Željkin biljni svijet |
Odgovori | Stranica <1 34567 22> |
Korisnik | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno sve odreda...pozorno ćemo pratiti napredak palmica-mpoja prva tura od bake se posušila nepovratno...sad promatram drugu palmicu i strepim nad njom
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh ,nadam se da moje neće tako završiti...
Odmah sam ih zasadila,zalila ,mazim ih i pričam im...
Danas je kupljeno gnojivo za palme...
Drago mi je cure da vam se sviđaju moje ljubimice!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka drago mi je da smo se upoznale u Skradniku. Super ti je ulov, ma nema zime za palme, ti ćeš ih mazit i pazit i uspjeh je garantiran. Kad ti budu narasle kod njih ti je pravilo- što im više režeš dolnje, lošije listove palma ti više raste
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je drago šta smo se upoznale...
Nažalos nisam uspjela sa svima popričati ,ali biti će još prilika!
Hvala ti na savjetu
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
željka hvala na ugodnom druženju u skradniku.
Palme će naraste velikeeeeeeeeeeeee, nego gledam one tvoje kale i pitam se u čemu je štos da su tako velike i lijepe?????
Ja već dvije godine sadim lukovice i ni jedne nema
Što ti svojima radiš?
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema recepta ,posadila sam ih pred nekih 8 tjedana...redovito čeprkala po zemlji i zagledala dali su proklijale...
Zalijevala ih svaki dan ...a sada i pričam sa njima!
Drago mi je šta sam upoznala toliko dragih ,jednostavnih ,prištupačnih ljudi...
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Sve ti je dobro-ja imam tvoju sliku pa kad te se poželim ja samo pogledam -a posmatram i šta imaš tako da te dr. put ja mogu opljačkati
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ti ja jako opasne pse ,u moje dvorište ne možeš samo tako lako ući ,možda bi te oblizale
Niho ,legendo ne brini nećeš ti mene pljačkati ,za tebe će se uvijek naći nešto u mome vrtu!
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željkica lijepo si se ponovila,blago tebi.Nadam se da će palmice biti jako,jako velike,zdrave i lijepe,kao i sve cvijeće kod tebe!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam Željkice uletila malo da ga progazam........i biježim
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka koliko petica imaš 555.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala...Ništa ne slikam ,crknul mi fotić
Ali zato šetam u vašim predivnim vrtovima , gledam vaše biljkice i uživam...
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sirota, budeš ga popravila. Šetaj i po svom i tam se imaš čemu diviti jer ti je sve krasno
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim ti fige za palme. Ostalo će se sve primiti. Ali palme, koje inače kod nas rastu kao korov, očito baš neće uvijek uspjeti ....Moja cijela prva tura koju sam razaslala nije nikome uspjela... čak ni meni u vrtu. Dali je bio krivi tajming... Jer inače sam tri sama posadila i velike su da ne kažem ova jedna divovska. Vrag će ga znati što im se događa da se neki put prime, neki ne! Zato samo tražite nove "flance" ima toga kod nas....
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi posudila Željkice fotić -----hajde vrijeme je pa da još uživamo u tvojoj ljepoti a moje palmice se još drže valjda će preživijeti malo ih zalivam sa stajskim đubrivom koje sam nosila kroz sve selo i smučilo mi se ali biljke traže
|
|
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra se spremam na kopanje u vrtu...
Već sada gubim volju ,baš sam se uljenila zadnjih dana...
A palme se drže ,ništa ružno se ne dešava sa njima.
Ja sam kupila neko gnojivo za palme ,i time ih zaljevam ,nisam morala proći muku kao Niho
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti kažem : ona biljka sa ljubičastim listovima što sam od tebe donjela iz Skradnika (maznula sam 3 dok nitko nije vidio) jedna po jedna cvijeta, Mojoj sreći nema kraja!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago...meni je on jako dekorativan i bez cvijetića ,a kada cvjeta ,baš je slatak !
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon zavirila i ja u tvoj vrt. Predivan je!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od petka do nedjelje sam u Skradniku, svratite vi tri na kavu k nama
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 34567 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |