Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Željkin biljni svijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Željkin biljni svijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 22>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 13:30
prekrasno sve odreda...pozorno ćemo pratiti napredak palmica-mpoja prva tura od bake se posušila nepovratno...sad promatram drugu palmicu i strepim nad njomWinkSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 14:09
Uh ,nadam se da moje neće tako završiti...smile224
Odmah sam ih zasadila,zalila ,mazim ih i pričam im...
Danas je kupljeno gnojivo za palme...
Drago mi je cure da vam se sviđaju moje ljubimice!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 20:44
Željka drago mi je da smo se upoznale u Skradniku. Super ti je ulov, ma nema zime za palme, ti ćeš ih mazit i pazit i uspjeh je garantiran. Kad ti budu narasle kod njih ti je pravilo- što im više režeš dolnje, lošije listove palma ti više raste
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:31
I meni je drago šta smo se upoznale...
Nažalos nisam uspjela sa svima popričati ,ali biti će još prilika!Wink
Hvala ti na savjetu smile79
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:05
željka hvala na ugodnom druženju u skradniku.

Palme će naraste velikeeeeeeeeeeeee, nego gledam one tvoje kale  i pitam se u čemu je štos da su tako velike i lijepe?????

Ja već dvije godine sadim lukovice i ni jedne nema smile42

Što ti svojima radiš?

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:24
Nema recepta ,posadila sam ih pred nekih 8 tjedana...redovito čeprkala po zemlji i zagledala dali  su proklijale...LOL
Zalijevala ih svaki dan ...a sada i pričam sa njima!
smile113Drago mi je šta sam upoznala toliko dragih ,jednostavnih ,prištupačnih ljudi...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:30
smile102-Sve ti je dobro-ja imam tvoju sliku pa kad te se poželim ja samo pogledam -a posmatram i šta imaš tako da te dr. put ja mogu opljačkati

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:48
Imam ti ja jako opasne pse ,u moje dvorište ne možeš  samo tako lako ući ,možda bi te oblizale smile96
Niho ,legendo ne brini nećeš ti mene pljačkati ,za tebe će se uvijek naći nešto u mome vrtu!
smile78
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 11:28
Željkica lijepo si se ponovila,blago tebi.Nadam se da će palmice biti jako,jako velike,zdrave i lijepe,kao i sve cvijeće kod tebe!Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 12:33
Samo sam Željkice uletila malo da ga progazamsmile98........i biježim 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 09:40
Željka koliko petica imaš 555.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 10:04
Hvala...Ništa ne slikam ,crknul mi fotić smile43
Ali zato šetam u vašim predivnim vrtovima , gledam vaše biljkice i uživam...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 10:49
a sirota, budeš ga popravila. Šetaj i po svom i tam se imaš čemu diviti jer ti je sve krasno
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 09:01

Držim ti fige za palme. Ostalo će se sve primiti.

Ali palme, koje inače kod nas rastu kao korov, očito baš neće uvijek uspjeti ....Moja cijela prva tura koju sam razaslala nije nikome uspjela... čak ni meni u vrtu. Dali je bio krivi tajming... Jer inače sam tri sama posadila i velike su da ne kažem ova jedna divovska. Vrag će ga znati  što im se događa da se neki put prime, neki ne!

Zato samo tražite nove "flance" ima toga kod nas.... 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:18
Ja bi posudila Željkice fotić -----hajde vrijeme je pa da još uživamo u tvojoj ljepotiTongue a moje palmice se još drže valjda će preživijeti malo ih zalivam sa stajskim đubrivom koje sam nosila kroz sve selo i smučilo mi se ali biljke traže
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:27
Sutra se spremam na kopanje u vrtu...smile46
Već sada gubim volju ,baš sam se uljenila zadnjih dana...

A  palme se drže ,ništa ružno se ne dešava sa njima.
Ja sam kupila neko gnojivo za palme ,i time ih zaljevam ,nisam morala proći muku kao Niho LOL 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:49
Samo da ti kažem : ona biljka sa ljubičastim listovima što sam od tebe donjela iz Skradnika (maznula sam 3 dok nitko nije vidio) jedna po jedna cvijeta, Mojoj sreći nema kraja!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:57
smile126Baš mi je drago...meni je on jako dekorativan i bez cvijetića ,a kada cvjeta ,baš je slatak !
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 22:08
Napokon zavirila i ja u tvoj vrt. Predivan je!!! smile141

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 22:13
Od petka do nedjelje sam u Skradniku, svratite vi tri na kavu k namasmile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.