nada-m nova galerija |
Odgovori | Stranica <1 34567 33> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni akvareli! Možda i to pokušam jednoga dana...Ne vjerujem da ću biti uspješna kao ti, ali neću znati ako ne probam...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da treba sve probati,a kako bi inaće znali šta nam ide bolje , šta nam se više sviđa i šta nas ispunjava zadovoljstvom, nisam ja samozadovoljna osoba , nisu sve slike za uramiti , nisu svi dani uspješni, ja volim raditi akvvarele ovih malih formata, neznam zašto, i jednom sam pitala profesora na tečaju slikanja da od 10 sličica pocjenim tek 5 ili 6 koje smatram dobrima on kaže da je to dobar prosjek i ja se toga držim i radim i dalje.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nada, pravi si talent za slikanje!
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan komplet! Bravo! |
|
ANĐELKA
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savršeno!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno je
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada predivni su radovi,motivi i kombiniranje boja savrseno
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima , malo sam na forumu , samo malo pogledam, malo komentiram jer sam u jako velikom poslu.
15.LISTOPADA JE MOJA 10-a SAMOSTALNA IZLOŽBA OVDJE U BJELOVARU, JAKO SE VESELIM , JAKO SAM NERVOZNA, JAKO PUNO RADIM KONAĆAN REZULTAT SVEGA ĆU VAM OBJAVITI NAKON IZLOŽBE SVI KOJI NISTE PREDALEKO I KOJI STE U MOGUČNOSTI DOĐITE, SVI STE POZVANI Pitajte ako vas u vezi izložbe nešto zanima. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam nado na izložbi...neka bude lijepo a i korisno
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na izložbi! Nadam se da će biti slika!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada iskrene cestitke na izlozbi i puno uspijeha ti zelim
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nada radovi su zaista prekrasni!!!
Reci mi koja je to podloga na ovim zadnjim radovima?? To je neko drvo ili???
I naravno, čestitke za 10 izložbu, vjerujem da ćeš imati šta i pokazati zahvaljujući tvome talentu.
Bravo
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Komplet je prekrasan!
Čestitke i na izložbi! |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo nado, čestitam na izložbi, imat ćeš ti šta pokazati, šteta što nisam bliže!!!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Nado, iskrene čestitke na jubilarnoj izložbi, želim ti puni uspjeh jer ga svojim radom doista i zaslužuješ
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na čestitkama, ali pričekajmo kad prođe, mada vjerujem da će biti sve u redu
Za proljeće, podloga i okvir sve je drvo, to mi radi jedan majstor vrlo talentiran i vrijedan i dobro razumije šta ja želim, ako si vidjela ranije satove koje ja radim u decoup. isti majstor izrađuje. |
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nado radovi su ti stvarno unikatno prelepi! U tvom prepoznatljivom stilu, ja se uvek iznova odushevim!
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |