moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 34567 12> |
Korisnik | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo to ? ovo je prava eksplozija radova..... i to kakvih! šta da izdvojim.....hm, možda cipelice, možda majicu, možda čizmicu ...... ma sve je za čistu desetku (i više)!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala sam cijelu temu,radovi su zbilja krasni.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja jednostavno nisam u stanju kvalitetno iskomentirati toliko puno radova........pa ću zato reći da je sve jako lijepo i da mi se sviđa
|
|
tatjana_s
Već proklijao Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Vam, doista jet o lijepo čuti od znalaca
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovu cipelu sam ovaj čas završila
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stani malo na loptu ! Šta ćemo sutra gledati i komentirati!
|
|
ANĐELKA
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nažalost nije me dugo bilo ( probat ću tražit ispričnicu da ne dobije neopravdano), ali uspjela sam napraviti nekoliko radova i to me veseli, a najviše me veseli što ih mogu podijeliti sa svima Vama
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo dobila si ispričnicu!radovi su ludilo,to je opravdava!prekrasno a cipele-daš jedan đir preko splitske rive !!!PREDIVNO,PREDINVO!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su super, pogotovo ove čizmice
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eksplozija radova, nemogu nista izdvojiti, sve je super
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savrešena je!
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lijepih radova. Samo tako dalje.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema teba,nema..pa se odjednom pojaviš i svi doživimo šok-pozitivni naravno.
Smijala sam se malo svojoj reakciji na stolicu-načisto me zbunila, jako je neobična, hrabra po odabiru motiva...ma još ču je gledat i proučavat.:)) Zasad, me pogled na nju pa ne znam još di sam Nisam ljubitelj velikih cvjetastih motiva, al na tvoja dva rada-onaj ormarić s dvoja vrata i oni neki od tekstila-prostirkice, zavjese, šta li je već,ti si te krupne cvijetove uklopila tako da sam ja (neljubiteljica) ostala zapanjena i oduševljena. Kožulja ti je prekrasna, kutija ili (kutije), također-nemam riječi (bar ne dovoljno da pokažem koliko me sve oduševilo).Poručujem košulji: Pa onda one baletanke, i čizmice-nenadmašno! Iideja i izvedba! Laguna Poreč-također, sjedi 5! Ma morat ću opet to sve razgledat...na miru.. čim se odhipnotiziram Nakon ovog pregleda...pa gdje si ženo do sada?! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li ti uopće spavaš i jedeš ili samo rad, rad i rad, sve ti je za pet
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo...opet gledala...ona slika je tako doobraaaa!!
Ne mogu zaključit di je salveta, šta je sjenčeno,šta slikano? Prekrasno izvedeno. E, onda sam vidila onaj kofer-savršen!!!! Šta je ono da desnoj strani kofera? Neka salvetaili šta drugo? Al, cijeli je tako...takooo...ma ne znam više kako se izrazit..još me drži ona hipnoza. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
ana_s
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidjela sam i ostala zapanjena.. bravo i sve 5 a sad zn m i kaj sa mojom čizmicom.. ;) |
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Vam svima.
maldemare ono na desnoj strani kofera je čipkasti stari body posprejan zlatnim sprejom, a sve ostalo je salveta. slavice ja bi rađe đir po rivi pa da popijemo kavu |
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tatjana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |