Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nada-m nova galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nada-m nova galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 33>
Korisnik
Poruka
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:26
Prekrasni akvareli! Možda i to pokušam jednoga dana...Ne vjerujem da ću biti uspješna kao ti, ali neću znati ako ne probam...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:46
naravno da treba sve probati,a kako bi inaće znali šta nam ide bolje , šta nam se više sviđa i šta nas ispunjava zadovoljstvom, nisam ja samozadovoljna osoba , nisu sve slike za uramiti , nisu svi dani uspješni, ja volim raditi akvvarele ovih malih formata, neznam zašto, i jednom sam pitala profesora na tečaju slikanja da od 10 sličica pocjenim tek 5 ili 6 koje smatram dobrima on kaže da je to dobar prosjek i ja se toga držim i radim i dalje.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 22:23
Nada, pravi si talent za slikanje!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 18:21
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 18:27
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 18:39

Prekrasan komplet! Bravo!

ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 19:35
savršeno! smile39
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 19:36
predivno je Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 19:37
nada predivni su radovi,motivi i kombiniranje boja savrsenosmile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 20:35
Draga Nado, oduševljavaju me ovi tvoji okviri-slike, ma zapravo oduševljava me sve na čemu ti potegneš kistom, pa makar i samo da nadopuniš decoupage motiv....prekrasno, prekrasno smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:58
Hvala svima , malo sam na forumu , samo malo pogledam, malo komentiram jer sam u jako velikom poslu.
15.LISTOPADA JE MOJA 10-a SAMOSTALNA IZLOŽBA OVDJE U BJELOVARU, JAKO SE VESELIM , JAKO SAM NERVOZNA, JAKO PUNO RADIM KONAĆAN REZULTAT SVEGA ĆU VAM OBJAVITI NAKON IZLOŽBE
          SVI KOJI NISTE PREDALEKO I KOJI STE U MOGUČNOSTI DOĐITE, SVI STE POZVANI Pitajte ako vas u vezi izložbe nešto zanima.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:00
čestitam nado na izložbi...neka bude lijepo a i korisno Clap
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:31
Čestitke na izložbi! Nadam se da će biti slika!smile55
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:43
nada iskrene cestitke na izlozbi i puno uspijeha ti zelimsmile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:30
Nada radovi su zaista prekrasni!!!

Reci mi koja je to podloga na ovim zadnjim radovima?? To je neko drvo ili???

I naravno, čestitke za 10 izložbu, vjerujem da ćeš imati šta i pokazati zahvaljujući tvome talentu.

Bravo
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:51
Komplet je prekrasan!
Čestitke i na izložbi!
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 15:04
Bravo nado, čestitam na izložbi, imat ćeš ti šta pokazati, šteta što nisam bliže!!!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 17:40
Bravo Nado, iskrene čestitke na jubilarnoj izložbi, želim ti puni uspjeh jer ga svojim radom doista i zaslužuješ smile120
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 18:01
Hvala na čestitkama, ali pričekajmo kad prođe, mada vjerujem da će biti sve u redu
    Za proljeće, podloga i okvir sve je drvo, to mi radi jedan majstor vrlo talentiran i vrijedan i dobro razumije šta ja želim, ako si vidjela ranije satove koje ja radim u decoup. isti majstor izrađuje.
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 18:23
Nado radovi su ti stvarno unikatno prelepi! U tvom prepoznatljivom stilu, ja se uvek iznova odushevim!
smile211
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.