Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 83> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frida i ti si meni zabilježena kao tema za redovno praćenje. Super je akril, ali počeo sam u ulju i ovu ću tako morati dovršiti. Trenutno razvijam jedan novi mali projekt ali moram ga još doraditi... U male posudice miješam kvarcni pijesak sa akrilnim bojama kako bi poprimio razne boje (to traje neko vrijeme jer ga se mora stalno miješati dok se ne posuši... Na impregnirano platno namjeravam nanositi pijesak pa tako stvarati. Vidjet ću kako će ispasti. Prije dvije godine mi je pala na pamet ideja kada sam od stare klade i gipsa radio štalicu za Božić i dijelove koje je trebalo zazeleniti tako "obojao" pijeskom...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Medo
![]() Dok me nije bilo u tvom vrtu ti sagradio kuću!
![]() ![]() Pa dakle prelijepo. Prvo što si nam pokazao u fazama, drugo ideja - montažno- Sjajno! Vidim da i interijer ne zaostaje za vanjskim izgledom.
Mogu samo držati fige da te kičma ne zeza i da s tvojim zlatnim rukama i sjajnim idejama stvoriš i oko kuće pravi raj!
Bravo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala bako, ako ti tako kažeš, kao osoba kojoj se divim što sve zna i umije, onda sam stvarno počašćen i sretan. Kako već rekoh, trudit ću se i dalje, a uz ovoliko podrške i bodrenja, biti će još i lakše. Samo da ta kitchma prestane zafrkavat i evo mene opet u vrtu...
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
..ah, i kičma nam je doticajna točka...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
S užitkom sam pratila nastanak tvoje kućice ( po mjeri čovjeka, mala ali jako slatka!)
Jako mi se sviđa što ju oplemenjuješ svojim izumima i uradcima i uživaš u svemu što sam napraviš! To vrijedi više od najvećeg luksuza! Bravo! rado ću navraćati u tvoj vrt i diviti se novostima!
|
|
![]() |
|
Hvala bergenija. Upravo posjetih tvoj vrt i još ću... Bez riječi!
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nisam bila ovdje par dana a ti za to vrijeme sagradio cijelu kuću.I ja sam to prošla prije par godina sa MM prodali stan i kupili i adaptirali kuću na selu otišli u mirovinu i sad uživano u blagodati prirode
![]() |
|
![]() |
|
hehehe, da, kako vrijeme leti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medvjed lijepo si nam prikazao nastajanje tvog novog doma, ja obožavam kad mogu neke stvari napraviti sama, ali nemam baš pomoći, pa od nekih stvari ipak trebam odustati, ali ideja uvijek imam pa neku i uspijem realizirati. Jako mi se sviđa tvoja kućica, vrt, detalji koje si napravio, vjerujem da će ovo jednom biti pravi mali raj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala Lantana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasna priroda i kučica u njoj
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna kuća, okučnica, od ovoga će nastati pravi raj
|
|
![]() |
|
Hvala drage Anči i Stefkaja. Dajem sve od sebe da tako jednom i bude. Samo da je malo više sredstava i...
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Svega če biti samo nas neče -polako !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Polako otkrivam da sve više onih koji vole prirodu imaju poriv da se izraze i kroz umjetnost! Ja uglavnom pišem, ali sam prošla i fazu slikanja u ulju, stalno tražim neke neobične oblike drva koje bi s malo dorade mogli postati malo umjetničko djelo (sad, nakon rezanja loze imam malu zalihu), a sve više imam želju da se okušam u papier macheu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno je sto si ovo podjelio sa nama,uzivala sam citajuci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Medo mogu reci samo svaka ti cast predivno izgleda
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama i podršci. Naravno da ću polako, brzo nikad ništa dobro ne ispadne...
|
|
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kućica je super, a o stolu da ni ne govorim. stvarno svaka čast. sad kad za godinu dvije sjedne većina u vrtu na svoje mjesto, i kad dobije nekakvu vizuru i izgled, onda će to biti to- pravi raj.
|
|
![]() |
|
hvala lukaccc. i ja se nadam da će to biti neki rok do kojeg će sve sjesti na svoje mjesto
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |