice! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je teže zaobići tvoj vrt. Morala sam navratiti da ne propustim ovu ljepotu na zadnjoj slici. A joooj ...
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, svaka čast! Nemam riječi, moram usta zatvoriti! Prekrasno!
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi,
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo dvorište |
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi 45 prije svega želim ti toplu dobrodošlicu i da sedugo družiš sa nama.Tvoje jezerce me oduševilo i ne samo ono .Zaista ima š prekrasan vrt.Sviđa mi se i ona stazica gdje je sa desne strane ograda od šimšira a sa lijeve ukusno složen kamenjar.Svaka čast.
|
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala na posjeti i komplimentima mome vrtiću i mojim cvijetićima
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepotančić kamenjarčić uz jezerce... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...EVO PRONAŠLA SAM STARE SLIKICE
.... ...OVAKO JE IZGLEDALO MOJE STARO JEZERCE... |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...A ONDA SE POČELO DEŠAVATI OVO
...U POZADINI VIDITE ISKOPE NOVOG PUNO VEĆEG JEZERA ...A ZATIM JE NASTALO OVO ..A ZATIM JE STIGLA VODA.....A MOJE JEZERCE POPRIMALO JE SVAKI DAN DRUGAČIJI IZGLED |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....ovim slikicama sam se jako obradovala jer sam ih našla na poslu...budući sam ih kod kuće izgubila kad je komp riknuo
...nadam se da se ne ljutite što podijelih sa vama dio prošlosti moje oaze.... ...a na kraju ovo |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam šta mi je ljepše, jezerce, mostić, terasa, kamenjar. Ipak mislim da nema tako raznobojnog cvijeća ne bi bilo ništa
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je drago što sa nama podjelila faze nastajanja tvoje lipote,i prije je bilo lipo,a sada je stvarno melem za oči i uzdrma srce
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne samo slika nego i priča o nastanku ovog prelijepog jezerca je prekrasna!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...sinoć su me tako inspirirale moje anđeoske trube da sam morala to podijeliti sa vama...divota mirisa a tek pojava ..prave ljepotice |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo nije vrt, ovo je park! A trube su prelijepe!
Hvala ti na odgovoru.Znači nekako kao i aukube.Prve tri godine su jedva nešto narasle a onda krenule punom brzinom.!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! A jezerce je posebno lijepo
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |