Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica nakita
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica nakita

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 24>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 16:27
Privjesak: Lady chic IV.

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 16:30
Samo ću reći smile93
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:51
Ti i Primavera da ste susjede, sanjale bi u polimernoj glini! LOL Sjajni radovi Monna! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:59
dosta... dosta... ne mogu to vise podnijeti WinkSmileSmile
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:07
Scared%201Bow%20Down
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ti i Primavera da ste susjede, sanjale bi u polimernoj glini! LOL Sjajni radovi Monna! smile71

smile96hahaha, baš sam se nasmijala! Izzy hvala!
Svima hvala i pusa!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:47
UF i samo ću to reći
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 10:58
Monna radovi prekrasni!!!

Uživam u njima i pratim te.Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 00:34
Draga Monna, vrednice jedna, super mi se svidja komplet s efektom lažnog kamena, odlično si sve iskombinirala, i baš mi se svidja kaj se sve ljulja i njiše Hula%20Girl...ni ja baš nisam lilasti tip, ali mi se dopada kako kombiniraš polimernu glinu s kojekakvim materijalima, a i kombinacija s perjem je preodlična.... no, nova lady Chic me kao i njene prethodnice ostavlja bez teksta....prelijepa je  

Moram priznati da sam se zahliknula od smijeha na Izzyn komentar...fakat, da smo susjede polimerna bi frcala na sve strane yes
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
just me View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje just me Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 19:45
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

hvala rose!!!

Privjesak: Anđeo

hey ovi privjesi su mi odlicni! nova sam na foruma pa ako bi mi molim te mogla napisati od kojeg materijala radis ove privjeske i gdje se moze kupiti? da li ove slikice isprintas pa ih onda stavljas preko i na koji nacin? bila bih ti jako zahvalna na pomoci! punooo hvala :)
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 23:53
Monna , monna ...samo par dana nisam navratila do tvoje galerije...kad gle čuda...kako si vrijedna, kojom brzinom stvaraš i to prelijepo....stvarno me fasciniraš...
Na vrh
just me View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje just me Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 00:45
[QUOTE=kaća43]mona neces vjerovat,upravo ove cure sam isprintala prije neki dan,divne su mi..a privjesci su mrak
 jel mi mozete molim vas dati link s koje ste strane isprintali te privjese? diivni su Smile puuuno hvala!!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 13:13

draga monna smile120

savršeno!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 13:39
Hvala svima! smile79
@ just me - privjeske najčešće radim od polimer gline, transferom prenosiš slikicu, ili radiš omotanim transferom (proguglaj, ima puno video uradaka koji su dobri za učenje). Poslije pečeš na 120 C, kad se ohladi lakiraj.Nadam se da sam pomogla Smile, što se tiče linka za ove dame, nisam ga kopirala u favorite, pa ako ti nije problem da ga staviš na stranicu.
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 21:49
Mona ja sam doslovno bez teksta.Predivnosmile39
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 19:43
prekokrasno.pogotovo radovi koje kombiniraš sa žicomClap
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 13:12
Mare, prila hvala!!! smile79

jedan "zimski" privjesak; Snjegović

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 13:24

Monna pre pre slatkosmile72

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 13:25
snjesko je prekrasan! smile170
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 13:26
Prekrasno monna smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.