Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 22> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Izgleda da smo te uspjeli probuditi iz zimskog sna. A lijepo je u tvom vrtu i kada je snijeg.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Al' te oprašilo s neba kao sa šećerom u prahu!
![]() ![]() Znam da vam je svima na kontinentu pun kufer snijega... ali zar nisu slike predivne?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma čuj, nije ničji baš veseo. Ako izuzmemo one sasvim na jugu gdje cvjeta cvijeće cijelu godinu, ostali vrtovi su veseli jedino pod snijegom.
Al' treba im dati priliku i sad kad su blatnjavi i neuredni. Ako ništa drugo, zato jer tako tješimo jedan drugog!
![]() |
|
![]() |
|
Ma nisam zaboravila na vrt...sada preko zime izgleda tako tužno...
Obećajem da ću danas uhvatiti fotić u ruke...
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Željka23 je zaboravila na svoj vrt, ali mi nismo. Zašto nebi pogledali kako npr. tvoje jezerce izgleda zimi? Vrt i okoliš imaju čari i u zimi pa bi ih mogla malo nama pokazati.
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
super pokloni, malo su uranili ,prije Božića
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni poklončići
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a ja mislim kak još stignem poslati paketiće???????????? A vi to već naveliko obavljate...opet kasnim
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasni darovi, predivne osobe
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bio je to moj dan. Nikoga doma, a ja puna inspiracija. Ne znam vam dobro objasniti ono što želim reći: o svakom vašem najmanjem paketiću sa sjemenkama, o svakom vašem cvijetu ili o sadnici u mom dvorištu mogu ispričati priču.
Zahvaljući vama na ulazu u moje dvorište slobodno mogu staviti natpis: Cvijet info jer na ovom forumu ima "puuuunoooo Djedova Mrazova" koji su mene kroz ovu godinu obradovali.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya se igra Djeda Mraza, ima nas više koje je obradovala.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajoj blago tebi! Hoću i ja takvi paket.... Hoya
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |