Tibouchina urvilleana |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja jedva živa... baš ću iskrenuti teglu čim stignem... nije mi jasno u čemu je problem, na suncu je, redovno zalivena, ne stoji u vodi, možda je problem u korjenovoj bali... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja mislim da je korjenova bala, svakako pogledaj...danas u MBM-u, ogromne, metar visoke, pune cvjetova, oko 100 kn, samo te velike, nema malih
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma toliko sam razočarana tom biljkom da je neću skoro nabavljati...
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi cvijet...i moja biljak ima pupoljak...primjećujem da se frču i suše listovi, tak je i kod mene pa je ionaka mala biljka izgubila nekoliko listova
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Sara cvijet je prekrasan,moja biljčica je imala preko trdeset cvijetova, onako jedan za drugim, cvate od kraja 7mj neprestano... iz tog jednog pupoljka otvorit će ti sr tri do četri cvijeta ..listovi su se počeli frkati sad prije par dana, neznam od čega,nije joj valjda prehladno? |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta-pogledaj povečalom da nema kakva beštijica,ali za svaki slučaj upelcaj
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušajte ih spasiti,prekrasna je.
ja je nisam uspjela niti jednom ožiliti ali kad tad ću je naći |
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama dobro si me sjetila, sutra idem u inspekciju i proučiti kako se pelca.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |