Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 83>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:06
Frida i ti si meni zabilježena kao tema za redovno praćenje. Super je akril, ali počeo sam u ulju i ovu ću tako morati dovršiti. Trenutno razvijam jedan novi mali projekt ali moram ga još doraditi... U male posudice miješam kvarcni pijesak sa akrilnim bojama kako bi poprimio razne boje (to traje neko vrijeme jer ga se mora stalno miješati dok se ne posuši... Na impregnirano platno namjeravam nanositi pijesak pa tako stvarati. Vidjet ću kako će ispasti. Prije dvije godine mi je pala na pamet ideja kada sam od stare klade i gipsa radio štalicu za Božić i dijelove koje je trebalo zazeleniti tako "obojao" pijeskom...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:25
Medo smile39

Dok me nije bilo u tvom vrtu ti sagradio kuću!WinkBig%20smile
Pa dakle prelijepo. Prvo što si nam pokazao u fazama, drugo ideja - montažno- Sjajno! Vidim da i interijer ne zaostaje za vanjskim izgledom.
Mogu samo držati fige da te kičma ne zeza i da s tvojim zlatnim rukama i sjajnim idejama stvoriš i oko kuće pravi raj!
Bravo!ClapClapClap P r e k r a s n o!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:31
Hvala bako, ako ti tako kažeš, kao osoba kojoj se divim što sve zna i umije, onda sam stvarno počašćen i sretan. Kako već rekoh, trudit ću se i dalje, a uz ovoliko podrške i bodrenja, biti će još i lakše. Samo da ta kitchma prestane zafrkavat i evo mene opet u vrtu...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:53
..ah, i kičma nam je  doticajna točka...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 11:04
S užitkom sam pratila nastanak tvoje kućice ( po mjeri čovjeka, mala ali jako slatka!)
Jako mi se sviđa što ju oplemenjuješ svojim izumima i uradcima i uživaš u svemu što sam napraviš! To vrijedi više od najvećeg luksuza! Bravo! rado ću navraćati u tvoj vrt i diviti se novostima!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 11:24
Hvala bergenija. Upravo posjetih tvoj vrt i još ću... Bez riječi!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 21:44
Nisam bila ovdje par dana a ti za to vrijeme sagradio cijelu kuću.I ja sam to prošla prije par godina sa MM prodali stan i kupili i adaptirali kuću na selu otišli u mirovinu i sad uživano u blagodati prirodeClap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 23:08
hehehe, da, kako vrijeme leti
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 00:09
Medvjed lijepo si nam prikazao nastajanje tvog novog doma, ja obožavam kad mogu neke stvari napraviti sama, ali nemam baš pomoći, pa od nekih stvari ipak trebam odustati, ali ideja uvijek imam pa neku i uspijem realizirati. Jako mi se sviđa tvoja kućica, vrt, detalji koje si napravio, vjerujem da će ovo jednom biti pravi mali raj...Clap 
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 07:44
hvala Lantana
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 11:05
Prekrasna priroda i kučica u njojThumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 11:40
Predivna kuća, okučnica, od ovoga će nastati pravi raj
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 12:14
Hvala drage Anči i Stefkaja. Dajem sve od sebe da tako jednom i bude. Samo da je malo više sredstava i...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:18
Svega če biti samo nas neče -polako !Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 07:11
Polako otkrivam da sve više onih koji vole prirodu imaju poriv da se izraze i kroz umjetnost! Ja uglavnom pišem, ali sam prošla i fazu slikanja u ulju, stalno tražim neke neobične oblike drva koje bi s malo dorade mogli postati malo umjetničko djelo (sad, nakon rezanja loze imam malu zalihu), a sve više imam želju da se okušam u papier macheu Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 15:20
Divno je sto si ovo podjelio sa nama,uzivala sam citajuci ss,kuca je preslatka
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 15:51
Medo mogu reci samo svaka ti cast predivno izgledasmile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 20:13
Hvala svima na pohvalama i podršci. Naravno da ću polako, brzo nikad ništa dobro ne ispadne...
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 20:29
kućica je super, a o stolu da ni ne govorim. stvarno svaka čast. sad kad za godinu dvije sjedne većina u vrtu na svoje mjesto, i kad dobije nekakvu vizuru i izgled, onda će to biti to- pravi raj.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:02
hvala lukaccc. i ja se nadam da će to biti neki rok do kojeg će sve sjesti na svoje mjesto
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.