Asparagus - Ukrasne šparoga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmirce12 - je li tvoj izgubio donje iglice zimus ili sada?
|
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Moj ljepotan je posađen u kasno proljeće u obliku samih gomolja s nešto zdravih nadzemnih stabljiki (bio je ošišan, od strane moje susjede)
Sada je prekrasan, a i neprestano pušta nove izdanke... ![]() ![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
ana22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 36 |
Hvala Mari
![]() |
|
![]() |
|
boakill ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() evo i mojeg. bio je u kući a sad ga premjestili van |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ana22 asparagusi su lijepi na blakonu
![]() dobrodošla na CIF ![]() |
|
![]() |
|
ana22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 36 |
Asparagusi su potjerali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
i ja sam ove godine kupila obični ali ovaj lisičiji rep je vraški interesantan nisam niti ja vidla da ga ima igdje u prodaji bar u mojoj blizini
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
bio je kod nas u prodaji prije nekoliko dana sad ga više nema nisam čak ni ja stigao da ga kupim kako su ga brzo prodali
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ljubiteljice,asparagusa-lisičjeg repa!
Vidjele,a ne smijele direti na Bolu-u samostanu ![]() Meni to izgleda kao da živi ispod mora!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja ga tražim. isto ga niđe nisam vidila.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Antonija, ja ga nisam nigdje vidjela u prodaji.
Baš mi je krasan! A. desinflorus – Meyeri njeni kruti izdanci izgledom podsjećaju na lisičji rep ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mira, ni moj se nije primio.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Naša Silvy,ima pravo !Ima dobrih dušica za udijeliti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Ima on i sjemenkice, pa ih možda nabavimo.
A za asparagus se ne brini; ima dobrih dušica za udijelit. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Zalila sam ga ... možda mu je reviše... Hvala Silvy, vidjet ćemo što će biti. Žao mi je da mi se nije primio onaj iz samostana sa Brača....za koji se Antonija morala ispovjedati...
![]() A. desinflorus – Meyeri njeni kruti izdanci izgledom podsjećaju na lisičji rep |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Mira K,
ja sam svoga pustila vani na balkonu cijelu zimu. Pošišala ga do kraja, jer su mu se viseće grančice pošeće sušiti i listići (iglice) padati. Kada nije bilo ispod nule malo sam ga zalila i sad izbijaju nove mlade šparuge. Probaj ga zalit, mislim da će ti potjerati. Sretno! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jel moguće da izmrzne... sav mi je suh
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vjerujem da će ih biti više, ne niču svi odjednom......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |