Cvjetni spomenar |
Odgovori | Stranica <1 34567 32> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, super izgleda!! I velika je, zaista ćeš imati mjesta za cvjećke, a i predivan pogled prema vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upssss... ja sam ipak "pala" na tvoju terasu
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
terasa sa klematisom ti je predivna
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak smo stare,ha..vidis da i Sarica kaze da je to dobra godina,kava uvijek može,caj samo kad sam bolesna |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo sam pregledala od početka tvoje postove
imaš prelijepo dvorište i cvijeće nekako me najviše oduševio bijeli plamenac, jer je rijedak, najčešće se mogu vidjeti rozasti i ljubičasti |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, draga, kak si danas na kavi tako slikovito opisivala svoju terasu, morala sam je odmah doć vidjet. I super je, to još nisam vidjela. A klematis... stvarno je poseban!
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonia, Misti, Mimar, Lantana, Mari i bigmama, valjda nisam nikog preskočila, hvala, puno hvala, sad ću se umisliti doooooooooo..... neba!! Dođite mi jopet!
Danas ću još poslikat koju ak se pojavi sunce, da se bolje blešči... Janette77-godine odlične berbe, i meni bolje paše kava, nikad u životu čaj nisam pila osim onog za skidanje kg, a i taj jedva jedvice.... bigi-kaj sam tak slikovita bila? A ti si imala još energije jučer i za ovdje doći, svaka čast! Hvala na prekrasnoj večeri, tj. kavi! Lantana-Klematis ima jednu jedinu manu, a to je da je zimogrozan, pa ću ga morati utopliti po zimi. |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvića već lipog imaš,a potencijala za punjenje na toj predivnoj terasi i toga imaš i jedna lipa garnitura i puno uživanja slijediČestitam-predivno je
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
" u srce sam te zaključala i ključić sam.........." a ne nije to ovakav spomenar već cvijetni. Drago mi što sam na neki način "kriva" što je ova predivna "priča" ugledala "svjetlo dana" jer imaš puno toga za pokazati, od prekrasnog cvijeća do predobrih fotografija.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja došla vidjeti terasu, a mislim da bum jednog dana, kada se dogovorimo, MM strpala u auto da mi to "popipamo".
Zbunila si me sa onim jasminom/krumpirkom, ak ne miriši onda bi trebao biti krumpirko, ali zar on nije grmić/stablo, bar sam ja krumpeirke do sada tako viđala, a nikada ga nisam vidjela formiranog kao penjačicu...
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, Tija, kat.rea
Hvala vam svima, slijede nove slike, friške ispod čekića! Kat.rea bumo se dogovorile, naravno da ćeš doći! Na pipkanje! Ne nije swing u pitanju.... Onaj jasmin je krumpirko, al meni se penje, tu i tam ga dignem i zafrknem, ostalo radi sam. Mislim da su ovo ispravak-golden dawn i bonanca Japanski javor u kamenjaru-crveno lišće je na novim granama. U pozadini čupavko plamenci i nazovi palme-jucce. Pogled kroz hranilicu...praznu recesijsku, moram u kupovinu sjemenki za ptičice. Bočna poza Jedina stablašica u prvom planu Lyon cvate neumorno, istina manjim cvjetićima. |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za nazive ruža ti nisam stručnjak, ali moja gloria dei je više žuta, a samo porubu ima ružičasto. Ja imam baby masquerade i ona je nakako raščupana i nije ni upola lijepa kao ova tvoja......
Koji ti je ono grm na slici ispod hranilice za ptice? Izgleda mi kao budleja, ali moja ode u visinu, a ova tvoja ima lijepu formu.
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak je to u onom zidiću to ti je draga Mentha longifolia
'Buddleia'
metvica, nabavila u Decori. ..a ruže, za fotošuting birala sam najljepše primjerke Ispravak-druga ruža je bonanca |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahaaa došla sam i ja vidjeti terasu koja se jučer tako slikovito u detalje opisivala i onda skužim da ja još nisam uopće bila kod tebe...mea culpa ali zato ću to nadoknaditi i terasa je stvarno prva liga a vidim i pipanje je počelo paa poze i tak to
ako se počnem diviti clematisima neće se valjda ostale ljepotice naljutiti? jer stvarno je prekokrasno cvijeće |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha, nema veze, eto stigla si ipak, hvala draga na posjeti,a za pipanje i poze, šteta kaj nemam niš straga da poslikam....osim trave, a za ovo zadnje- tko bi se ljutio na tebe?
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene prvi put kod tebe! Vidim da neće biti i zadnji jer tu ima puno lijepoga..............cvijeće.........terasa..........već zamišljam kako ćeš to lijepo upotpuniti cvjetekima! |
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već sam prije malo škicnula terasu i kamenjar,ali sam sada detaljno sve prošnjofala.cvijeće ti je prva liga.clematisi su zaista posebni, njih ne možeš naći kod nas.imaš sreću kaj imaš vezu vani. što se tiće terase i ja bih je došla malo popipkati
pusa i veselim se susretu s tobom na idućoj kavici |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |