kako sa namjestajem |
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja nebi niš više stavljala na stolić,samo ga polakiraj i to je to.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stol je i ovako lijep,ne treba nista dodavat.a ormaric si bas lijepo sredila
|
|
plavi cvijet
Upravo klijam Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje, hvala vam :)
sinoc sam jednom prelakirala stolic kada se osusio sam ga stavila na mjesto i dobro je :), sa par detaljcica totalno je shabby,, jos cu ga jednom prelakirati kada se vratim sa vikenda na moru (idem djetesce malo maziti)...moram jos pletenu kosaru/ladicu koja je u sredini bila srediti... jedva cekam jednoga dana, da cijeli stan bude gotov...za 3 godine, heheeeee |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tempom kojim si krenula, sigurna sam da ti neće trebati 3 godine već 3 mjeseca! Slažem se s Kaćom, ne bih ništa dodavala na stol, ovako je savršeno "shabby"!
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ormarić i stolić savršeni!Nevjerovatan i brz razvoj,postaješ profi!
|
|
plavi cvijet
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam, divne ste
stvarno bez vasih savjeta i podrska nebih uspjela sama hvala vam jos jednom :) opet sam provela vikend na moru i bila sa mojom malenom curicom :), ali nista nisam napravila :( moram ovaj tjedan ovo sto je gotovo do kraja prelakirati i nadam se da cu prije GO barem jos jedan komad namjestaja 'srediti' u petak idem...i nista necu raditi mjesec dana :( strasno sam tuzna...u toj mjeri da sve kombiniram kako da dovucem barem stolice na more, pa da barem to obavim tamo, kada sam spomenula muzu rekao je...imamo karavan, ali ipak toliko ne stane..... (hihihihiii)...mogla bih poceti tamo sa podlozacima ;) |
|
Tockica
Novo sjeme Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavi cvijetu
dobro dosla
lijepi su ti radovi.
Najvaznije je da uzivas i da ti se svida ono sto izradis.
Cure su super, sve vrlo pozitvne i prepune savjeta.
Nisam za to da se kupuju one skupe stvari u Hobby ducanima.
Ja sam kombinirala i sa drvofixom, bezbojnim lakom za camce i bojom obicnom za drvo i super je sve.
Nedavno sam kupila ljepilo za tkaninu ali potpuno je iste konzistencije kao i drvofix-mislim da nema razlike.
Uzivaj u radu i druzenju
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
namještaj si uredila decentno ni previše ni premalo , a i lampica se lijepo uklopila.
|
|
plavi cvijet
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih samo rekla, da nije da sam lijena nego sam na GO....nema novoga namjesaja....jos 3 tjedna :((((((
a tako me vuce da idem doma...a ne mogu.... |
|
lunatica
Novo sjeme Pridružen: 17 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavi cvijetu, super su ti radovi, pravi si stručnjak .
Molila bi vas savjet u vezi namještaja tj. konkretno stolića. Stolić je smeđi (neka srednje smeđa nijansa) i voljela bih ga napraviti u shabby stilu. Da li mogu prvo stolić prefarbati u plavo, pa povoskati i onda na to bijelo? Pitala sam u nekoliko dućana boja i lakova, ali samo su me gledali kao da sam luda . Zanima me i koju boju je najbolje koristiti i da li će trebati više od jednog sloja bijele boje, jer onda pretpostavljam da šmirglanje voska ide na kraju drugog sloja. Svaki savjet je dobrodošao . |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da bi u svakom slučaju za početak trebala malo pobrusiti stolić - da se očisti od masnoća i boje koja se možda ljušti i sl. Onda ga pofarbaj u plavo, pa vosak i onda u bijelo. Što se tiče bijele boje, vidjet ćeš sama koliko ćeš slojeva morati nanijeti - ako želiš da ti se plava ispod prozire onda ti je dovoljan jedan, ako ne onda svakako više, vidjet ćeš kad budeš radila! Kad naneseš SVE slojeve bijele (na koliko se već odlučiš), onda brusiš vosak... Za vrstu boje ti ne bih mogla reći, ja sam shaby radila samo na kutijicama i to s akrilnim bojama... Možda da uzmeš boje za drvo ali ne lak boje, već obične? Ili možda boje za fasadu? Možda ti se javi netko tko je radio malo više s namještajem, ali evo informacije za prvu ruku... Sretno!
|
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lunatica dobro došla.Ja ti nemam baš iskustva sa drvom,ali pitala sam dragog,on ima dosta iskustva.Veli da prvo moraš cijeli stolić malo prešmirglat,da stolić bude hrapav,nakon toga sve prefarbati bijelom temeljnom,onda namažeš voskom dijelove koje hoćeš opet brusiti da izgleda staro,nakon toga sve opet ofarbaš u plavu i kad se sve osuši opet u bijelo.Puno posla,ali trebalo bi dati dobre rezultate.Jedva čekam da vidim stolić,i ja obožavam shabby stil.
|
|
lunatica
Novo sjeme Pridružen: 17 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy, puno ti hvala . Valjda ću uspjeti nešto izvesti, imam bijelu akrilnu boju za fasade i bijelu akrilnu za drvo, pa ću prvo isprobati na nečem manjem koja bi bila bolja, a plavu moram kupiti, vjerojatno isto akrilnu za drvo.
|
|
lunatica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piramida i tebi puno hvala i hvala na dobrodošlici, samo mi nešto nije jasno. Zašto trebam staviti vosak na bijelu boju ako želim da mi se ispod bijele nazire plavo? Mislila sam da onda vosak trebam staviti na plavo. Sad sam malo zbunjena
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da se naša Piramida malo zeznula, vosak svakako ide nakon plave boje! Piramida ima način da nas sve nasmije od srca tako da najprije zbuni samu sebe, a onda sve ostale, vjeruj mi! Još uvijek nije sigurna je li Spiderman ili Superman!
|
|
lunatica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra fora
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja mislim da trebaš staviti vosak na plavu....a ne na temeljnu boju
piramida se valjda zabunila
kad sam bojala namještaj radila sam i bez temeljne boje i ispalo je dobro...i trajno...već nekoliko godina se koristi i sve je ok
ali nisam radila sa akrilnim nego sa emajl bojama za drvo i metal
ako je to stolić za unutra možeš i preskočiti temeljnu ali ako je za vani ipak ju stavi
p.s. da ne bih nekoga zbunila emajl boje nemojte koristiti kad hoćete raditi sa cracleom jer njih neće ispucati
|
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam vam se tek probudila i jedva gledam inormalno da i krivo pišem.Vosak ide na plavu kak su ti cure rekle.I ja sam ormarić farbala samo sa bojama za drvo i metal(drugo nisam imala doma) i dobro je ispalo.MM kaže da je bolje i trajnije kad sa stavi još temeljna,ali možeš ti i bez nje.Oprosti kaj sam te zbunila već tako rano,ali nisam još popila,pa sam malo
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe piramida volimo mi kad si takva...baš se nasmijemo
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piramida je u elementu!
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |