Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Poštovani admine,mislim da bi stvarno bilo nezgodno i dugotrajno skakati sa teme na temu tražeći info o biljci koju smo vidjeli u temi Moj vrt u slikama.Pa nas većina želi popričati,prokomentirati,posavjetovati se sa ljudima koji dođu u naše vrtove.Glupo mi je samo redati slike,želim znati što ostali cvjetoljubci misle o mom vrtu,da li bi nešto promijenili,želim da mi ukažu na greške,pa ne mogu komentirati MOJ vrt na nekoj petoj temi.Na kraju krajeva,svi smo tu prvenstveno zbog razgovora,razmjene iskustava,slika,pa i pelcera i sjemenja.Ako mislite da nisam u pravu ili sam preoštra,žao mi je!Lijepi pozdrav i sunčan dan vam želim!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
u potpunosti se slažem
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Hvala,Bromi!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Rain, i ja se slažem s tobom, nešto sam slično napisala u brbljaonici.
Meni je tvoj vrt prelijep, tu ima puno za mene novih biljaka. Evo sad me zainteresirao taj arabis. Možeš li otvoriti temu o njemu i napisati što znaš? Ta kosina polako će se pretvoriti u nešto jako lijepo. Što misliš o hypericum c. - da li bi tu uspijevao? |
|
![]() |
|
Moram malo ozbiljnije proučiti arabise,pa eventualno otvoriti temu.
A hypericum?Mislim da bi se snašao,posadila sam na kosinu 3 varijeteta-pa bum već iduće godine vidla kak budu se držali,vjerojatno bu tu još puno promjena-silom prilika,a za jedno 5 godina to bu valjda to(biljke uče strpljivosti) |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
i ja se slažem sa rain.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora,hvala!
|
|
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Najnovija Esheveria stvarno je jako zanimljiva. Izgleda kao da si risala po njoj crvenim flomasterom!
Tvoja kosina ima velike šanse biti prekrasan rascvjetani ogledni vrt za koju godinu. Već sad je zanimljiva, a u proljeće će vjerojatno plijeniti iznenađenjima. |
|
![]() |
|
Perla,bumo vidli,ja ti baš emam "umjetničku crtu" za slaganje biljaka..trudim se.
Baš sam jučer malo kontrolirala presađene biljkice,a pošto su kod mene heuchere svuda,evo da ih vidite,one su mi ko okokućni ljubimci! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo su ovogodišnji maladunci ![]() jesen stigla... ![]() ...a mahonia sprema pupuljke,prvi put obilno ![]() Gredica u poluhladu i hladu... ![]() ![]() ...i nastavak na suncu ![]() javorčeki...za 5 godina budu javori ![]() pozdravi ,pozdravi!!! |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno ne znam šta bi rekla ali jesen je predivna u tvome vrtu...svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
E,Niho,brza si ko munja!Hvala!
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu,koliko imas vrsta koralj.zvoncica
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ponovno si me zadivila. Heuchere svojom ljepotom i raznovrsnošću baš osvajaju.
Kako će ta mahonija prekrasno obojiti vrt kad se rascvate! |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e to se čeka, stvarno imaš puno heucera i sve su krasne ali mali Rain je najveća slatkica. Ona jesenja posuda je fantastična
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasne su Heuchere, i još ih uspiješ i iz sjemena uzgojiti. Svaka čast. Ja sam sijala Dale's Strain i uopće mi nije niknula ni jedna. Možda je bilo staro sjeme, a možda sam samo traljava.
A svaka je slika sto puta ljepša kad je na njoj Rain.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj kak je kod tebe sve lijepo i posebno! Javorići su jako lijepi, heuchere su ti krasne,...rekla bi još nekaj o njima kad bi znala...mislim nisam ih nikad do sad niti vidjela niti čula kak se zoveju...
![]() ![]() Fotka sa tikvicama je savršena...prava jesenska...a gle ti samo Rainića maloga kak šnofka physalise...strašan je, nadglednik vrta!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš ti je sve prekrasno..Jako mi se sviđaju heucere a slika sa tikvicama je super
|
|
![]() |
|
Pa kaj je vama žemske,Rain je tu slučajno,zanemarite,on ne spada tu
![]() Ja obožavam te koraljne zvončiće,ovih dana sam dobila nekoliko novih od jedne divne žene,a i ove tikvice su njen poklon. Horti,vjerojatno loše sjeme,prilično dobro niču. Mahonia je Charity,cvate zimi i cvjetni grozdići su 10-tak cm. |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
je to ona mahonija kaj si i meni poslala?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |