Ferocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1:0 za kaktus, naravno !!!
Ja svog još čekam, dupe lijeno, nešto mi je usporio. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
1:0 za ferića, definitivno!
![]() Pozdrav..........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kod mene je 1:0, ali za kaktus
adenium je prekrasan , ali... znači i ferići moraju unutra, dobro da sam zavirila tu, mislila sam ostaviti jednog vani ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
1:1,moje mišljenje
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
1:0 za adenium, moje mišljenje!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
krasno Pinus, latispinusi inače najmlađi procvatu od svih ferića
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Kupljen je prije dvije godine u MBM Lučko. U međuvremenu sam kod njih kupio još dva latispinusa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasan je! Kolko je star?
|
|
![]() |
|
Da, sada je cijelo vrijeme u kući na prozorskoj polici. Vani je trenutno prehladno. |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pinus, prekrasno!!!!!!!!!!!!
Boja je fenomenalna ![]() Pozdrav............schumy |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koja boja
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle procvao ti je !!! Bravo, prekrasan je !!! A tek boja !!!
Jel to on u kući na toplom ? |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Aralija, moji su još uvijek svi vani, ne trebaš se brinuti, 13°C po noći je izvrsna temperatura sa dnevnom koja puno poraste da potakne cvatnju, zato i svi ovi kaktusi koje navodite da zakašnjelo cvatu i cvjetaju sa obilnim brojem cvjetova...
Najnegativnija ojava je velika kiša i nakon toga pospremanje u zimovalište onako mokrog supstrata. U takvim prilikama je poželjno isušiti supstrat i tako suhoga ga metnuti u zimovalište, u protivnom gubi se kaktus preko zime (korijen istruli).... Pozdrav............schumy |
|
|
|
![]() |
|
Bit će još čak i 10-tak dana lijepih, jutra jesu prohladna, ali ne jako, a danju je sunčano i toplo, kiše nema......za poželiti....još da nam ferići procvatu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
A koji je ovaj ? Taj je davno cvao, isto krasan cvijet:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Schumy, Glikice , Pimus imam ga i ja , koliko sunca treba ? Kod mene je dosta sunačano ali ovo ljeto bio je u djelomičnoj sjeni da li da ga stavim sad na sunce jer ga kod mene ima još uvijek dosta ali onda ga moram ujutro rano stavit na drugu poziciju(prije nego idem na posao) jer me je strah preko noći ostavit izvan pokrivene verande. Tem. noćna je oko 13C |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lijepo napreduju pupovi. Glikica, držim palčeve da ti procvate. Gledam slike njegovog cvjeta na netu i vidim da ima latispinus krasni cvijet. Nadam se da će i moj iskoristiti ovo toplo, sunčano vrijeme i uskoro procvjetati.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |