Nabavka materijala po gradovima |
Odgovori | Stranica <1 34567 18> |
Korisnik | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je !!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čovječica(ovaj tvoj izraz mi je mrak) moja znam ja da si ti ziva volja,i puno ti hvala,ljubin te |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aoj bolje da nisam ovo gledala..koje kutijice..a ja nemam gdje nabaviti..ni offerisime...ma
|
|
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam što ispraviti, jadno ali tako je, u dubrovniku nema niti jedan hobby shop. boje kupujem u marinkolora i onom hobby shopu u mercanteu od nedavno, kuglice za bor u sve po 9 kuna, a nešto pjata i kikara u magma home , spiona..robna kuča, salvete gdje god se stigne tj. ađe i naravno, za sve ostalo internet... |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam potrebu informirati sve vas da sam se jučer iznenadila koliko toga nudi knjižara Libraria na Ilici u Zagrebu.
To vam je tam nakon Vinceka, tj. tik nakon Magme blizu Frankopanske. Uglavnom, imaju hrpu preeedivnih (poljske marke Paw) salveta i malih i velikih, paket standardne veličine je 14,99kn što mislim da je pristupačno s obzirom kolko koštaju paketi u nekim hobby shopovima. Imaju hrpu hobby pribora, slikarskog pribora, kistova, platna, akrilnih i ostalih boja (većinom marke pebeo i ostalih poznatih; dosta toga vam je sličan asortiman kakav je imao A.G.M. u Gundulićevoj koji je zatvoren) Cijene su u pravilu ok, neke stvari mrrrvicu skuplje od nekih hobby shopova, ne više od kunu-dvije razlike, ali to je ipak knjižara u centru grada... Oni inače imaju i hrpu raznih vrsti ukrasnog papira, košara, dekorativnih drvenih stolića i kutija, itd, blabla... U svakom slučaju se isplati navratiti do njih da znate što imaju ako drugdje ne nađete... Rekla sam im da su me šokirali jer sam ušla čisto u prolazu, a kad ono konkurencija u Zg-u podivljala, svi nekaj novo uvoze... |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami, to JE A.G.M. iz Gundulićeve koji se onda preslio kod Kraša u Praškoj pa su sve prebacili u Librariju - pratim ih stalno! Slažem se, imaju zgodnih stvari i polako ih upotpunjavaju, proširuju asortiman što je dobro za nas u svakom slučaju!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato mi je 80% asortimana bilo poznato i identično AGM-u
Ma, ja sam im odmah rekla da su svi u Zg-u poludjeli s načinima kako pribjeći konkurenciji, ali da meni nije problem ići u 16 dućana u svaki po nekaj drugo Oni tanki blagdanski ukrasni papiri mi nikak ne odgovaraju za origami jer su valjda rađeni s namjerom da se lako trgaju (znaš ono da klinci mogu rastrgati poklone ispod bora u sekundi)... |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u DM-u su božićne salvete snizili na 5,90 kn po paketu.
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja Anastazija, hvala ti na obavijeti! danas sam bila u dm-u.pakiranje od 20kom. salveta je 4,90kn a od 40 kom 6,90kn(bile su 9,90 kn).
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanje gdje se mogu nabaviti podlosci ili nosaci za tanjure koji budu stajali.
Obavijest da u Ofertisimi u Sopotu u Erlichovoj ulici u utorak ce dobiti puno toga, imaju cak i velikih tanjura glatkih, 3oX30 cm, i malo onih nagrespanih dugoljastih 39X21 cm, ali do utorka kada robu dobiju znaci srijedu, a jeftiniji su nego OFF u Utrinama, jer oni su direktni, a ovi drugi preko njih, i skuplji su do 5 kn., Imaju i cvijetne salvete po 6 kn. Teglice u dvije boje manje za ukrasiti su 6 kn., Getro ima dosta neobicnih vaza po 29.90 kn. Ostalo sam procitala , i moram ici vidjeti, a i u Ilici preko puta Gunduliceve prije je to bila Mladost ima dosta stvari . Amadeus knjuizara u Sv, Mateja 127, od velkog semafora iza Konzuma slijedeci semafor i odmah jedno malo skretanje u desno i to je tamo, ima papir rizin po 15 kuna i moze se vise iskoristiti nego od Kemaka, samo jos bi trebali nabaviti boje razne. Molim hitni odgovor za postolja za tanjure, negdje sam jednom procitala za neko poduzece kao Tvinks ili slicno ali starost je tu i nisam zapisala,. |
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, Libraria u Ilici je prije bila Mladost, samo nisam htjela zbunjivati ljude
(ja sam to uvijek zvala Mladost, tek sam prije 2 tjedna vidjela da je to Libraria službeno )... A draga tatjanabajcic možda zna da se ta knjižara prije toga zvala - Kugli (ako sam dobro čula) |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo odgovara TB, jer mi je to skracenica jer je tu Tatjana 43, pa da bude lakse. Hvača Tanjice na uputstvunadam se da cu to naci, mislim da znam gdje je
jer je tamo bila mislim nekada Diona. Kami da istina je to je prije bio Kugli, ali mladi ljudi to ne znaju, mi stari to znamo i mnogo drugih naziva starih.Hvala, ako netko treba nesto iz Novog Zgba tu sam samo se javite. |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TB, iako sam puno mlađa, imam ja izvore informacija oko sebe
i uvijek volim čuti neku novost iz života Zagreba nekad kad je bio kakvog ga duhom mlađi od mene pamte |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narodne novine u Bogovicevoj / skretanje sa Trga zrtava/
na uglu ima dosta salveta, po 9 kn, zatim glitere vrlo jeftino i ukrasne boje u tubi ja ih platila 132 kn , a tu su negdje oko 45 kn. Dakle napisala sam Amadeus knjizara u Dugavam ali sam,shvatila da su uzasno skupi. U Offertisimi u erlohovoj nisu dobili do danas nista. |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam vidjela da chemaco ima neke interesantne stvarčice (twin color, metalic boje...) na sniženju
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila u petak u Chemcoploru i kazu da nemaju nista od snizenja.
|
|
turinka
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,
ja sam iz Rijeke. Prvi puta sam u životu uspjela uključiti se na neki forum, do sada sam samo čitala Vaše poruke i cprila korisne informacije! Tek sam mjesec dana zaljubljena u salvetnu tehniku ( malo je reći zaljubljena, bolje rečeno LUDA). Ima li netko iz Rijeke za razmjenu informacija i salveta? |
|
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure iz Dubrovnika!! Poljoprivredna apoteka iz robne kuče Minčeta, poviše postolara ima super staklenih boca,,svakakvih oblika i dimenzija,,jedno 20- tak različitih modela i nisu skupe,,najskuplja 10 kn.....pa eto ako koga zanima.... |
|
tea...
Nedavno posijan Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam iz Pule i tamo imamo samo jedan dućan Aquamarin i to je to!Blago Vama iz metropole
|
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
Odgovori | Stranica <1 34567 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |