Moji prvi radovi |
Odgovori | Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izvela si ti predivno !!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo "sve i svašta" je prekrasno
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš svašta, ali to svašta ima ocjenu 5+
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna kutijica,bas mi je preslatka
|
|
Angel
Upravo klijam Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam!
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vidi ti nju...bravooooooo
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, danas ni kiša nije mogla omesti malu radionicu na otvorenom
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatke su ti vješalice!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su! Suuuper! Baš danas stavljam nove stvarčice u ormar i mislim si kako mi treba bar 10ak novih vješalica... Ove su baš che-che!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vješalice su prekrasne! gdje si nabavila motiv za ovu zadnju kutijicu?
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose, to ti je kombinacija svega i svačega! Note sam printala na salvetu, jer me zanimalo kak bude to ispalo, ima motiva sa salvetama s tekstom, ima sitnih sitnih ružica sa salvete s pachworkom... svega.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neke salvetice su donacija moje prijateljice, a neke su malo "iscickane" do neprepoznatljivosti Ali mogu ti reći da je fora s printanjem na salvetu baš odlična, jer takouvijek imam motiv koji mi zatreba, jedino što salvetu ne lijepim sa selotejpom, jer mi se tinta razlije, već sa pik trakom koja upije višak boje kod printanja.
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja...pa u tvojoj galeriji se nakupilo prekrasnih uradaka koji izgledaju kao da se već duže baviš ovim hobijem
Ona plava kutijica sa zlatnim poklopcem je definitivno moj favorit...to su zlatni listići? Jako, jako lijepo..... |
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E moja Hippy, sad kad si me TI pohvalila, mislim da se imam pravo umisliti! Kad dobiš pohvalu od majstorice, pa to valjda nekaj znači!
Da, na kutijici su zlatni listići, a kutijica je KIKI :)
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma dobro, stvarno..ma znaš kaj..hoćeš da mi srce stane..ovo ne da je lijepo, nego ..a nemam riječi...jedva čekam da mi otkriješ tajnu kako se ovako nešto prekrasno radi...sve, sve po redu..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
Rada-kovo
Novo sjeme Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa što reći nego prekrasno, samo, kako si se unijela u radove, pazi da se ne zaneseš i kolačiće ne napraviš u dekoupage tehnici, ha,ha. bili bi prekrasni, ali čini mi se nejestivi.
Da, i nabavila sam još salveta sa ježićima, lukom, ružama, muffinima, perlice, kistove.....
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove vješalice su ti za čistu desetku, krasne!
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rada-kovo, da ponesem malo lijepila i boja u nedjelju?
Vilavita, evo vidiš imat čemo opet malu likovnu radionicu na otvorenom, pa bit će i ideja od tete koja zna više od nas
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |