lukacc- dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedne gredice jučer napravljene. pošteno sam se namučio, jer je trebalo ispilit svo to drvo da se napravi obrub. |
|
Sponzorirani linkovi | |
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u vrtu trenutno cvate puno toga. u kamenjaru su najaktualniji phoxi ljubišasti, roza i crveno bijeli, te jastučac koji neumorno cvate. pridružio im se rodendron(bijeli). cvate i mahonija(cijeli vrt miriši kad vjetar puhne), magnolija će uskoro kao i jorgovan, đurđice, irisi... a cvate i jedan roza grm kojemu uvijek zaboravim ime(ako netko zna neka me podsjeti)
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka je riječ suvišna!!!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnoštvo pohvala!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno i divno
a jel možda dragoljub ostaviš u teglama |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme koliko đurđica..... dok je bila moja teta živa svaki sam rođendan od nje dobila buket đurđica....lijepe uspomene.....
U mom ih kraju zovemo gorice
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa šta bi rekla genijalno.nemam riječi
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukacc jedino mogu reći
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas divan vrt,a mozda sam ti to vec rekla, ,na zuljeve si sigurno vec zaboravio
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo puno pohvala
|
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako nije prepuruka ponavljati slike, moram.
Kakav je ovaj prekrasni roza grm?
Koliko ti je stara magnolija?
I konačno a što je ovo zadnje?
Moram pitati , sve je lijepo ali ove tri su mi zapala za oko!
|
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma samo pitaj bako.
onaj roza grm je azaleja. kupljena je prošle godine zajedno sa bijelom. bijela cvjeta nešto kasnije. magnolija je stara odprilike desetak godina, ako ne i više. a ovo zadnje je rodendron(ovaj grm), pored njega desno hortenzija,a s lijeve strane mu je lavanda. a ovo sitno je phlox. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je azaleja privukla paznju
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko sam toga preskočila da sam se morala vratiti u tvoje dvorišće, sve pregledati i samo reći prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo Luka, sve je sređeno sa stilom, azaleja je ovaj put ipak naj...
|
|
život je more
|
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa vama da je azaleja sada naj. baš je ko prava barbika.sva roza
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sram me bilo nisam prepoznala azaleju. A imala takvu, ali su je pregazili prijatelji moje unuke i ništa više od nje....
A rododendron je isto prekrasan!
Magnolija! Predivna, ali mislim da ju ne bih dočekala za 10 godina!
Ustvari kad sam već kod tebe počela chatati, kad se magnolija posadi, koliko treba da "baci" prvi cvijet?
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cviječe i predivan vrt
|
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako, mislim da već druge godine,ali nisam siguran. kolko sam vidio kad sam prolazio u čakovcu ispred jedne kuće da je zasađena već sa cvjetovima.
mira hvala! evo nešto sličica moje omiljene katruže su već formirale svoje grmove. a tu je i bijela azaleja. glicinija veći dio voćnjaka danas bit će jagoda đurđice terasa toliko za sad od mene. lijep pozdrav svima i uživajte!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |