Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Privjesak: Lady chic IV.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Samo ću reći
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ti i Primavera da ste susjede, sanjale bi u polimernoj glini!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
dosta... dosta... ne mogu to vise podnijeti
![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() Svima hvala i pusa!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
UF i samo ću to reći
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monna radovi prekrasni!!!
Uživam u njima i pratim te.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Monna, vrednice jedna, super mi se svidja komplet s efektom lažnog kamena, odlično si sve iskombinirala, i baš mi se svidja kaj se sve ljulja i njiše
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monna , monna ...samo par dana nisam navratila do tvoje galerije...kad gle čuda...kako si vrijedna, kojom brzinom stvaraš i to prelijepo....stvarno me fasciniraš...
|
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
[QUOTE=kaća43]mona neces vjerovat,upravo ove cure sam isprintala prije neki dan,divne su mi..a privjesci su mrak
jel mi mozete molim vas dati link s koje ste strane isprintali te privjese? diivni su
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga monna |
|
![]() |
|
Hvala svima!
![]() @ just me - privjeske najčešće radim od polimer gline, transferom prenosiš slikicu, ili radiš omotanim transferom (proguglaj, ima puno video uradaka koji su dobri za učenje). Poslije pečeš na 120 C, kad se ohladi lakiraj.Nadam se da sam pomogla
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Mona ja sam doslovno bez teksta.Predivno
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekokrasno.pogotovo radovi koje kombiniraš sa žicom
![]() |
|
![]() |
|
Mare, prila hvala!!!
![]() jedan "zimski" privjesak; Snjegović
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Monna pre pre slatko |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
snjesko je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno monna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |